سلام
تمام نوشته هاي شما رو براي اينكه از onblure يا onchange استفاده كنم رو قبول دارم
ببينيد من 4 تا فيلد نام سرور, نام ديتابيس, يوزر نيم و پسورد دارم
يه وليدت براي اين فيلد ها اينه كه بيام تك تك فيلد هارو چك كنم ببينم آيا خاليه يا نه ( يه وليدت خيلي ساده ) خوب توي اين جور موقع ها اگه بخوام از onsubmit استفاده كنم معملومه كه با توجه به دلايلي كه گفتين كار نا بجايي انجام دادم و بهترين ايونت جهت وليدت كردن onblur يا امثال اينه.
حالا يه وليدت ديگه دارم. اينه كه 4 تا مقدار بالا رو داشته باشم بعد با اين 4 تا مقدار به ديتابيس MySQL وصل شم. اگه ديتابيس ارور بده با توجه به شماره ارور ( مثلا 2005 مربوط به اينه كه نام سرور اشتباهه ) براي كاربر خطا بگيرم نه اگه MySQl هيچ اروري نده و به راحتي بتونم بهش وصل شم بذارم كاربر بقيه كارش رو انجام بده. ( اينجا منظور از كاربر admin هستش كه قراره براي اولين بار برنامه رو نصب كنه ). دليل اصرار من براي استفاده از ايونت onsubmit همينه. ( چون مقادير 4 فيلد به هم وابسته اند ). فكر كنم با اين حسابي كه شما مي گين غير اون دو روش امكان ديگه اي وجود نداره مجبور باشم براي اين قسمت از خير ajax بگذرم و بذارم توي همون سمت سرور كار انجام شه!
يه سوال ديگه!
فرض كنيد كار وليدت با ajax انجام ميشه. حالا به دليلي كه ممكنه كاربر بياد و جاوا اسكريپتشو غير فعال كنه ميام يه وليديتم با زبان سمت سرور مي نويسيم كه اين وليدت توي اون صفحه اي كه توي قسمت action فرم نوشتيم انجام ميشه . دوباره فرض كنيد كه كار اين دو تا وليدت با هم يكي. حالا كاربري كه جاوا اسكريپتشم فعاله مياد فرم رو پر مي كنه و با ajax بررسي ميشه مي بينيم كه همه چيز درسته و كاربر حالا اجازه داره كه submit رو بزنه. حالا با توجه به اينكه كار هر دو وليدت ajax و زبان سمت سرور يكيه ميشه كاري كرد كه بگه با توجه به اينكه كار وليدت كردن كاربر با ajax انجام شده ديگه با زبان سمت سرور انجام نشه؟ البته اين سوال از رو كنجكاويه!