تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 43

نام تاپيک: مقایسه عکس بین " kc550 vs nokia 6220 vs samsung f488 vs c902 "

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بدترین قیافه از جلو
    مقام اول نوکیا
    مقام دوم سونی اریکسون
    سوم ال جی
    چهارم سامسونگ

2. این کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

قشنگترين قيافه از جلو :

1.سامسونگ
    2.سوني اريكسون
    3.الجي
    4.نوكيا

قشنگترين قيافه از پشت :

1.سوني اريكسون
    2.سامسونگ
    3.الجي
    4.نوكيا

در هر 2 صورت نوكيا از همه زشتتره )

4. 4 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حمید جون تایید میشه در حده المپیک.خیلی خشکله
    خلاقیت بسیار جالبی بود که درپوش دوربین c902 اینطوری باز شه
    خیلی کلاسیک و قشنگه ! تو همه سایت ها متفق القول بر کیفیت بالای ساخت c902 اذعان دارند ( چه ادبی شد )
    سونی اریکسون از این خلاقیت ها همیشه داشته اونوقت میگن طرحاش تکراریه ! ایییییییییییییییییییییییی یی!!!!!

گوشی نوکیام که از همه باقالی تره

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

گوشی نوکیام که از همه باقالی تره
    الحق که توصیف فوق العاده یی انجام دادی...

من فقط اینو میدونم که عکسایه گوشی نوکیا یقینا ادیت شده ی نرم افزاریه ( مثه N73 , N82 , سایرین... ) و واقعی نیست و رنگا پر رنگ تر از واقعین ! اینو تو همه عکساش میشه دید ( البته میدونم عکسارو پر حرارت تر و شاید گاها زیباتر کنه این ادیت ! اما بازم مثه همیشه باید گفت مهم رنگ واقعیه )
    در مورد بقیه ی دوربینا خوب موافقم باید با یه دوربین دیجیتال مقایسه بشن تا بشه رنگ واقعی رو تشخیص داد ( البته نمیدونم چرا بعضیا اصرار دارن به اینکه حتما یه دوربین دیجیتالم باید باشه... ! مگه فقط فاکتور رنگ تو کیفیت عکسا مهمه ( البته قبول دارم یکی از مهمتریناس) ؟ ولی یه فاکتوراییم هست مثه کم بودن نویز عکسا ... تار نبودنشون ... کنتراست و تفکیک خوب رنگا و ...که برا اینجور مقایسه ها دیگه نیازی به بودن عکس یه دوربین دیجیتال نیست...)

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

الحق که توصیف فوق العاده یی انجام دادی...

من فقط اینو میدونم که عکسایه گوشی نوکیا یقینا ادیت شده ی نرم افزاریه ( مثه N73 , N82 , سایرین... ) و واقعی نیست و رنگا پر رنگ تر از واقعین ! اینو تو همه عکساش میشه دید ( البته میدونم عکسارو پر حرارت تر و شاید گاها زیباتر کنه این ادیت ! اما بازم مثه همیشه باید گفت مهم رنگ واقعیه )
    در مورد بقیه ی دوربینا خوب موافقم باید با یه دوربین دیجیتال مقایسه بشن تا بشه رنگ واقعی رو تشخیص داد ( البته نمیدونم چرا بعضیا اصرار دارن به اینکه حتما یه دوربین دیجیتالم باید باشه... ! مگه فقط فاکتور رنگ تو کیفیت عکسا مهمه ( البته قبول دارم یکی از مهمتریناس) ؟ ولی یه فاکتوراییم هست مثه کم بودن نویز عکسا ... تار نبودنشون ... کنتراست و تفکیک خوب رنگا و ...که برا اینجور مقایسه ها دیگه نیازی به بودن عکس یه دوربین دیجیتال نیست...)
    من نمیدونم این اصطلاح پر رنگ بودن عکس گوشی های نوکیا رو کی سر زبون ها انداخت که از پایه بی بنیان و اساسه !!!
    تا حالا چندین بار مقایسه بدون لیبل انجام شده و در مقایسه با رقبای دیگه و همچنین یه دوربین دیجیتال
    و نوکیا مقام های خوبی کسب کرده
    و تو آخرین مقایسه ان 95 اول شد (تو جی اس ام آرنا) پس بیشتر این موضوع یه بحثیه که رد و منسوخ شده فقط
    نمی دونم چرا تو فروم ما هنوز داره به اون اشاره میشه ....

