تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام برنامه پخش موسیقی استفاده می کنید؟

راي دهنده
479. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Winamp

107 22.34%
  • Media Center

7 1.46%
  • AIMP

8 1.67%
  • jetAudio

153 31.94%
  • foobar2000

4 0.84%
  • J.River Media Jukebox

1 0.21%
  • Microsoft Windows Media Player

209 43.63%
  • Yahoo! Music Jukebox Plus

2 0.42%
  • QuickTime

15 3.13%
  • GOM Player

14 2.92%
  • Songbird

1 0.21%
  • BSplayer

1 0.21%
  • KMPlayer

107 22.34%
  • VLC media player

27 5.64%
  • Other

29 6.05%
Multiple Choice Poll.
صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: از کدام برنامه پخش موسیقی استفاده می کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه payan_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اگر از سیستم عامل مک استفاده می کنید VLC از همه بهتره
    توی سیستم عامل ویندوز هم یک Codec پک می ریزید با خیال راحت هرچی خواستید رو با wmp اجرا می کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

من برای ویدئو از km و برای اهنگ از جت ادیو و چندسال این کارم هست و خیل یهم لذت میبرم

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

من از Jet audio استفاده می کنم.

ضمن اینکه ویرایش مشخصات موسیقی ها با این نرم افزار خیلی راحت و سریعه.

البته گهگاهی هم از Windows media player استفاده می کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه doctorcomedian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Jet Audio
    برای بازکردن فایل های صوتی و K-Lite برای باز کردن فایل های تصویری
    جت خیلی کارش خوبه، فقط یه چیزایی اضافه داره که باید از داخل برنامه حذف بشه، بیشتر جلوه هایی گرافیکی هستند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed_2007r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    توی دل

پيش فرض

من از خود مدیا پلیر ویندوز استفاده میکنم....البته یا نسبت تمامی codecها.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    چطور شما پلیر قدرتمندی مثل
    PotPlayer 1.5.33573 نام نرم افزار پخش کننده انواع فایل های مالتی مدیا می باشد که از طرف شرکت سازنده نرم افزار معروف KMPlayer عرضه شده است. این نرم افزار دارای پخش با کیفیت فوق العاده بالا می باشد و از تمامی فرمت های صوتی و تصویری مدرن ، پشتیبانی می کند. این نرم افزار دارای طراحی مدرنی می باشد و به سادگی قابل تنظیم بوده و به راحتی می توان به ضبط صداهای در حال پخش پرداخت. از جمله دیگر ویژگی ها می توان به پلاگین DSP اشاره کرد که برای نشان دادن زیرنویس فیلم ها به کار گرفته می شود.این نرم افزار از گستره عظیمی از تنظیمات پشتیبانی می کند که می توانید کیفیت ویدیوهای خود را تا حد بسیار زیادی بهبود ببخشید.
    شرکت سازنده km player به خاطر اینکه تو کشور سازنده ( کره جنوبی ) دیگه استقبالی از این نرم افزار نمیشه به فکر ساختن این نرم افزار افتاد چون تو نظر سنجی اکثرا از محیط یکنواختش شکایت داشتن و تا چند مدت دیگه از رده خارج شدنش رو رسما اعلام خواهند کرد
    من الان دوماهه که از pot player استفاده میکنم … کیفیت صداش فوق العاده اس … km player همچین کیفیت صدایی رو تو خوابم نمی بینه … این برنامه تازه اومده و برای اولین بار عالی کار کرده … تا چند مدت دیگه می بینید همه از این پلیر استفاده خواهند کرد و نکته دیگه این که محیط کاربر پسندتری نسبت به بقیه برنامه ها داره … یه بار استفاده کنین نظرتون عوض میشه … لطفا اینقدر بی انصاف نباشید …
    ضمنا شما چطور وی ال سی را پلیر خوبی می داند این پلیر اصلا پلیر خوبی نیست نه ظاهر خوبی نه
    - نرم افزار پات پلیر ۱۰ برابر از km بهتره زیرا:
    ۱-موقعی که من یک فیلم فول اچ دی رو با پات پلیر اجرا کردم ۵ ثانیه زود تر از km بازش کرد
    ۲-کیفیت تصویر پات پلیر ۵ برابر km هست(شخصا این یکی رو با چشم خودم دیدم)
    ۳-وقتی فیلم فول اچ دی رو با پات پلیر نگاه میکنی مثل این میمونه که آب و هوای صاف و پاکه ولی وقتی با km نگاه میکنی هیچ فرقی با آب و هوای تهران نداره
    ۴-کیفیت صدای pot چند برابر km هست
    ۵-پوسته های مختلف و زیادی داره
    ۶-امکاناتش خیلی بهتر از km است
    ۷-هنگ نمیکنه ولی km مثل سگ هنگ میکنه
    ۸-سریع تر و راحت تر نصب میشه
    ۹-سریعتر هم پاک میشه
    ۱۰-راحت میشه آپدیت کنی ولی آپدیت اخری km از نسخه های قبلیش هم مزخرف تر بود

دیگه چی بگم سالار.چشم آدم حسود کور که بعضی از افراد تحمل دیدن پیشرفت pot player رو ندارند
    برو دانلود کن بعد می بینی کام پلیر بهتره یا پوت پلیر ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد صوتی جی تادیو سلطان پلیر هاست به نظر من رتبه ۴ دادن به این پلیر بعید است

