مي باخ 62 اين اتومبيل با بهره گيري از موتور 5.5 ليتري 12 سيلندر خود ميتواند به حداکثر سرعت 250 کيلومتر بر ساعت که به صورت الکترونيکي کنترل ميشود دست پيدا کند. شتاب 0 تا 100 کيلومتر اين اتومبيل 5.2 ثانيه و قيمت اين اتومبيل 385,250 دلار ميباشد.
مي باخ 62 اين اتومبيل با بهره گيري از موتور 5.5 ليتري 12 سيلندر خود ميتواند به حداکثر سرعت 250 کيلومتر بر ساعت که به صورت الکترونيکي کنترل ميشود دست پيدا کند. شتاب 0 تا 100 کيلومتر اين اتومبيل 5.2 ثانيه و قيمت اين اتومبيل 385,250 دلار ميباشد.
تا چند وقت پیش که این گرونترین بودش :
SSC AERO TT
این اتومبیل که SSC AERO TT نام دارد توانسته با یک پیشرانه V شکل هشت سیلندر متعلق به جنرال موتورز به حجم 6 لیتر که مجهز به یک توربو شارژر است پیشرانه W16 ، 8 لیتری بوگاتی ویرون را زیر سوال ببرد چون توان تولیدی آن 1180 اسب بخار و گشتاورش رقم غیر قابل تصور 1303نیوتن متر بوده که هردوی آنها از ویرون بیشتر است.
آئرو از نظر امکانات نیز قابل قبول به نظر می رسد.وجود سیستم راهیابی ماهواره ای ، همچنین پخش صوت با 10 باند خروجی صدا با قابلیت پخش CD و DVD مانیتور رنگی به قطر 7/5 اینچ ،دوربین دید عقب و سیستم تهویه مطبوع از جمله موارد قابل ذکر هستند.
قیمت تعیین شده برای آن 4/3 میلیون دلار!!! است(معادل قیمت 14 دستگاه لامبورگینی مورسیه لگو) و نکته جالب توجه این که فقط 24 دستگاه از آن تولید خواهد شد!!!در جدول ارائه شده مشخصات فنی این دو خودرو مورد مقایسه قرار گرفته است.
منبع:سایت خودم که بزودی آپلود میشه و سایت دوستان خودم
سخن شما صحیح، ولی این خودرو هنوز به مشتری تحویل داده نشده.
من منظورم میباخ اکسلرو هست نه 62.
دوستان عزيز گران ترين خودرو مي باخ اكسرو هستش با قيمت 8 ميليون يورو
نمي دونم چقدر دلار ميشه اما اينو مطمئنم كه 8 ميليون يورو هستش
ببین روزگار با لامبو چی کار کرد
کی دگه کانتاش و دیابلو رو یادشه؟
از وقتی رفته زیر دسته آلمانی ها دیگه اصالته خودشو از دست داده؟!
آخه کجای این میمون خوشگله؟
به نظر من که طراحی خیلی بیتناسبی داره.
آئودی اصلا بلد نیس لامبو طراحی کنه.![]()
بابا منو گيج نكنين .
به نظر شما كدوم يكيشو بهرم .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من نتنها طراحیش خوبه بلکه فوق العادست .
[QUOTE=milky way;2899782]به نظر من نتنها طراحیش خوبه بلکه فوق العادست .[/Q
بايد هم با اون قيمت هم ماشين خوبي باشه![]()
از وقتی که ائودی لامبورگینی رو خرید لامبورگینی احیا شد و بهترین مدل هاش مثل گالاردو و مورسیه لگو در این زمان بود که به وجود اومد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)