تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 44

نام تاپيک: معرفی گوشی های مقاوم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    در دل گرما ****** جنسیت :مرد

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اين چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این مدا ها به عنوان انتخاب های با منشی معرفی کردم گفتش چند تا بدون منشی هم برام پیدا کن ( من بی تقصیرم ) حالا بدون منشی فکر کنم انتخاب ها بیشتر می شه .چه مدل هایی با ان شرایط تو بازار پیدا می شه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خيلي ببين چي دوست داره نوكيا
    سوني اريكسون جديد باشه
    فارسي باشه نباشه ؟؟؟؟؟؟؟
    سامسونگ ميخواد

خيلي هست نميشه اينجا گفت همشو كه يه رنج يه نوع خاصي بگو كوچيك باشه بزرگ باشه ؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خيلي ببين چي دوست داره نوكيا
    سوني اريكسون جديد باشه
    فارسي باشه نباشه ؟؟؟؟؟؟؟
    سامسونگ ميخواد

خيلي هست نميشه اينجا گفت همشو كه يه رنج يه نوع خاصي بگو كوچيك باشه بزرگ باشه ؟؟؟؟؟؟؟
    مگر این قطعی ها و مشکلات سرور گذاشت من یک پست بدم .....
    پرسیدم گفت مدل براش مهم نیست مهم موارد بالا و یک مورد جدید انتن دهی اش بالا باشد تا حد امکان.
    فارسي رو یادم رفت بپرسم الان هم نصف شب است فردا می پرسم می گم.ولی حدس می زنم امکان نشان دادن sms های فارسی رو باید داشته باشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اس ام اس فارسي بنويسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تاشو باشه يا كشويي ؟؟؟؟؟؟؟

قيمت تا 500 هزر تومان هم مشكلي نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رنگاش چيه ؟؟؟؟؟؟؟ شايد يه گوشي باشه فقط رنگش قرمز باشه اونوقت چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حافظه دار ميخواد يعني ميخواد داخلش عكس فيلم يا آهنگ بريزه يا گوشي هاي قديمي دوست داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بلوتوث باشه نباشه ؟؟؟؟

صداش بلند باشه نباشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

مگر این قطعی ها و مشکلات سرور گذاشت من یک پست بدم .....
    پرسیدم گفت مدل براش مهم نیست مهم موارد بالا و یک مورد جدید انتن دهی اش بالا باشد تا حد امکان.
    فارسي رو یادم رفت بپرسم الان هم نصف شب است فردا می پرسم می گم.ولی حدس می زنم امکان نشان دادن sms های فارسی رو باید داشته باشه.
    اولا اگه داشتن پیام گیر براتون خیلی مهمه که فقط گوشی های سیمبین نوکیا و برخی گوشی های سامسونگ این امکان رو دارن ( که تازه تا جایی که من میدونم تو گوشی های سامسونگ پیام گیر هست ولی بعضا قابل استفاده نیست دلیلشو نمیدونم ولی تو بخش سامسونگ فروم میتونی بیشتر اطلاعات کسب کنی...) در مورد گوشی های نوکیا فکر میکنم یه گوشی مثل 6120 کلاسیک گزینه ی مناسبی باشه قیمتشم حدود 220 تومنه ( شایدم کمتر )
    اما خوب اگه فاکتور پیام گیر رو حذف کنیم من میتونم 3 تا گوشی بهت پیشنهاد بدم که هر 3 جزو کلاسیک های نوکیا هستن :
    1- 3110 کلاسیک ( در حال حاظر خودم از این استفاده میکنم ) دوربین 1.3 + دکمه های بزرگ و راحت برای اس ام اس زدن + ساپورت فارسی + باطری قوی ( با استفاده ی متوسط 3 روز دووم میاره ! ) + ظاهر کلاسیک + قیمت حدود 120 ...
    2- 6300 دوربین 2 + ساپورت فارسی + دکمه های نسبتا بزرگ + ظاهر شیک و کلاسیک و بدنه ی فلزی ( به خصوص رنگ مشکیش ) + باطری نه چندان خوب + قیمت حدود 170...
    3- 3120 کلاسیک ( که شاید یه هفته هم از ورودش به بازار ایران نگذشته باشه ) دوربین 2 با فلش + دکمه های بزرگ و بسیار مناسب برای اس ام اس + باطری خوب ( فکر میکنم تو عمل مثل 3110 کلاسیک باشه البته تقریبا ) + قیمت حدود 160-170

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اس ام اس فارسي بنويسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تاشو باشه يا كشويي ؟؟؟؟؟؟؟

قيمت تا 500 هزر تومان هم مشكلي نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رنگاش چيه ؟؟؟؟؟؟؟ شايد يه گوشي باشه فقط رنگش قرمز باشه اونوقت چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حافظه دار ميخواد يعني ميخواد داخلش عكس فيلم يا آهنگ بريزه يا گوشي هاي قديمي دوست داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بلوتوث باشه نباشه ؟؟؟؟

صداش بلند باشه نباشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بنویسه و بخونه
    چون گوشی های قدیمی اش تاشو بودن اگر تاشو باشه بهتره.
    نه
    رنگ قرمز مگر رسمی است
    فرقی براش نمی کنه بیشتر موارد قبلی را می خواد. وقت اهنگ گوش دادن نداره
    بلوتوث هم فرقی نمی کنه (گرچه داشته باشه انتقال فایل اسونتر است.)
    صدای خود گوشی واضح باشه ولی دیگران نشنون(گرچه با تماس هایی که من دیدم حتی اگر صدا رو هم به کمترین حد برسه صداش تا 1 متری هم میرسه.)
    راستی یادم رفت دکمه ها و شماره های روی گوشی بزرگ باشه
    اولا اگه داشتن پیام گیر براتون خیلی مهمه که فقط گوشی های سیمبین نوکیا و برخی گوشی های سامسونگ این امکان رو دارن ( که تازه تا جایی که من میدونم تو گوشی های سامسونگ پیام گیر هست ولی بعضا قابل استفاده نیست دلیلشو نمیدونم ولی تو بخش سامسونگ فروم میتونی بیشتر اطلاعات کسب کنی...) در مورد گوشی های نوکیا فکر میکنم یه گوشی مثل 6120 کلاسیک گزینه ی مناسبی باشه قیمتشم حدود 220 تومنه ( شایدم کمتر )
    اما خوب اگه فاکتور پیام گیر رو حذف کنیم من میتونم 3 تا گوشی بهت پیشنهاد بدم که هر 3 جزو کلاسیک های نوکیا هستن :
    1- 3110 کلاسیک ( در حال حاظر خودم از این استفاده میکنم ) دوربین 1.3 + دکمه های بزرگ و راحت برای اس ام اس زدن + ساپورت فارسی + باطری قوی ( با استفاده ی متوسط 3 روز دووم میاره ! ) + ظاهر کلاسیک + قیمت حدود 120 ...
    2- 6300 دوربین 2 + ساپورت فارسی + دکمه های نسبتا بزرگ + ظاهر شیک و کلاسیک و بدنه ی فلزی ( به خصوص رنگ مشکیش ) + باطری نه چندان خوب + قیمت حدود 170...
    3- 3120 کلاسیک ( که شاید یه هفته هم از ورودش به بازار ایران نگذشته باشه ) دوربین 2 با فلش + دکمه های بزرگ و بسیار مناسب برای اس ام اس + باطری خوب ( فکر میکنم تو عمل مثل 3110 کلاسیک باشه البته تقریبا ) + قیمت حدود 160-170
    تمام مدل هایی که معرفی کردی شارژشان کمتر از 4 ساعت است. همه هم ساده هستند.
    در ضمن استفاده کننده احتیاج به شارژ زیاد در حال صحبت داره نه شارژ زیاد حالت اماده به کار.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

گوشیهایی که الان ساخته میشن الان دیگه اکثراً مقاومن و با یه ضربه به راحتی خراب نمیشن. گوشیهای سامسونگ مقاومترین گوشیهان، اما گوشیهای اسلایدی که مدنظر شما بود ممکنه اسلایدش شل بشه و به نظرم اگه گوشی محکم میخواین برین سراغ گوشیهای ساده. و البته گوشیهای Xpress Music هم از مقاومت کمتری برخوردارن (مثلاً 5700 قابش راحت میشکنه و یا 5610 و ...)
    برای پیغام گیر هم کافیه یه گوشی سیمبین بگیرین و برنامه رو روش نصب کنین. توی سونی اریکسون میتونین از سری P و یا W960 استفاده کنین. اما چون گفتین کارکردش ساده باشه گوشیهای فینگرتاچ مناسب نیستن. ولی اکثر گوشیهای نوکیا و سامسونگ این امکانات رو دارن.

پیشنهاد من اینه که سراغ سامسونگ بری، ولی مدلاش رو دیگه دوستان باید کمک کن...

9. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

در كا بهت بگم فقط سامسونگ بدردت ميخوره اخه مقلا ميگه لان دوربين نميخواد براش مهم نيست يا مموري ولي بعدن ميره جايي گيرت ميده چرا عكس نميگيره چرا كساش كيفيت نداره خلاصه
    سامسونك دي 600 خيلي گزينه خوبي هست از ما گفتن بود

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

گفتید گوشی مقاوم!!
    یاد گوشی رفیقم افتادم!!
    شاید باورتون نشه رفیقم m600 داره!!
    افتاد تو جوب یه نیم متری هم رفت!!
    می گفت دیگه نمی خواستم برم برش دارم!!
    ولی هیچیش نشد تازه از این screen protection ها هم نداره!!
    عمرا گوشی تاچ این جوری ندیده بودم!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •