آيا من ميتونم Adsl رو از يه شهر ديگه غير از شهر خودمون بگيرم ؟ آخه تو شهر ما تا حالا نيومده - آيا محدوديت فاصله وجود داره؟
آيا من ميتونم Adsl رو از يه شهر ديگه غير از شهر خودمون بگيرم ؟ آخه تو شهر ما تا حالا نيومده - آيا محدوديت فاصله وجود داره؟
نه شما نمی تونی چون محدودیت فاصله ای هست.ولی یه طرحی دارن مثل اینکه قراره به زودی تمام کشور Adsl دار بشن.یعنی باید بشن.
خب دوستان ما تهرانیم ولی تا حالا روی قبض تلفن چیزی به اسم Adsl نیستمال شما چی هست؟
تو تهران اکانتهایی که داره برای adsl به فروش میرسه تعرفه آبونمان مخابرات هم بهش اضافه میکنن
مثلا: هزینه اشتراک 1 ماهه adsl ده هزار تومان و بعدش مینوسین که ... به هزینه های فوق 3 هزار تومان آبونمان مخابرات و 6 در صد عوارض اضافه میگردد . و در کل هزینه ماهیانه در میاد 13600 تومان
خوب پس اینا یی که تو قبض میاد که نوشته هزینه adsl شش هزار تومان چیه؟؟؟؟!!!!!!!
من به شدت تعجب کردم
من تازه 1 ماهه که adsl گرفتم و فقط هم به دلیل اینکه دیگه هزینه تل ندم اگه ماه بعد ببینم که همچین هزینه ای به عنوان اتصال به adsl بیاد من میدونم و مخابرات . چون پول آبونمان رو پیش پیش از ما میگیرن
دوستان لطفا این موضوع رو پی گیری کنند
آقا کاملا درسته!منم میرم مخابرات ببینم قضیه چیه.آقا این بحث رو جدی بگیرید.همین طوری فرت فرت دارن پول میچاپن!
آقا من رفتم مخابرات میگن پول Adsl میاد روی مبلغ شهری.حالا 22000 تومان اومده.بعد یه سوال هم پیش اومده!
روی کارکرد شبکه هوشمند اومده 21000این دیگه پول چیه؟
بحث ضروری و جدی شده.حتما پاسخ بدید.
مگه از طرف شرکتی که اشتراک گرفتی برات قبض نمیاد ؟؟؟
کدوم کارمند احمقی همچین مزخرفی بهت گفته؟
سریعا زنگ بزن به مخابرات اصلی استان و شکایت کن.... اگر جواب ندادن زنگ بزن شکایات تهران یا وزارت ارتباطات
این پولهایی که می نویسم باید برای هر کاربر ADSL در نظر گرفت:
هزینه راه اندازی(و مودم و....)
هزینه ی ماهیانه پهنای باند(شارژ)+6 درصد مالیات و عوارض+3000 تومان آبونمان
هر هزینه ای غیر از اینها غیر قانونیست(حداقل توی تهران که اینطوره)
حالا 3000 تومان روی قبض تلفن بیاد یا با خود شارژ ماهیانه بگیرن فرقی نداره
در هر صورت هر هزینه ای در سایر عنوانها مثل شهری-بین شهری-خارجه-هوشمند و.... غیر قانونی و دزدیست
قبض چی؟من رفتم شرکت بعد پولو دادم و یه رسید دادن.همین!
یا قبضی میاد یا بری تو سایتش معمولا هزینه ماه آینده رو هم میزنن ولی نه دیگه روی قبض تلفن
واسه من هم این ماه 20 هزار تا اومد من زدمش به ماه قبل که دایال داشتم
یعنی پول وساه adsl میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)