در مورد نویز و قدرت فوکوس کردن و سرعت شاتر باید اندازه واقعی عکس ها باشن تا بشه در موردشون نظر داد
    غیر اینه ؟

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

من نمیدونم این اصطلاح پر رنگ بودن عکس گوشی های نوکیا رو کی سر زبون ها انداخت که از پایه بی بنیان و اساسه !!!
    تا حالا چندین بار مقایسه بدون لیبل انجام شده و در مقایسه با رقبای دیگه و همچنین یه دوربین دیجیتال
    به هر صورت عکسایی که من دیدم و نظر من اینه که عکسایه گوشی های نوکیا به دلیل ادیت نرم افزاری به منظور رفع نویز پر رنگ تر از رنگ واقعی هستن... لزومیم نداره کسی سر زبونا بندازه ... عکس رو افراد میبینن و نظرشونو میدن...
    اول شدن N95 هم به خاطر مجموع امکانات دوربینش بود ! به خاطر نزدیک بودن رنگایه یه دوربین به رنگ واقعی مقام اول نمیدن !

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

و تو آخرین مقایسه ان 95 اول شد (تو جی اس ام آرنا) پس بیشتر این موضوع یه بحثیه که رد و منسوخ شده فقط
    نمی دونم چرا تو فروم ما هنوز داره به اون اشاره میشه ....
    پررنگ کردن رنگ ( حرارت دادن رنگ) در عکس های گوشیهای نوکیا به وضوح معلومه و بی اساس نیست. موردی که مجله دیجیتال فتوگرافر به اون اشاره کرده در مقایسه بین n82 &c902

به واژه overcook به معنی" حرارت بیش از حد" دقت شود--- auto wb یا auto withe balance تراز اتوماتیک رنگ سفید در عکسای n82 اشاره شده که overcook شده -- یعنی در حالت اتوماتیک رنگ واقعی رو تشخیص صحیح نمیده و رنگها پررنگ تر از صحنه واقعی هستند ---( این که دیگه من نگفتم سایت حرفه ای عکاسی دیجیتال نوشته ) -- خود من هم تو عکسهای n73 و n95 و بچه مچه هاش این مورد رو دیدم .

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

c902 چه استیل خشنگی داره لامصب: (عکس چهار گوشی شرکت کننده )

این سامونگه که عکسشو گذاشتین رسمن ورژن بتا هستش (توجه شود به کلمه ی anycall)

ولی خدائیش سامسونگه از بقیه خشگل تره.........

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خداوکیلی بیاین منطقی باشیم - قبول دارم بحث خشنگی سلیقه ایه ولی گوشیه سامسونگ طراحیش چیه ؟ یه ال سیدی گنده ! شما به جز اون چیزی میبینید ؟ نوآوری تو طراحیش داره ؟ اگه به جای اون گوشی فقط یه ال سی دی گنده خالی بود بازم اونو انتخاب میکردید ! این چه دیدگاهیه رایج شده من نمیدونم . هر چی ال سی دی گنده تر گوشی شیک و با کلاس تر ! خیلی ها رو من دیدم میگن آیفون از همه خوشگتره ! آخه چی داره آیفون جز یه ال سیدی 3.5 اینچی ؟ پشتش هم مثل قالب صابون میمونه !

میدونم که مرتبط با سلیقست حالا نپرید به من که آی فلان و بهمان --- این برام سوال شده .

12. 2 کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در مورد دوربين گوشيها سايت ePrice به جاي اينكه بياد G810 رو با C902 و نوكيا مقايسه كنه اومده يه گوشي كه بيشتر روي اينترفيس و طراحيش كار شده مقايسه كرده ؟ اين مقايسه كلا مورد قبول من نيست .

در مورد طراحي تا با F480 كار نكنين فكر ميكنين يه LCD بزرگ !!! ( تو عكسها اينطوره ولي وقتي تو دستاتون هستش اصلا اينطوري نميگين ) واقعا خوشدت هستش .

مخلصيم .

14. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •