تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: بعد از مدت ها سکوت:معرفی دو 5 مگاپیکسلی دیگر از نوکیا!!!

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

به سلامتی دوستان و نوکیا
    ان 96 هم از سپتامبر فروشش تو ایالات متحده شروع میشه
    حدود 800 دلار !

چقدر زود! يه كم ديگه هم صبر ميكرد خب. عجله كار شيطونه!‌ D:

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نمی دونم بعضی از حرفا از کجا منشاء میگیره قصد تخریبه یا نه واقعآ از ته دله دارین دعوا میکنید که چرا نوکیا گوشی تکراری میزنه؟حالا مگه الان که داره تکراری میزنه فروشش اومده پایین؟N82 اومد همه گفتن کپیه N73 هستش ولی داریم میبینیم فروشش بالاست و دست هر کسی میبینیم یدونه N82 هستش.N96 رو زد همه گفتن کپیه N81 هستش ولی همین کسایی که این حرف رو میزنن آرزو میکنن این گوشی زودتر بیاد.N95 8gig رو زدن گفتن کپیه ............ حالا نوبت این 2 تا گوشی هستش که همه بگن کپیه حالا مگه طراحی N81 ضعیف بوده که دارین میگین کپیه؟مگه طراحی N73 ضعیفه که میگین N78 کپیه؟نمی دونم واقعآ ولی مگه دوربین 5 مگاپیکسلی ضعیفه؟ما فکر کنم به اعداد نگاه میکنیم الان اگه دوربین 10 مگاپیکسلی داشت همه میگفتن به به دیدی نوکیا کل داره می خوابونه دیدی دوربین 10 هم اومد رو گوشی ها؟من سوالم اینجاست اصلآ چرا باید دوربین بالا روی گوشی باشه نمیگم نباشه ولی 5 هم بالاست و شاید بشه گفت با 8 اینقدرها فرق نداره که سرش بحث بشه نمی دونم خوشحال میشم بفهمم طراحی N81 ، N96 ، N85 و یا طراحی N73 ، N82 ، N79 ، N78 ضعیفه یا نه؟یا اگه طراحی کپی یا کمی فرق داشته باشه اینکار بده یا نه؟این کپی توی تمام دستگاه هایی هست که داره تولید میشه ماشین BMW هم توی هر سری یه طراحی خاص خودشو داره و نمیان کل طراحی رو توی هر مدل عوض کنن نمی دونم شاید من دارم اشتباه میکنم!!!

3. 4 کاربر از sarmast65_ata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

why are you so angry ? :d کپی رو همه میکنن و عیب هم اصلا نیست -- اسلایدر های اس ای رو نگاه کنید 90 درصد شبیه همند-- دیگه کمپانی نمیتونه طرح هونگ گوشی بزنه ! چه عیبی داره طرحهایی که مردم دوست دارن دوباره تکرار بشه ؟ -- من خیلی دوست دارم سونی طرح w900 رو دوباره زنده کنه -- طرح چرخشی خیلی چیز باحالی بود.

5. 2 کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

ا اگه طراحی کپی یا کمی فرق داشته باشه اینکار بده یا نه؟
    دقيقآ حميد حرفمو زد !!
    در كل بازم حميد گفته ولي من يه بار ديگه ميگم (چون دوسش دارم:دي) :

سیاست جدید نوکیا سیاست قبلا سونی اریکسون = استراتژی کپی پیست

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

نمی دونم بعضی از حرفا از کجا منشاء میگیره قصد تخریبه یا نه واقعآ از ته دله دارین دعوا میکنید که چرا نوکیا گوشی تکراری میزنه؟حالا مگه الان که داره تکراری میزنه فروشش اومده پایین؟N82 اومد همه گفتن کپیه N73 هستش ولی داریم میبینیم فروشش بالاست و دست هر کسی میبینیم یدونه N82 هستش.N96 رو زد همه گفتن کپیه N81 هستش ولی همین کسایی که این حرف رو میزنن آرزو میکنن این گوشی زودتر بیاد.N95 8gig رو زدن گفتن کپیه ............ حالا نوبت این 2 تا گوشی هستش که همه بگن کپیه حالا مگه طراحی N81 ضعیف بوده که دارین میگین کپیه؟مگه طراحی N73 ضعیفه که میگین N78 کپیه؟نمی دونم واقعآ ولی مگه دوربین 5 مگاپیکسلی ضعیفه؟ما فکر کنم به اعداد نگاه میکنیم الان اگه دوربین 10 مگاپیکسلی داشت همه میگفتن به به دیدی نوکیا کل داره می خوابونه دیدی دوربین 10 هم اومد رو گوشی ها؟من سوالم اینجاست اصلآ چرا باید دوربین بالا روی گوشی باشه نمیگم نباشه ولی 5 هم بالاست و شاید بشه گفت با 8 اینقدرها فرق نداره که سرش بحث بشه نمی دونم خوشحال میشم بفهمم طراحی N81 ، N96 ، N85 و یا طراحی N73 ، N82 ، N79 ، N78 ضعیفه یا نه؟یا اگه طراحی کپی یا کمی فرق داشته باشه اینکار بده یا نه؟این کپی توی تمام دستگاه هایی هست که داره تولید میشه ماشین BMW هم توی هر سری یه طراحی خاص خودشو داره و نمیان کل طراحی رو توی هر مدل عوض کنن نمی دونم شاید من دارم اشتباه میکنم!!!
    ضمن اینکه من اضافه کنم بر فرض که کاملا کپی N81 باشه..!
    من خیلی ها رو میشناسم که محو طراحی n81 بودند ولی فقط به خاطر دوربین رفتند N82 رو گرفتند...حالا بد شده نوکیا میخواد همه علا قه مندانش رو راضی کنه...

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

12

ضمن اینکه من اضافه کنم بر فرض که کاملا کپی N81 باشه..!
    من خیلی ها رو میشناسم که محو طراحی n81 بودند ولی فقط به خاطر دوربین رفتند N82 رو گرفتند...حالا بد شده نوکیا میخواد همه علا قه مندانش رو راضی کنه...

نه. چه اشكالي داره؟ خيلي هم خوبه. مثلا من خودم دوست دارم به قول دوستمون طراحي W900 دوباره زنده بشه و اينبار با امكانات جديد. تو نوكيا هم از طراحي N70 خيلي خوشم ميومد همينطور مثلا N93 . چه اشكال داره دوباره با امكانات جديد بيان خب؟
    ولي مشكل اينجاست كه بعضي از دوستان قبلا به يك برند ديگه همش همين گيرو ميدادن و الان ميگن اشكالي نداره. خب ما هم كه از اول ميگفتيم اشكالي نداره
    همينطور كه ميگيد وقتي يك طراحي يا اصلا يك مدل محبوب ميشه ، كمپاني نمياد زود اون طرح رو بريزه دور!! همين اتقاق براي مثلا W800 , W810 , .... براي سوني اريكسون افتاد كه موفق هم بود.

نه كه اين دو تا گوشي هم گوشي هاي خوبي هستن و همه چيز كه فقط دوربين نيست ولي خب بعضي از دوستان مثلا يك چيزهايي تا زمان معرفي K850 ( كه طول كشيد ) ميگفتن كه حالا برعكس...

از قديم گفتن چيزي كه عوض داره گله نداره
    Last edited by noisymind; 27-08-2008 at 21:46.

9. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •