فک کنم از موتور کانتر استفاده کردن...چون گرافیکش خیلی شبیه کانتر هست!
فک کنم از موتور کانتر استفاده کردن...چون گرافیکش خیلی شبیه کانتر هست!
باید بریم سیستم ها مون ارتقا بدیم. دیگه این بازی شوخی بردار نیست حداقل یه 4870x2 میخواد.
این نکته را من توی یه فروم دیگه هم مطرح کردم اینجام میگم
آیا فرق بازی سازی در ایران با بازی سازی در آمریکا را می دانید ?
فرقش مثل فرق ورزش ایران و آمریکاست " المپیک پکن "
هر وقت به یه چیزی اهمیت داده بشه ، سرمایه گذاری هم بشه حتما جواب می ده
تا وقتی از نظر مسئولین و دست اندرکاران برنامه نویسی در کمترین درجه اهمیته و بازی سازی کار کاملا بی ارزشیه ایران نباید انتظار مدال طلا داشته باشه یعنی کار ارزشمندی ارائه نمیشه .
بازیهای ایرانی با موتورانجین آماده ساخته می شه . یه جایی خوندم EA می خواد یکی از برنامه های بازی سازی اش را بده توی بازار ، اون موقع عمه منم می تونه بازی بسازه .
ولی پدرجده من هم نمی تونه موتور انجین بسازه .
Last edited by 2rsa.net; 24-08-2008 at 20:03.
آخه اینا چرا نمی یان از موتور های گرافیکی روز دنیا استفاده نمی کنن تا همچین فاجعه ای رخ نده نمی تونن این ابزار را رو بخرن . اخه با این اول شخص های امروزی کی این بازیو بازی می کنه.
دوست عزیز ورزش ما روش چقدر سرمایه گزاری کردن؟می دونی کل سرمایه گذاری روی ورزش ایران اندازه یک چهارم هزینه ی ساخت GTA iv بوده؟می دونی قیمت موتور UNRAL ENGINE 3چقدره؟اگه اینا رو بدونی دیگه هیچ وقت چنین حرفی نمی زنی.
آخه اینا چرا نمی یان از موتور های گرافیکی روز دنیا استفاده نمی کنن
به نظر من بعد از سوپر ماریو بهترین بازی سال می شه!!!
شما بهتره به جاي مسخره كردن ها و انتقاد هاي نادرست كمي هم حمايت كنيد
سلام دوستان
من یکی از اعضای ساخت بازی هستم . ممنون از انتقاد های شما . تمام مشکلاتی که شما دوستان به اون اشاره کردید . بعد از دیدن تاپیک درست شده و خواهد شد . من به شخصه از بد بودن کیفیت تصاویر و به خصوص تریلر از شما عذر خواهی می کنم . به زودی تریلر جدیدی از بازی در سایت قرار خواهد گرفت و دارای کیفیت بسیار بالایی خواهد بود و داستان بازی را هم بازگو خواهد کرد . در رابطه با تصاویر هم باید بگم که اولا بازی بر اساس dx 9 هست و خبری که در سایت قرار گرفت مربوط به این بازی و این کیفیت نبوده و تصاویر هم برای مراحل اولیه ساخت بازی بوده که تا حالا به طور کلی فرق کرده و تصاویر جدید به زودی در سایت قرار گرفت . همون طور که خودتون میدونید ساخت بازی در ایران به دلیل نبود گرافیست های خوب و موسیقی و ... بسیار سخت شده و تمامی موزیک های بازی اکر هم ایرانی نباشند ولی فری لیسانس هستند و استفاده از انها بلا مانع هست . من باز هم از شما عذر خواهی می کنم .
Last edited by Retired User; 30-08-2008 at 02:25.
سلام..........
درسته بچه ها اگه بازی های ایرانی با کیفیت بالا عرضه بشن که هم گرافیک بازی و هم داستانش خوب باشه واقعا معرکس .
لااقل زبون فارسی دیالوگارو می فهمیم این دوستمون درست میگن به جای حمایت کردن ............. نکنیم
آقا دمت گرم تحویل گرفتی . میشه بگی از چه موتوری استفاده میکنید ؟
بله،به شرطی که با کیفیت بالا،گرافیک بالا،داستان قوی عرضه بشن،اما آیا واقعا با این مشخصات عرضه می شن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)