7. 2 کاربر از Majid_1389 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شرکت سازنده km player به خاطر اینکه تو کشور سازنده ( کره جنوبی ) دیگه استقبالی از این نرم افزار نمیشه به فکر ساختن این نرم افزار افتاد چون تو نظر سنجی اکثرا از محیط یکنواختش شکایت داشتن و تا چند مدت دیگه از رده خارج شدنش رو رسما اعلام خواهند کرد
    من الان دوماهه که از pot player استفاده میکنم … کیفیت صداش فوق العاده اس … km player همچین کیفیت صدایی رو تو خوابم نمی بینه … این برنامه تازه اومده و برای اولین بار عالی کار کرده … تا چند مدت دیگه می بینید همه از این پلیر استفاده خواهند کرد و نکته دیگه این که محیط کاربر پسندتری نسبت به بقیه برنامه ها داره … یه بار استفاده کنین
    اما خداییش من فرمتهای سنگین تصویری خودم رو با km ورژن جدیدامتحان کردم خیلی کند و بی کیفیت ولی با pot خیلی سریع و با کیفیت اجرا شد من صرفا خواستم یه مقایسه بین دو محصول با نام های متفاوت از یک شرکت سازنده یکسان انجام بدم…شما این همه تفاوت بین این دو ببینید چه نظری می دید..در ضمن من media player classic رو هم از این سایت گرفتم تمام فرمت ها رو به خوبی اجرا کرد..به نظر من که عضو کوچکی از این سایت بزرگ هستم اول potplayer و دوم media player classic..

9. این کاربر از Majid_1389 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    چطور شما پلیر قدرتمندی مثل
    PotPlayer 1.5.33573 نام نرم افزار پخش کننده انواع فایل های مالتی مدیا می باشد که از طرف شرکت سازنده نرم افزار معروف KMPlayer عرضه شده است. این نرم افزار دارای پخش با کیفیت فوق العاده بالا می باشد و از تمامی فرمت های صوتی و تصویری مدرن ، پشتیبانی می کند. این نرم افزار دارای طراحی مدرنی می باشد و به سادگی قابل تنظیم بوده و به راحتی می توان به ضبط صداهای در حال پخش پرداخت. از جمله دیگر ویژگی ها می توان به پلاگین DSP اشاره کرد که برای نشان دادن زیرنویس فیلم ها به کار گرفته می شود.این نرم افزار از گستره عظیمی از تنظیمات پشتیبانی می کند که می توانید کیفیت ویدیوهای خود را تا حد بسیار زیادی بهبود ببخشید.
    من الان دوماهه که از pot player استفاده میکنم … کیفیت صداش فوق العاده اس … km player همچین کیفیت صدایی رو تو خوابم نمی بینه … این برنامه تازه اومده و برای اولین بار عالی کار کرده … تا چند مدت دیگه می بینید همه از این پلیر استفاده خواهند کرد و نکته دیگه این که محیط کاربر پسندتری نسبت به بقیه برنامه ها داره … یه بار استفاده کنین نظرتون عوض میشه … لطفا اینقدر بی انصاف نباشید …
    ضمنا شما چطور وی ال سی را پلیر خوبی می داند این پلیر اصلا پلیر خوبی نیست نه ظاهر خوبی نه
    - نرم افزار پات پلیر ۱۰ برابر از km بهتره زیرا:
    ۱-موقعی که من یک فیلم فول اچ دی رو با پات پلیر اجرا کردم ۵ ثانیه زود تر از km بازش کرد
    ۲-کیفیت تصویر پات پلیر ۵ برابر km هست(شخصا این یکی رو با چشم خودم دیدم)
    ۳-وقتی فیلم فول اچ دی رو با پات پلیر نگاه میکنی مثل این میمونه که آب و هوای صاف و پاکه ولی وقتی با km نگاه میکنی هیچ فرقی با آب و هوای تهران نداره
    ۴-کیفیت صدای pot چند برابر km هست
    ۵-پوسته های مختلف و زیادی داره
    ۶-امکاناتش خیلی بهتر از km است
    ۷-هنگ نمیکنه ولی km مثل سگ هنگ میکنه
    ۸-سریع تر و راحت تر نصب میشه
    ۹-سریعتر هم پاک میشه
    ۱۰-راحت میشه آپدیت کنی ولی آپدیت اخری km از نسخه های قبلیش هم مزخرف تر بود

دیگه چی بگم سالار.چشم آدم حسود کور که بعضی از افراد تحمل دیدن پیشرفت pot player رو ندارند
    برو دانلود کن بعد می بینی کام پلیر بهتره یا پوت پلیر ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد صوتی جی تادیو سلطان پلیر هاست به نظر من رتبه ۴ دادن به این پلیر بعید است

ممنون بابت اطلاع رسانیت همه ی ما کماکان متوجه قدرتمندی kmplayer شده ایم... حتما pot player رو امتحان امتحان می کنم!!

-------------------------------------------------------------------
    هرچند برنامه های خوبی مثله jet audio و winamp هستند ولی من windows media player رو برای موزیک گوش دادن ترجیح میدم!

داره خودمونی میشه muh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از تست کرد پات پلیر ازkm player مدتهاست که دیگه استفاده نکردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منم خیلی با pot player حال کردم ممنون از دوستان به خاطر معرفی این نرم افزار
    راستی چرا کلید تشکر نداره اینجا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •