تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 59

نام تاپيک: بیوگرافی شخصیتهای بازیهای ویدیویی

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

اين مطلبو من در حدود يك سال پيش گذاشتم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Don Thomas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

با سلام

بالاخره پس از وقفه ای که به خاطر بدقولی دوستانی که در گروه ترجمه ثبت نام کرده بودند و این بدقولی باعث حذف گروه شد , این تاپیک روال عادی خود را با کمک مدیر محترم این بخش " Sam Fisher 08 " در پیش می گیرد ...

در ادامه معرفی شخصیت " سم فیشر " به مهارتها و اسلحه های معروف وی می رسیم ...

تاکتیک و لوازم

سم فیشر ورزشکاری قدر و ماهر است . این خصوصیت وی را از دیگر افرادی که کاندیدای این نقش بوده اند مجزا کرده ... در بررسی این خصوصیت از وی این نکات جالب توجه می باشند :
    1. فردی ماهر در رد شدن از موانع
    2. شخصی آگاه به اصول صخره نوردی
    3. یک شناگر قوی
    4. شخصی که استقامت وحشتناکی دارد نمونه آن هم زمانیست که وی در بین دو دیوار می ایستد !
    5. بدنی ورزیده و عضلانی , برخلاف قهرمانهای تخیلی که هیکلی درشت و رویایی دارند
    6. یک ژیمیناستیک حرفه ای که چندین مدال در این راه کسب کرده
    7. شخصیتی که سرعت فوق العاده ای دارد و این خصوصیت نیز وی را در جمله سربازان نمونه قرار داده

اگر چه وی در اکثر مراحل مجبور است مخفیانه و به آهستگی حرکت کند , ولی کسانی که شیفته بازی وی باشند بدون شک در ذهن دارند که مراحلی هم بوده که از سرعت وی استفاده شده ... جالب است بدانید وی در مسابقات ژیمیناستیک فرانسه که معروف به " parkour " هستند , توانسته مقام کسب کند .

وی یکی از نفرات برتر مسابقات سختی موسوم به " Krav Maga " است که این مسابقات نوعی از مبارزات رزمی است که در کشور اسرائیل برگزار می شود و تنها نیروهای خاص می توانند در آن شرکت کنند , نیروهایی که خطرناکترین نیروهای نظامی این کشور محسوب می شوند و مرگ و میر در این مسابقات بشدت اوج می گیرد ...

وی با level 38 توانسته برترین نفر در این بین باشد ...
    این را بدانید که قبل از استخدام سم فیشر , یکی از شروط کاپیتان لمبرت این بوده که وی در این مسابقات شرکت کند و در ادامه وی توانست لقب بهترین بهترینها را کسب کند ....

اگر چه وی را در دو بازی اول به خاطر استفاده بیش از حد از " چاقو " فاقد این شرایط می دانستیم , اما سرانجام می توانید این خصوصیات را در سری جدید از این مجموعه ببینید ...
    بله , تعجب نکنید , در پیش نمایشهایی که از بازی " Conviction " ( محکوم ) می بینید , متوجه این موضوع می شوید که در زمان ناچاری و کمبود سلاح , این هنر رزمی و جنگی سم فیشر است که به کمک شما می آید ...

این خصوصیت به قدری خود را نشان خواهد داد که باعث می شود آن را جزء بازیهایی از سبک " مبارزه ای " به حساب آورد !

و اما بشنوید از میزان تحصیلات وی :
    سم فیشر یکی از باسوادترین شخصیتهای بازیهای رایانه ای می باشد , در واقع بهترین آنها ... همانطور که در ابتدای شروع پروژه سم فیشر خدمت شما عنوان کرده بودم , این شخصیت پرمخاطب ترین و پر طرفدارترین شخصیت بازیهای رایانه ای می باشد ...
    بگذریم
    سم فیشر دارای مدرک فوق لیسانس در رشته ترجمه و زبانهای خارجی از جمله " روسی " و " کره ای " و " عربی " و " فارسی " و " اسپانیایی " است .

