من N78 دارم!
فوق العادس!
حرف نداره!
به قيمتش هم ميارزه!
من N78 دارم!
فوق العادس!
حرف نداره!
به قيمتش هم ميارزه!
G810 یک گرینه بی بر و برگرد عالیه هم قیمت مناسبی داره و هم امکانات بسیار بالا و چهره شیک و با کلاس و خز نشدنی !!!!
واقعا عالیه هر توقعی از گوشی داشته باشی برآورده میکنه خیلی چیز کاملیه و خز هم نمیشه و ضمانت بسیار عالی مایکروتل
که الان هیچ برندی تو ایران یه هیچین ساپورت مطمئنی نمیکنن .
به نظر من نوکیا از هر نظر بهتر هست! مخصوصا توی گوشی های سیمبین دارش! سری N هم که دیگه سرآمد گوشی های نوکیا. بهترین انتخاب ها برای شما از سری N نوکیا است. مثل :
N95 8GB
صفحه نمایش 2.8 اینچ 16 میلیوم رنگ. GPS داخلی. سیمبین 9.2 و بازی های ان.گیج. دوربین 5 مگاپیکسل با فوکوس اتوماتیک و فلش LED
N82
صفحه نمایش 2.4 اینچ 16 میلیون رنگ. GPS داخلی. سیمبین 9.2 و بازی های ان.گیج. دوربین 5 مگاپیکسل با اتوفوکوس و فلش Xenon
N78
صفحه نمایش 2.4 اینچ 16 میلیون رنگ. GPS داخلی. سیمبین 9.3 و بازی های ان.گیج (به زودی). دوربین 3.2 با اتوفوکوس و فلش LED
طراحی ان 78 به نظر من خیلی باحاله و در کل گوشی جدید و مناسبیه. البته سیمبین 9.3 که خیلی خیلی بهتر از سیمبین 9.2 هست فراموش نشود!
به نظر من گوشیه iphone بسیار گوشیه خوبی هست وشیک هستش ......
ئلی اگه شما فقط از بین سونی اریکسون و نوکیا میخواهید n78 گوشیه خوب وشیکی هست...ن.
![]()
دوست عزيز SAMSUNG i8150 بخر كه به تازگي معرفي شده.البته نمي دونم به بازار ايران اومده يا نه.
این گوشی هم زیباست و هم از نظر امکانات یک گوشی 100% کامل هست . این گوشی با داشتن یک دوربین 8 مگاپیکسلی (با امکاناتی فوق العاده همچون تشخیص لبخند و آتو پانورما ) حرفهای بسیاری در ضمینه دوربین دارد و با فیلمبرداری با قدرت 120 فریم بر ثانیه یک هیولای فیلمبرداری نیز محسوب میشود . زمانی که گوشیهایی چون NOKIA N96 و SonyEricsson C905 که به ترتیب مجهز به دوربین 5 و 8 مگاپیکسلی هستند و در کمپانیهای خودشان بهترین دوربینها را دارند فقط قدرت فیلمبرداری 30 فریم در ثانیه را دارا میباشند این گوشی سامسونگ واقعا از نظر دوربین بی رقیب خواهد بود !!!!
یکی دیگر از خصوصیات خوب این گوشی سیستم عامل این گوشی هست که از Symbian os 9.3 rel 3.2 بهره میبرد که جدیدترین سیستم عامل سیمبین هست و قرار هست روی NOKIA N96 نیز نصب گردد . SAMSUNG i8150 نیز دارای یک موس اپتیکال هست که به شما حس کار با یک کامپیوتر را میدهد و یک مکمل فوق العاده برای گوشی و کار با اینترنت هست.در ضمن 16 گيگا بايت حافظه داخلي داره و تا 8 گيگا بايت هم كارت حافظه رو پشتيباني مي گمه يعني 24 گيگا بايت حافظه.یکی دیگر از نکات مثبت این گوشی وجود Wi-Fi هست .این گوشی نیز دارای سیستم GPS هم هست
]
Last edited by babak_kiyani; 30-08-2008 at 13:30.
حداقل تا اول زمستان وارد بازار ایران نمیشه (مایکروتل)دوست عزيز SAMSUNG i8150 بخر كه به تازگي معرفي شده.البته نمي دونم به بازار ايران اومده يا نه.
قیمتش هم 750 تا 800 تومن برای مدل 8گیگ هستش
البته عکس که شما گذاشتین مدل 16 گیگ هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)