من نسخه xbox آدمکش مخملی رو گرفتم. بازی بدی نیست و گرافیک متوسطی داره ولی خیلی سرگرم کنندست . فقط این مورفین خیلی مسخرست، وقتی مورفین میزنی انگار چیت زدی و کسی شما رو نمیبینه.
من نسخه xbox آدمکش مخملی رو گرفتم. بازی بدی نیست و گرافیک متوسطی داره ولی خیلی سرگرم کنندست . فقط این مورفین خیلی مسخرست، وقتی مورفین میزنی انگار چیت زدی و کسی شما رو نمیبینه.
آره شما درست میگین اما اونو گذاشتن که هم تنوعی به بازی داده باشن هم بعضی جاها که امکان مخفی کاری نیست بتونید بازی رو رد کنید ولی در کل بازی زیبایی هستش فکر کنم از داستان تقریبا قوی هم برخوردار باشه![]()
بازیش بدرد افراد باهوش وبادرایتی مثل شما میخوره که ازش لذت می برید
از این بازی ها نیست که یه فن میزنی ده نفر میمرن (x-men) یا انواع و اقسام تفنگارو بگیری بعد بزنی همه رو قتل و غارت کنی بعدا با خودت بگی عجب بازیه خوبی البته اوناهم جذابیت های خودشونو دارن در کل به نظر من این جور بازیها بدرد بچه ها میخوره
بازی رو اجرا کردم
به نظر خوب میاد.باید دید چیز جدیدی رو میکنه تو بازی یا نه...
بله دوست عزیز بازیهای مثل این ادم باید صبر حوصله داشته باشه نه اینکه دو تا کلید بزنی یه جماعت برن توی هوا ملق بزنن بعدش بشینی کیف کنی آخ چه جادوی زدم من بازی رو به خاطر اینکه هم حالت ترس رو به خوبی توش گنجودن و هم یه جورایی مخفی کاریش مثل اسپلاینتر سل هستش بازی میکنم
اما اگر روی بازی بیشتر کار شده بود یکی از بهترینهای امسال میشد![]()
دقیقا همینطوره.داستان عالی و مهیج و دلهره آور بازی حقش یک همچین گرافیکی نبود. اگر یک شرکت معتبرتر بازی رو میساخت از بهترین عناوین سال میشد ولی باز با این وجود داستان خوبش باعث شده گرافیکش قابل تحمل بشه.
دوستان یکی از دوستام بازی رو برای pc گرفته
میگه خیلی سنگین اجرا میشه و موتور گرافیکی بدی داره
سیستمش هم اینه :
cpu : Intel e2200
ram : kingstone 3gb ddr2
vga : Point Of View Geforce 9500 gt 512mb ddr2
حالا قراره امروز بیاره منم تست کنم
همچین چیزی هست ؟
رم و کارت گرافیک که ظاهرا مشکل نداره اما آیا این مدل cpu چند هسته ای هستش![]()
منظورش از سنگین بودن گرافیک بازی نیست
چون من خودم نسخه 360 رو دارم و دیدم بازی رو
منظورش اینه که با وجود گرافیک متوسط سنگین اجرا میشه
اره این cpu :
از نوع dual core هست که 1 مگ Cache دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی core duo نیست
روی سیستم بنده با مشخصات زیر خیلی روان اجرا میشه البته بازی تنظیمات گرافیکی مشخصی نداره
متاسفانه باید منتظر باشیم تا ببینم سازنده ها پچی رو برای این مشکل بیرون میدن یا نه شما سعی کنید کارت گرافیک و دایرکت ایکس تون رو آپدیت کونید
cpu سه هسته ای amd
ram 4 gig dual chanal
vga asus nvidia 8800 gts ram 640 320 bit
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)