لازم است بدانید که وی قبل از استخدام شدن به عنوان این مامور مخفی در کنسرسیون اداره اطلاعات جاسوسی که فعالیت می کرد , به عنوان اپراتور و مترجم زبانهای مختلف بود و بر روی دو زبان انگلیسی و اسپانیایی تسلط خاصی داشته , همچنین وی از قدرت شنوندگی خاص و قوی برخوردار است , اگر توجه داشته باشید در سری بازی های " اسپلینتر سل " وی همیشه یک پوسته یا همان ماسک چرمی بر روی سر و صورت خود داشته که حتی این امر موجب نشده که وی از قدرت شنوایی خود استفاده نکند ...

حتی در یکی از مراحل بازی " Pandora Tomorrow " وی از یکی سربازانی که به گروگان گرفته می پرسد که چقدر انگلیسی می داند ! در حالی که این یک جوک است ... ( البته این قسمت رو من خودم هم نفهمیدم که چی شده ؟!؟!؟ )

در ادامه

یک نکته جالب !
    سم فیشر در دو بازی نخست فقط از دست راست خود استفاده می کرد و همه بر این گمان بودند که وی راست دست است ! حتی در صحنه هایی از " Pandora Tomorrow " و " chaos Theory " شاهد این بودیم که وی تنها با دست راست خود از چاقو استفاده می کرد ... ولی این موضوع صحیح نیست و وی در فاصله بین دو بازی ذکر شده , توانسته قدرت استفاده از دست چپ را نیز در خود پرورش بدهد و اینک وی از هر دو دست خود با مهارت خاصی استفاده می کند و دیگر برای او هیچ فرقی ندارد که کدام دست و کجا ؟!

در بازی " Conviction " خواهید دید که وی با استفاده از یک وسیله موسوم به سنگ تیز کننده , چه حرکاتی را انجام خواهد داد و وی تبدیل به یک سوپر قهرمان واقی می شود .

در بازی " Conviction " سم فیشر با غریزه خود در جدال است !

وی به معنای تمام , خصوصیات اخلاقی و مهارتهای خود را به کار می گیرد و قرار است طبق چیزی که در " Double Agent " دیدیم , در سری جدید وی از قدرت و مهارت پرواز با هلیکوپتر نیز استفاده کند ...

مطمئنا هیجان انگیز خواهد بود .

خب دوستان , فعلا تا همینجا بسنده می کنم .

ادامه در آینده ای نزدیک .
    Last edited by Don Thomas; 20-10-2008 at 07:53.

3. 6 کاربر از Don Thomas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام!
    من اون مطلب رو که مربوط به من بود رو آماده کرده بودم و دیدم که خبری از شما نیست و گروه هم که منحل شد بیخیالش شدم ولی الان دیدم که هنوز هستش!!
    پس اون رو الان برات می فرستم...

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام!
    من اون مطلب رو که مربوط به من بود رو آماده کرده بودم و دیدم که خبری از شما نیست و گروه هم که منحل شد بیخیالش شدم ولی الان دیدم که هنوز هستش!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

سلام!
    سلام
    مسئله ای نیست ...

دوست من ... گروه رو دوباره راه اندازی می کنیم ... منتها با روش جدید و شرایط متفاوت ...

ممنون

7. این کاربر از Don Thomas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cj-afshin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بیو گرافی cj رو هم بزارید

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

وی یکی از نفرات برتر مسابقات سختی موسوم به " Krav Maga " است که این مسابقات نوعی از مبارزات رزمی است که در کشور اسرائیل برگزار می شود و تنها نیروهای خاص می توانند در آن شرکت کنند , نیروهایی که خطرناکترین نیروهای نظامی این کشور محسوب می شوند و مرگ و میر در این مسابقات بشدت اوج می گیرد ...
    چه حالی می داد رقیبش اسنیک در می اومد شرط می بستم همون راند اول نایک اوت می شد یه راست می رفت سینه قبرستون
    بابت تاپیکم خیلی ممنونم

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا عالی بود
    من که خودم عاشق سم فیشر هستم و این رو که خوندم هم اطلاعاتم درباره اش بیشتر شد هم این که از این به بعد بیشتر باهاش حال می کنم
    راستی ادامه بیوگرافی یادت نره....خیلی فاز داد
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

سلاح ها:

دربازی Fisher اصولا از دو اصلحه گرم به نام های کلت SC و SC-20K Assault Rifle استفاده می کند. در Chaos Theory , فیشر یه چاقو نیز به مجموعه سلاح هایش اضافه می کند . تا ما از هیجان بیشتری بهره ببریم ...

و اینک به معرفی اسلحه های کاربردی و تخصصی وی می پردازیم که در بازیهای دیگر خیلی کمتر شاهد آنها هستیم ...

Knife
    سلاح استاندارد نظامی CQC
    بازیکن , شانس این رو داشت که در Chaos Theory چاقوی فیشر رو بکار ببره.

در داستان اول , از آن به عنوان یه USMC Ka-bar همراه با دسته چرمی با طراحی استاندارد توصیف شده است.

در قسمت سوم داستان فیشر از یک خنجر Fairbairn-Sykes استفاده میکنه که این رو Frank Bunch بهش داده, یکی از دوستان صمیمی پدر فیشر.

هر چند, در Chaos Theory بعضی از نماهای نزدیک از دسته اون اشاره اداره که اون سفارشی هستش . و در هیچ بازاری نمونه آن را شاهد نخواهیم بود ...

چاقو بصورت دولبه هستش با تیغه ای بطول 5 اینچ و بدنو محافظ .
    اون یک شیار مرکزی داره که fuller نامیده میشه و برای کم کردن وزنش رو کم کنه ولی برخی اوقات اشتباها بهش blood groove هم میگن .

به استثنا اندازه بزرگش, چاقو خیلی شبیه به چاقوهای زمان بربرها هست ... !
    در Splinter Cell: Double Agent چاقو خیلی متفاوت از شبیه بودن به نوع نظامی Benchmade 140SBK Nimravus (NSN 1095-01-466-8569) به نظر می آمد و اینگونه توصیف شده است:

"یک چاقو دولبه رزمی همراه که 7.5 اینچ طول کلی آن هستش و یک 3 و 3.8 اینچ, تیغه فولادی سیاه ضد زنگ که نور رو منعکس نمی کند و یه دسته دسته پلاستیکی پلیمری سیاه رنگ."

که این توصیف با آنچه چاقو در بازی و صحنه ها برده از آن دیده شده در تناقض هست . اون خیلی پهن تر دیده میشه با یک تیغه نقره ای دندانه دار که کلا طولش 5 اینچ هست!

همچنین اون یک لبه دیده میشه و حتی ممکن هست که یک چاقوی تاشو باشد بطوریکه اون یه شستی پشتش داره و یک liner-lock قابل روئیت, به هر حال اون هنوز به صورت آزاد حمل میشه در یک غلاف.

Fisher چاقو رو بصورت افقی در پشت کمر بندش حمل میکنه, که این به او اجازه میده که اون رو سربعتر و آسان استفاده کند.

وقتیکه با اون حمله میکنه, همیشه قلب , گلو یا سرخرگ زیر بقل رو هدف می گیره و بدین گونه با یک حمله دشمن رو فورا از بین میبره.

به علاوه یک سلاح مهلک Fisher همچنین از اون به عنوان یک ابزار چند منظوره نیز استفاده می کنه. او می تونه از چاقو به عنوان: بازجوی از کسی که بهش مظنون هستش-- بریدن چادر ها, سیم های حصار ها, سیم ها و پوشش های پلاستیکی---- شکستن قفل ها---- از کار انداختن ماشین آلات کوچک مانند ژنراتور های گاز----- خنثی کردن بمب-----پیدا کردن میروفن های مخفی از دیوار ها و لخت کردن سیم ها برای اتصال اونها به خطوط تلفن یا دوربین ها.

هفت تیر
    یک طپانچه اصلاح شده فوق سری که در دو نوع در اختیار دارد .

این اسلحه نیمه خودکار بوده و که یکی از اسلحه هاییست که در ناتو از آن استفاده می شود ...
    گلوله های آن 5.7 میلیمتری هستند ...این اسلحه به اسلحه 5-7 نیز معروف است ... از قدرت این اسلحه بگویم که فوق العاده سریع بوده و سرعت گلوله در آن به شدتی است که موقع برخورد با هدف , سوراخی که ایجاد می کند منجر به مرگ حتمی فرد مزبور می شود و در بیشتر مواقه از طرف دیگر خارج می شود !

خصوصیت وحشتناک این اسلحه ! حرکت پیچشی گلوله آن در زمان شلیک می باشد ... همانطور که می دانید و شاید هم نمی دانید , به هر حال الآن خواهید دانست ! گلوله هر اسلحه ای که شلیک می شود , پس از خروج از اسلحه شتاب منفی پیدا می کند ... ولی در این اسلحه تغییراتی صورت گرفته که بعد از خروج گلوله تا زمانی می تواند شتاب مثبت بگیرد و چرخش بیش از حد و غیر معمول آن , باعث چنین شتابی می شود که در بیشتر مواقع این شتاب باعث نفوذ گلوله به داخل حفاظ پوششی سربازهای دشمن می شود ...

در توضیحات تکمیلی این سلاح آمده است که صدای فوق العاده ظریفی دارد و گفته شده , بعد از برخورد گلوله با هدف , شما تازه صدای گلوله را می شنوید !!!

آنچنان که شما در بعضی از مراحل " Pandora Tomorrow " و " Chaos Theory " و " Double Agent " مجبور بوده اید از این اسلحه برای خاموش کردن و از کار انداختن دوربینهای خودکار استفاده کنید و ناچارا بهترین گزینه همین اسلحه بوده است ...

اسلحه بعدی
    SC-20K
    می باشد ...

این اسلحه 30 عدد گلوله در خود جای می دهد ...سرعت آن 5.56 ایکس و اندازه گلوله های آن 45 میلیمتری می باشد ...
    البته مدلهای پایینتری از آن در دو نسخه اول از این سری بازی مورد استفاده قرار گرفته است ... که به نسبت سرعت عمل کمتری داشته اند ... حدودا 1.5 ایکس و 2/4/6 ...

جالب توجه علاقه مندان که به گفته خود سم فیشر این اسلحه محبوبترین اسلحه وی بوده و علاقه خاصی نسبت به آن دارد ...

از دیگر خصوصیات این اسلحه حالت تاشو مخصوص دسته آن بود یا همان قنداق اسلحه که تا میخورده ...

در ضمن این اسلحه نارنجک نیز پرتاب می کند ...
    از دیگر خصوصیات آن , به سیستم خنک کننده این اسلحه می توان اشاره کرد , چون پس از شلیک وحشتناک گرم می شده , به همین دلیل یک سیستم خنک کننده قوی داشته که سریعا اسلحه رو خنک می کرده ...

یکی دیگر از خصوصیات آن شباهت داشتن آن با شاتگان ( چهارپاره یا ساچمه انداز ) بودن آن است که قدرت تخریب فوق العاده ای دارد ...و شما برای اولین بار در " Chaos Theory " از آن استفاده کرده اید .

سم فیشر در یکی از مراحل " Pandora Tomorrow " این اسلحه رو در مکانی مخفی می کند که هیچ شخصی از عاقبت آن باخبر نشده !

وی حتی می توانسته از این اسلحه و دوربینی که بر روی آن نصب می شده به منظور تک تیر اندازی نیز استفاده کند و در نقش یک تک تیر انداز حرفه ای وارد عمل می شده ...

و اما از هر چیزی و هر مطلبی که بگذریم سخن از لباس های سم فیشر از همه چیز خوش تر است !

مبحث لباس و پوشش برای سم فیشر یکی از فاکتورهای فوق العاده مهم و حیاتی برای وی به شمار می آید ...

اکثرا لباس سم فیشر به رنگ مشکی بوده ولی خب بعضی مواقع ورژنهای دیگری از این لباس هم در رنگهای سبز تیره نیز به چشم خورده است ...

البته وی در بعضی از ماموریتها , از جمله در بازی " Double Agent " مجبور به پوشیدن لباسهای نیمه بوده است ...

یکسری خصوصیات فوق العاده ای لباس مخصوص سم فیشر دارد که واقعا جالب توجه هستند :
    1. سیستم گرم کننده و خنک کننده و تنظیم فشار ... در مواقعی که وی زیر آب می باشد ... به احتمال زیاد زمانی که وی به فضا برود , این لباس فوق العاده خواهد بود ...
    2. خاصیت ضد گلوله آن
    3. حساس به نور لیزر تک تیر اندازها ... این یکی رو من که خیلی می پسندم !
    4. قابلیت حمایت کنندگی وی به مدت 12 ساعت در زیر آب ...

این رو بدانید که سم فیشر در یکی از ماموریتهای خود بر این نکته تاکید داشته و گفته است که :

این همه قدرت در لباس من , باعث شده که من شبیه به یکی از سوپر هیروها ( قهرمانها ) در کتابهای کمیک بشوم و اصلا از این موضوع راضی نیستم !!!

البته در بازی " Conviction " که به زودی وارد بازارها می شود , به طور کل شاهد تغییر در پوشش وی خواهیم بود ..
    ما شاهد نوع پوشش جدیدی در وی خواهیم بود : یک سوییشرت زیبا و شلوار لی آبی رنگ به همراه یک لباس معمولی مثل همه مردم اطراف وی ...

و آخرین موردی که از این شخصیت مورد بررسی قرار می گیرد , عینک مخصوص وی می باشد ...
    سم فیشر همیشه مدیون این عینک مخصوص بوده , عینکی که سه لنز سبز رنگ دارد ... بارها و بارها شاهد این بوده ایم که چقدر این عینک مفید بوده و با استفاده از آن و برقراری خاموشی در اطراف توانسته ایم , دشمنان را در تاریکی از بین ببریم ...

البته من دقیقا یادم نیست که این عینک به چند مدل مختلف بوده , ولی چیزی که مهمه اینه که یکی از خصوصیات برتر سم فیشر را تمامی وبلاگها و سایتهای منتقد , وجود همین عینک مخصوص خوانده اند و در برخی از موارد مخالف استفاده از آن بوده اند !!!

در ادامه ...
    در دو شماره اول از این مجموعه , عینک سم فیشر , دارای دو خاصیت دید بوده ... یکی دید در شب و دیگری دید حرارتی , یا همان دید گرمایی ...

البته در واقعیت ترکیب این دو خاصیت کمی مشکل است , ولی خب در دنیای بازیها چیزی غیر ممکن نخواهد بود ...

در بازی " Pandora Tomorrow " خاصیت زوم کنندگی نیز به این عینک افزوده شده ... و در بازی " Chaos Theory " مجهز به یک میکروفون خاص شده بود که می توانستید صدای دورتر از خود را بشنوید ... و این واقعا هیجان انگیز بود ...

در " Double Agent " شما می توانستید این عینک را آپگرید کنید و خصوصیت دید در شب را به حالت اسپکترام تغییر بدهید که باعث می شده دید در تاریکی نیز به نحو بهتری انجام بشود ...

البته در خیلی از بازیها شاهد چنین عینکهایی هستیم ولی با یک تفاوت بزرگ , که مثلا در دیگر بازیها می توانستیم از طریق این عینک , حتی پشت دیوارها رو ببینیم ...

تجهیزات و سلاح های دیگر:

به اضافه SC-20K و کلت SCسم از سلاح های دیگری مانند نارنجک پرتاب کن M67 , smoke grenade (که از نوع استاندارد M18 زود تر منتشر میشه), نارنجک EMP (که پالس های الکرومغناطیس منتشر میکنه و اطراف خود تاثیرات الکترکیی به طریق مشابهی با OCP می زاره), flashbang ها, یک میکروفن لیزری(Laser Mic),یک اسکنر انگشت نگاری و یک اسکنر شبکيه اى استفاده میکنه.

در مرحله prison در Splinter Cell: Double Agent سم همچنین یک handgun(سلاحی که برای استفاده توسط یه دست طراحی شده, مخصوصا کلت و هفت تیر) 9x19mm رو حمل میکنه(بستگی داره که آیا او یک هدف معین رو به عنوان یک هدف ماموريت یا همون mission objective کشته یا نه)( فقط بر روی Xbox, Wii, PS2 و GameCube).

همچنین در Double Agent سم از یک پرتاب کننده SC303 استفاده میکنه که اساسا یک پرتاب کننده با 7 گلوله M303 با تخریب کم هست .

اسکنرهای انگشت نگاری همچنین در مراحلی مانند JBA (John Brown's Army) headquarter missions مورد استفاده قرار میگیره.

در یک مرحله خاص او یک سرنگ پر از آدرنالین رو حمل میکنه که میتونه اون رو به شخصی که در حال مرگ باشه برسونه . زمانی که سم فیشر از این وسیله استفاده میکرده , وی به عنوان یک عقاب شهرت پیدا کرد !

منتها این نکته رو فراموش نکنید که " سم فیشر یک شخصیت کاملا مجزاییست , خصوصیات کارتونی و تخیلی اصلا در وی راهی ندارد و اگر هم داشته باشد , خیلی خیلی اندک است "

پایان معرفی شخصیت " سم فیشر "

مطالب این پست توسط این اشخاص تهیه شده اند :
    Sam Fisher 08
    Masoud King
    Don Thomas
    Last edited by Don Thomas; 04-12-2008 at 07:05.

12. 2 کاربر از Don Thomas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

خب دوستان

حال که مطالب مربوط به معرفی و بیوگرافی شخصیت " سم فیشر " تمام شد لازم می دانم از دوستان خوب و عزیزم که در تهیه این مجموعه مطالب که شما در هیچ جایی شاهد آنها نخواهید بود , تشکر کنم و افتخاریست که حضور این عزیزان را در پست اول تاپیک به عنوان تهیه کنندگان بنویسم .

هدف این است که ما نیز همچون دیگر گروهها و تشکلات اینترنتی ( دنیای مجازی ) هر چه بهتر و بیشتر و تخصصی تر به جزئیات پیرامون خود توجه کنیم ...

همچنین تاپیک " طرفداران سم فیشر " نیز مدتیست که ایجاد شده است و حال که اطلاعات بیشتری پیرامون این شخصیت داریم , می توانیم در آن تاپیک مطالب بیشتری با جزئیات بیشتری رو با یکدیگر به اشتراک بگذاریم .

Tom Clancy's SPLINTER CELL FANS / طرفداران اسپلینتر سل

کد:
    در ضمن اگر از دوستان , شخصی علاقه مند به همکاری در تهیه بیوگرافی شخصیتهای بازیهای ویدیویی هست , اعلام آمادگی کند تا مراحل عضویت در گروه رو شروع کنیم ...

بیوگرافی شخصیتهای بازیهای ویدیویی
    کد:
    انشاالله تا زمانی دیگر که شخصیت بعدی رو مورد نقد و بررسی قرار بدهیم ...

14. 2 کاربر از Don Thomas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •