خيلي خيلي عالي.
خيلي واقعي شده.
من مخلص همه هستم ... شاگردتونم شرمنده نکنید !
@ شهاب - راستش من اصلا خوراکم Array هست . ولی صندلی ها رو اگه Array کنم چون دایره ای هست مسیرش ردیف ها پشت سر هم نمیفتند و پله های بین صندلی ها ایجاد نمیشه . برای همین مجبور شدم کپی پیست کنم و ردیف ها رو دستی Rotate کنم تا منظم بشن و بین هر ردیف یه فاصله برای رفت و آمد ایجاد بشه . ممنون از توجهت .
@ 3dlove - داداش سیستم من اینه :
Q6600 - intel CPU 2.4 ghz
2 Gig of Ram - Dual channel
Motherboard P5K-C Asus
VGA GeForce xFx 8800 GT 512mb
از سی پی یو که خیلی راضیم ... اما تو این کار حرف اول رو رم میزنه اگه رم پایین داشته باشی خیلی اذیت میشی ...
مخلص همه ...
خوب داداشی...مگه با راینو کار نمیکنی؟ یه مسیر با line بهش بده( هر مقدار که میخوای) بعد صندلی ها رو با این مسیرت array کن...راحت تره که کپی کنی
حسام جان گفتم دلیلشو : راستش من اصلا خوراکم Array هست . ولی صندلی ها رو اگه Array کنم چون دایره ای هست مسیرش ردیف ها پشت سر هم نمیفتند و پله های بین صندلی ها ایجاد نمیشه . برای همین مجبور شدم کپی پیست کنم و ردیف ها رو دستی Rotate کنم تا منظم بشن و بین هر ردیف یه فاصله برای رفت و آمد ایجاد بشه . ممنون از توجهت .
در ضمن سایز کار 105 مگ هست تا اینجا .
اگه تبدیل به MEsh کنم سایز 1/4 هم کمتر میشه ...
خوب از spacing tool استفاده کن...یه خط دور ورزشگاه دقیقا جایی که صندلی ها قرار میگیرن بکش و با Spacing tool صندلی ها رو رو خط بچین....
یه سوال خارج از موضوع.....میتونی بگی چطوری بلوپرینت رو تو راینو تنظیم کردی؟ من هر کار میکنم برا ماشین درست در نمیاد
بابا اینجا چرا اینطوری
علی جون من تازه کارتو دیدم
خیلی محشره
ایول
خیلی حرفه ای کار میکنی
عالی شده
حرفی توش نیست
@ شهاب - شهاب جان این Spacing tool که میگی تو راینو نیست ... ولی ممنون که گفتی در آینده خیلی به دردم میخوره .
@ حسام - راستش من تو کلاس ویرا بهمون یاد دادن . ولی اتفاقا قبلا تو اینترنت دیده بودم ........ آهان یادم اومد :
برو سایتبخش Tutorial اش اگه اشتباه نکنم داره .....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
@ بهزاد - داداشی شرمنده نکن . خیلی لطف داری .
ممنون داداشی....خیلی حال دادی
راستی شما ویرا رفتی؟ خوب بود؟ الانم هست؟ من تو سایتش چیزی برا ثبت نام یا...پیدا نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)