عزیز چرا خون الوده خودت رو کثیف میکنی؟
خوب که خودت میگی کپی پیس
منم این حرف رو بعنوان یکی از مطلب هایی که الان هست گذاشتم وگرنه من از کجا بدونم تهیه کننده کیه ؟منشی صحنه کیه اشپز کیه اصلا من کیم تو کی هستی؟
حالا یه خورده اب بخور خوب شی![]()
عزیز چرا خون الوده خودت رو کثیف میکنی؟
خوب که خودت میگی کپی پیس
منم این حرف رو بعنوان یکی از مطلب هایی که الان هست گذاشتم وگرنه من از کجا بدونم تهیه کننده کیه ؟منشی صحنه کیه اشپز کیه اصلا من کیم تو کی هستی؟
حالا یه خورده اب بخور خوب شی![]()
میگم اگه اینا سبکشون خیابونی هست پس حتما هیچکس سبکش خداست ! نه عزیز این دوتا رو بخاطر معروف و محبوب بودنشون در ایران میخوان خراب کنن راستی این حرفت رو جایی نزنی ! بهت میخندناین دوتا جزو بهترین رپر هایه جهانن
![]()
شنیدی میگن باید در یه جایی رو گل بگیرن؟
باید در رپ فارسی رو بتون بریزن!
فلاکت کیه بابا اون موقع که ما از ترس مامورا قایمکی رپ گوش میکردیم اینا کجا بودن؟
وقتی یه بچه 7 ساله میاد رپ میخونهو همین سروش لشگری برای فیت دادن از من 8 میلیون میخواد فاتحه این رپ خوندست.
بالاخره خوب میخوان اینا رو خراب کنن درسته اینا هم معروفن مطمعن باش اگه شماره تلفن مستقیم داشته باشه اولین نفری که بهشون زنگ میزنه منم راستی این دمویه برنامه هست دانلود کن تا بفهمی میخان چه گندی به رپ بزنن !رپ رو با راک اشتباهی گرفتن!:منبع سایت رپفا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه جنه که قبولش ندارید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
تا اونجایی که من نمونه های این برنامه رو دیدم، باید از همین برنامه های پر از دروغ مزخرفی باشه که برای شستشوی مغزی و پر کردن وقت تلویزیون به کار میره
بهتر بذارید پخش کنند بعد در موردش بحث کنیم.
اما بر اساس تجربه طبیعی هست که یک مستند کاملا یک طرفه و فقط برای تخریب رپ باشه.
خب اولین نظر بعد از شوک...
به نظر من یه برنامه مضخرف ولی سرگرم کننده بود...
چقدر خاطره زنده کرد...!آهنگای مارلین منسون و رضایا و پیشرو و....
این برنامه رو اصلا قبول ندارم چون کاملا یه طرفه بود.
هر چیزی که گفتن تو ایران اتفاق افتاده و میوفته ولی ربطی نداره رپ و متال رو با شیطان پرستی قاطی کنن.
متال و راک مجوز هم داره نمونش آهنگ های گروه شهر شلوغ (Mad City) و همین رضا یزدانی تیتراژ سریال مرگ تدریجی یک رویا.
(البته کارهای رضا یزدانی شباهت زیادی به راک غربی نداره)
Last edited by Ehsanpark; 27-08-2008 at 00:32.
دقیقا همونی بود که من انتظار داشتم
کسی با یاس و ... کاری نداره
مخالفت با همه ی آدمهای کثیف و معتاد هست .بحث کلی تر از این حرفاست که رپرها بیان ازش دفاع کنن
البته شک دارم کسی جرات دفاع از شیطان پرستی رو داشته باشه
پس این همه رپ رپ که میکردن باد هوا بود؟؟!!کسی با یاس و ... کاری نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)