تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 55

نام تاپيک: Htc ، سامسونگ و سونی اریکسون برنده جایزه سالیانه Eisa

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سامسونگ شيررررررررررررررررر . جي 810 شيررررررررررررررررررررررر رررررررررر :d

توي عکاسي کسي نميتونه جي 810 رو بگيره . عکسايي که من با جي 810 ميگيرم خيلي با کيفيت هستند . خودم هم توش موندم که چطوري اينطوري ميگيره .

اين عکس رو من با جي 810 گرفتم البته سوژه خيلي ترسو بود 3 ايکس زوم اپتيک هم استفاده شده توي عکس:d

2. 3 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سامسونگ شيررررررررررررررررر . جي 810 شيررررررررررررررررررررررر رررررررررر :d

توي عکاسي کسي نميتونه جي 810 رو بگيره . عکسايي که من با جي 810 ميگيرم خيلي با کيفيت هستند . خودم هم توش موندم که چطوري اينطوري ميگيره .

اين عکس رو من با جي 810 گرفتم البته سوژه خيلي ترسو بود 3 ايکس زوم اپتيک هم استفاده شده توي عکس:d

4. 2 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه R A K I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

samsung_d600

میشه فول سایز این عکستو بزاری ؟

پروفشنال nima_989's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

همچین عکس مالی هم نیست
    ببخشید البته
    رنگها سرد و بی روح و تیره
    حالا شاید این یکی اینجوری شده...
    Last edited by nima_989; 20-08-2008 at 11:55.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با دوربين ديجيتال 3x زوم اپتيك بزاري روي عكس همچين عكسي واست ميگيره . چه برسه به دوربين گوشي .

عالي بود مهيار جان .

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

عکسش عالیه...ولی به نظر میرسه افتاب شدید بوده..

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این عکس ریسایز شدست × تقریبا 20 برابر از اندازه واقعیش کوچیکتر شده ! تو این عکس کوچیک اصلا نمیشه در مورد کیفیت بحث کرد × مثلا 5 مگاپیکسلیه × این عکس رو با k750 هم میشه گرفت× باید ببینیم تو فول سایز چیکار کرده کیفیتش چه قدره !

اگه میشه عکس فول سایزشو بزارید.

10. 2 کاربر از R A K I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مجله حرفه ای دوربین دیجیتال یه ریویو مقایسه ای انجام داده بین n82 و c902 که به n82 از 10 داده 7 به c902 از 10 داده 10 wow

البته باید آنلاین مقاله رو بخرین تا ریویو رو نشون بده بهتون به خاطر همین لینک مستقیم نداره × یه نفر که خریده مطلب رو گزاشته تو این لینک :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم لینک اصلی مجله :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم صحبت کسی که خریده مجله رو :
    Today i just bought a magazine which is for digital camera pros and enthusiasts. What was interesting was they reviewed side by side the N82 and C902. Thinking which one will come top i thought yes it would be the Nokia. No. How wrong i was. This magazine for pros gave the C902 10 out of 10 and the Nokia 7 out of 10. They said where the Nokia fell down was corner sharpness
    فکر میکرده نوکیا برنده میشه در صورتی که اشتباه بوده × n82 در زمینه شارپنس (تیزی) و دیتیلز (جزئیات) از c902 کم آورده × عکسهای c902 رو اگه دیده باشید رنگهای شفاف و واضحی خوبی دارند جزئییات عکسشم خیلی خوبه فقط یه کم نویز داره که اونم به خاطر حفظ جزییات عکس هست که شما با یه نرم افزار قوی تو کامپیوتر میتونید نویز ها رو تا حد زیادی کاهش بدید اونوقت خیلی عالی میشه عکسش × من چند تا عکس اورجینالشو گرفتم نویزهاشو ادیت کردم یه چیز توپی شده × انگار با dslr عکس گرفتی رنگهاش واضح و طبیعی × جزئیات توپ× اینقدر جزییات داشت با اینکه نویزاشو کاهش دادم 90 درصد جزییات و نگه داشت × برعکسش n82 هست به خاطر پست پروسسینگ اگرسیو بیشتر نویز ها رو از بین میبره و به خاطر همین جزییات و شارپنس عکس به شدت کم میشه( یه مثال واضحش secret ال جی هست که پست پروسسینگش وحشتناکه اگه عکساشو دیده باشین انگار نقاشیه هیچی جزییات نداره هیچی هم نویز نداره یه عکس از کوه گرفته بود من دیدم انگار کوهه پلاستیکی بود البته این مثال وحشتناکش بود n82 پیش اون شاهه ) × شما وقتی از یه شی ء که جزییات زیاد داشته باشه ازش با n82 و c902 عکس بگیرید متوجه میشید که چه قدر جزییات عکس c902 بیشتره ( کلا دوربینای اس ای بیشتر به جزییات اهمیت میدن تا نویز) ولی اگه شی جزییات زیاد نداشته باشه تفاوت عکس بین n82 و c902 محسوس نیست × بستگی به جزییات عکس داره

در کل نشون میده گوشیهایی که بعد از n82 اومدن مثلا c902 یا همین g810 چه قدر از لحاظ دوربین پیشرفت کردن و دیگه n82 بهترین کمرافون بازار نیست در حال حاضر.

N82 is horrible when it comes to details.N82 is horrible when it comes to details.once you start taking pictures of something with lots of details, such as a lawn or a tree, it sucks big time, which is generally the case with Nokia's phones due to the camera software

12. 5 کاربر از R A K I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

اگه اينطور باشه كه ميگي !!! سي 902 خيلي خفنه !!‌(يه دوربين حرفه اي)
    البته جي810 يه سوپر كمرا فون هست (سوپرش بخاطر بقيه چيزاشه)

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این یه نمونه عکسی از c902 که من نویزاشو ادیت کردم × 1200×1600 با کوالیتی متوسط سیو کردم تا سریع لود بشه ( 5مگاپیکسلیش هم از لحاظ نویز همین طوریه ) دویست و خورده ای کیلوبایت × عکس اصلی 1 مگ و خورده ای بود که کیفیت بهتر و جزییات بیشتری داشت :

اینم لینک اورجینال عکس :

http://www.esato.com/phonephotos/viewphotos.php?pid=13566&make=sony+ericsson&model= c902

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •