تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: بازي فارسي جنايت قرن(در دست ساخت)

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

فک کنم از موتور کانتر استفاده کردن...چون گرافیکش خیلی شبیه کانتر هست!

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

باید بریم سیستم ها مون ارتقا بدیم. دیگه این بازی شوخی بردار نیست حداقل یه 4870x2 میخواد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این نکته را من توی یه فروم دیگه هم مطرح کردم اینجام میگم
    آیا فرق بازی سازی در ایران با بازی سازی در آمریکا را می دانید ?
    فرقش مثل فرق ورزش ایران و آمریکاست " المپیک پکن "
    هر وقت به یه چیزی اهمیت داده بشه ، سرمایه گذاری هم بشه حتما جواب می ده
    تا وقتی از نظر مسئولین و دست اندرکاران برنامه نویسی در کمترین درجه اهمیته و بازی سازی کار کاملا بی ارزشیه ایران نباید انتظار مدال طلا داشته باشه یعنی کار ارزشمندی ارائه نمیشه .
    بازیهای ایرانی با موتورانجین آماده ساخته می شه . یه جایی خوندم EA می خواد یکی از برنامه های بازی سازی اش را بده توی بازار ، اون موقع عمه منم می تونه بازی بسازه .
    ولی پدرجده من هم نمی تونه موتور انجین بسازه .
    Last edited by 2rsa.net; 24-08-2008 at 20:03.

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

آخه اینا چرا نمی یان از موتور های گرافیکی روز دنیا استفاده نمی کنن تا همچین فاجعه ای رخ نده نمی تونن این ابزار را رو بخرن . اخه با این اول شخص های امروزی کی این بازیو بازی می کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوست عزیز ورزش ما روش چقدر سرمایه گزاری کردن؟می دونی کل سرمایه گذاری روی ورزش ایران اندازه یک چهارم هزینه ی ساخت GTA iv بوده؟می دونی قیمت موتور UNRAL ENGINE 3چقدره؟اگه اینا رو بدونی دیگه هیچ وقت چنین حرفی نمی زنی.
    آخه اینا چرا نمی یان از موتور های گرافیکی روز دنیا استفاده نمی کنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به نظر من بعد از سوپر ماریو بهترین بازی سال می شه!!!

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

به نظر من بعد از سوپر ماریو بهترین بازی سال می شه!!!
    شما بهتره به جاي مسخره كردن ها و انتقاد هاي نادرست كمي هم حمايت كنيد
    سلام دوستان

من یکی از اعضای ساخت بازی هستم . ممنون از انتقاد های شما . تمام مشکلاتی که شما دوستان به اون اشاره کردید . بعد از دیدن تاپیک درست شده و خواهد شد . من به شخصه از بد بودن کیفیت تصاویر و به خصوص تریلر از شما عذر خواهی می کنم . به زودی تریلر جدیدی از بازی در سایت قرار خواهد گرفت و دارای کیفیت بسیار بالایی خواهد بود و داستان بازی را هم بازگو خواهد کرد . در رابطه با تصاویر هم باید بگم که اولا بازی بر اساس dx 9 هست و خبری که در سایت قرار گرفت مربوط به این بازی و این کیفیت نبوده و تصاویر هم برای مراحل اولیه ساخت بازی بوده که تا حالا به طور کلی فرق کرده و تصاویر جدید به زودی در سایت قرار گرفت . همون طور که خودتون میدونید ساخت بازی در ایران به دلیل نبود گرافیست های خوب و موسیقی و ... بسیار سخت شده و تمامی موزیک های بازی اکر هم ایرانی نباشند ولی فری لیسانس هستند و استفاده از انها بلا مانع هست . من باز هم از شما عذر خواهی می کنم .
    Last edited by Retired User; 30-08-2008 at 02:25.

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام..........
    درسته بچه ها اگه بازی های ایرانی با کیفیت بالا عرضه بشن که هم گرافیک بازی و هم داستانش خوب باشه واقعا معرکس .
    لااقل زبون فارسی دیالوگارو می فهمیم این دوستمون درست میگن به جای حمایت کردن ............. نکنیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

من یکی از اعضای ساخت بازی هستم . ممنون از انتقاد های شما . تمام مشکلاتی که شما دوستان به اون اشاره کردید . بعد از دیدن تاپیک درست شده و خواهد شد . من به شخصه از بد بودن کیفیت تصاویر و به خصوص تریلر از شما عذر خواهی می کنم . به زودی تریلر جدیدی از بازی در سایت قرار خواهد گرفت و دارای کیفیت بسیار بالایی خواهد بود و داستان بازی را هم بازگو خواهد کرد . در رابطه با تصاویر هم باید بگم که اولا بازی بر اساس dx 9 هست و خبری که در سایت قرار گرفت مربوط به این بازی و این کیفیت نبوده و تصاویر هم برای مراحل اولیه ساخت بازی بوده که تا حالا به طور کلی فرق کرده و تصاویر جدید به زودی در سایت قرار گرفت . همون طور که خودتون میدونید ساخت بازی در ایران به دلیل نبود گرافیست های خوب و موسیقی و ... بسیار سخت شده و تمامی موزیک های بازی اکر هم ایرانی نباشند ولی فری لیسانس هستند و استفاده از انها بلا مانع هست . من باز هم از شما عذر خواهی می کنم و منتظر پیشنهادات شما هستم .

ممنون از شما . پویان
    آقا دمت گرم تحویل گرفتی . میشه بگی از چه موتوری استفاده میکنید ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام..........
    درسته بچه ها اگه بازی های ایرانی با کیفیت بالا عرضه بشن که هم گرافیک بازی و هم داستانش خوب باشه واقعا معرکس .
    لااقل زبون فارسی دیالوگارو می فهمیم این دوستمون درست میگن به جای حمایت کردن ............. نکنیم
    بله،به شرطی که با کیفیت بالا،گرافیک بالا،داستان قوی عرضه بشن،اما آیا واقعا با این مشخصات عرضه می شن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •