اگر از سیستم عامل مک استفاده می کنید VLC از همه بهتره
توی سیستم عامل ویندوز هم یک Codec پک می ریزید با خیال راحت هرچی خواستید رو با wmp اجرا می کنید
Winamp
Media Center
AIMP
jetAudio
foobar2000
J.River Media Jukebox
Microsoft Windows Media Player
Yahoo! Music Jukebox Plus
QuickTime
GOM Player
Songbird
BSplayer
KMPlayer
VLC media player
Other
اگر از سیستم عامل مک استفاده می کنید VLC از همه بهتره
توی سیستم عامل ویندوز هم یک Codec پک می ریزید با خیال راحت هرچی خواستید رو با wmp اجرا می کنید
من برای ویدئو از km و برای اهنگ از جت ادیو و چندسال این کارم هست و خیل یهم لذت میبرم
من از Jet audio استفاده می کنم.
ضمن اینکه ویرایش مشخصات موسیقی ها با این نرم افزار خیلی راحت و سریعه.
البته گهگاهی هم از Windows media player استفاده می کنم.
Jet Audio
برای بازکردن فایل های صوتی و K-Lite برای باز کردن فایل های تصویری
جت خیلی کارش خوبه، فقط یه چیزایی اضافه داره که باید از داخل برنامه حذف بشه، بیشتر جلوه هایی گرافیکی هستند.
من از خود مدیا پلیر ویندوز استفاده میکنم....البته یا نسبت تمامی codecها.
سلام
چطور شما پلیر قدرتمندی مثل
PotPlayer 1.5.33573 نام نرم افزار پخش کننده انواع فایل های مالتی مدیا می باشد که از طرف شرکت سازنده نرم افزار معروف KMPlayer عرضه شده است. این نرم افزار دارای پخش با کیفیت فوق العاده بالا می باشد و از تمامی فرمت های صوتی و تصویری مدرن ، پشتیبانی می کند. این نرم افزار دارای طراحی مدرنی می باشد و به سادگی قابل تنظیم بوده و به راحتی می توان به ضبط صداهای در حال پخش پرداخت. از جمله دیگر ویژگی ها می توان به پلاگین DSP اشاره کرد که برای نشان دادن زیرنویس فیلم ها به کار گرفته می شود.این نرم افزار از گستره عظیمی از تنظیمات پشتیبانی می کند که می توانید کیفیت ویدیوهای خود را تا حد بسیار زیادی بهبود ببخشید.
شرکت سازنده km player به خاطر اینکه تو کشور سازنده ( کره جنوبی ) دیگه استقبالی از این نرم افزار نمیشه به فکر ساختن این نرم افزار افتاد چون تو نظر سنجی اکثرا از محیط یکنواختش شکایت داشتن و تا چند مدت دیگه از رده خارج شدنش رو رسما اعلام خواهند کرد
من الان دوماهه که از pot player استفاده میکنم … کیفیت صداش فوق العاده اس … km player همچین کیفیت صدایی رو تو خوابم نمی بینه … این برنامه تازه اومده و برای اولین بار عالی کار کرده … تا چند مدت دیگه می بینید همه از این پلیر استفاده خواهند کرد و نکته دیگه این که محیط کاربر پسندتری نسبت به بقیه برنامه ها داره … یه بار استفاده کنین نظرتون عوض میشه … لطفا اینقدر بی انصاف نباشید … ضمنا شما چطور وی ال سی را پلیر خوبی می داند این پلیر اصلا پلیر خوبی نیست نه ظاهر خوبی نه
- نرم افزار پات پلیر ۱۰ برابر از km بهتره زیرا:
۱-موقعی که من یک فیلم فول اچ دی رو با پات پلیر اجرا کردم ۵ ثانیه زود تر از km بازش کرد
۲-کیفیت تصویر پات پلیر ۵ برابر km هست(شخصا این یکی رو با چشم خودم دیدم)
۳-وقتی فیلم فول اچ دی رو با پات پلیر نگاه میکنی مثل این میمونه که آب و هوای صاف و پاکه ولی وقتی با km نگاه میکنی هیچ فرقی با آب و هوای تهران نداره
۴-کیفیت صدای pot چند برابر km هست
۵-پوسته های مختلف و زیادی داره
۶-امکاناتش خیلی بهتر از km است
۷-هنگ نمیکنه ولی km مثل سگ هنگ میکنه
۸-سریع تر و راحت تر نصب میشه
۹-سریعتر هم پاک میشه
۱۰-راحت میشه آپدیت کنی ولی آپدیت اخری km از نسخه های قبلیش هم مزخرف تر بود
دیگه چی بگم سالار.چشم آدم حسود کور که بعضی از افراد تحمل دیدن پیشرفت pot player رو ندارند
برو دانلود کن بعد می بینی کام پلیر بهتره یا پوت پلیر ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد صوتی جی تادیو سلطان پلیر هاست به نظر من رتبه ۴ دادن به این پلیر بعید است
شرکت سازنده km player به خاطر اینکه تو کشور سازنده ( کره جنوبی ) دیگه استقبالی از این نرم افزار نمیشه به فکر ساختن این نرم افزار افتاد چون تو نظر سنجی اکثرا از محیط یکنواختش شکایت داشتن و تا چند مدت دیگه از رده خارج شدنش رو رسما اعلام خواهند کرد
من الان دوماهه که از pot player استفاده میکنم … کیفیت صداش فوق العاده اس … km player همچین کیفیت صدایی رو تو خوابم نمی بینه … این برنامه تازه اومده و برای اولین بار عالی کار کرده … تا چند مدت دیگه می بینید همه از این پلیر استفاده خواهند کرد و نکته دیگه این که محیط کاربر پسندتری نسبت به بقیه برنامه ها داره … یه بار استفاده کنین
اما خداییش من فرمتهای سنگین تصویری خودم رو با km ورژن جدیدامتحان کردم خیلی کند و بی کیفیت ولی با pot خیلی سریع و با کیفیت اجرا شد من صرفا خواستم یه مقایسه بین دو محصول با نام های متفاوت از یک شرکت سازنده یکسان انجام بدم…شما این همه تفاوت بین این دو ببینید چه نظری می دید..در ضمن من media player classic رو هم از این سایت گرفتم تمام فرمت ها رو به خوبی اجرا کرد..به نظر من که عضو کوچکی از این سایت بزرگ هستم اول potplayer و دوم media player classic..
ممنون بابت اطلاع رسانیت همه ی ما کماکان متوجه قدرتمندی kmplayer شده ایم... حتما pot player رو امتحان امتحان می کنم!!
-------------------------------------------------------------------
هرچند برنامه های خوبی مثله jet audio و winamp هستند ولی من windows media player رو برای موزیک گوش دادن ترجیح میدم!
بعد از تست کرد پات پلیر ازkm player مدتهاست که دیگه استفاده نکردم
منم خیلی با pot player حال کردم ممنون از دوستان به خاطر معرفی این نرم افزار
راستی چرا کلید تشکر نداره اینجا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)