من زیادم با این حرف ها که مردم سطحشون پایینه موافق نیستم البته مردم ما فقط اونایی نیتند که تو شهرهای بزرگ زندگی می کنند البته اگه همه مردمو در نظر بگیریم می بینیم که یه مقدارم این حرف که مردم ما از ازدواج و این حرف ها تو فیلم ها خوششون میاد بی ربط نباشه ولی من یه نظر دیگه ای دارم
فرض کن که من یه فیلم سازم اونم توی ایران چند تا مشکل دارم؟
1-بودجه کافی برای ساخت فیلم های پر هزینه را ندارم اگه هم داشته باشم احتمال زیاد با وضع خراب سینمای ایران سرمایه ام بر نمی گرده اگه سریال ساز هم باشم که بودجم محدوده چون شبکه خصوصی نداریم که با رقابت بتونم از شبکه های مختلف به خاطر سریالم پول خوب دریافت کنم
2-هر فیلم نامه ای که بخوام به عنوان داستانم استفاده کنم باید حواسم باشه که هیچ ایرادی نداشته باشه (از نظر اجتماعی شرعی و.. خودتون که می دونید) مثلا اگه راجع به مسائل ماورائی باشه یه جور اگه اکشن باشه یه جور دیگه مشکل داره طنز رو هم که نگو مگه باهمه چی می شه شوخی کرد؟
3- حالا فرض کن که بدل کار بخواهیم یا مثلا جلوه ی کامپیوتری مگه کسی پیدا میشه که حرفه ای باشه البته به غیر از جلوه دود که توی همه سریالا استفاده می شه.
و چندین مشکل دیگه که فقط اینا به ذهنم رسید
خوب پس کم دردسر ترین موضوع و مخاطب پسند ترین و کم خرج ترینش می شه ازدواج
البته همه کشورها هم صنعت سینماشون زیاد پیشرفته نیست که بخواهیم خیلی ایراد بگیریم مثلا هالیوود کلی بازار فروش داره ولی ایران خیلی سخت می تونه فیلم هاشو بفروشه بنا بر این باید واقع بین بود چرا باید یک فیلم ساز فک کنه که فیلم پر درسری بیازه که آخرشم فوش قابل قبولی نداشته باشه؟