تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: كد انجام شدن يه response

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    تمام نوشته هاي شما رو براي اينكه از onblure يا onchange استفاده كنم رو قبول دارم
    ببينيد من 4 تا فيلد نام سرور, نام ديتابيس, يوزر نيم و پسورد دارم
    يه وليدت براي اين فيلد ها اينه كه بيام تك تك فيلد هارو چك كنم ببينم آيا خاليه يا نه ( يه وليدت خيلي ساده ) خوب توي اين جور موقع ها اگه بخوام از onsubmit استفاده كنم معملومه كه با توجه به دلايلي كه گفتين كار نا بجايي انجام دادم و بهترين ايونت جهت وليدت كردن onblur يا امثال اينه.
    حالا يه وليدت ديگه دارم. اينه كه 4 تا مقدار بالا رو داشته باشم بعد با اين 4 تا مقدار به ديتابيس MySQL وصل شم. اگه ديتابيس ارور بده با توجه به شماره ارور ( مثلا 2005 مربوط به اينه كه نام سرور اشتباهه ) براي كاربر خطا بگيرم نه اگه MySQl هيچ اروري نده و به راحتي بتونم بهش وصل شم بذارم كاربر بقيه كارش رو انجام بده. ( اينجا منظور از كاربر admin هستش كه قراره براي اولين بار برنامه رو نصب كنه ). دليل اصرار من براي استفاده از ايونت onsubmit همينه. ( چون مقادير 4 فيلد به هم وابسته اند ). فكر كنم با اين حسابي كه شما مي گين غير اون دو روش امكان ديگه اي وجود نداره مجبور باشم براي اين قسمت از خير ajax بگذرم و بذارم توي همون سمت سرور كار انجام شه!
    يه سوال ديگه!
    فرض كنيد كار وليدت با ajax انجام ميشه. حالا به دليلي كه ممكنه كاربر بياد و جاوا اسكريپتشو غير فعال كنه ميام يه وليديتم با زبان سمت سرور مي نويسيم كه اين وليدت توي اون صفحه اي كه توي قسمت action فرم نوشتيم انجام ميشه . دوباره فرض كنيد كه كار اين دو تا وليدت با هم يكي. حالا كاربري كه جاوا اسكريپتشم فعاله مياد فرم رو پر مي كنه و با ajax بررسي ميشه مي بينيم كه همه چيز درسته و كاربر حالا اجازه داره كه submit رو بزنه. حالا با توجه به اينكه كار هر دو وليدت ajax و زبان سمت سرور يكيه ميشه كاري كرد كه بگه با توجه به اينكه كار وليدت كردن كاربر با ajax انجام شده ديگه با زبان سمت سرور انجام نشه؟ البته اين سوال از رو كنجكاويه!

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    ..چون مقادير 4 فيلد به هم وابسته اند..
    همچنان میشود کار را به زمان submit محول نکرد ولی صلاح مملکت خیش ....

در مورد سوال دومتان هم:
    مرسوم است که یک اعتبار سنجی را در کلاینت و سرور با هم انجام دهند، البته در مورد کار شما که میخواهید مدیر را به دیتابیس وصل کنید، بالاخره باید عملاً یک بار در سرور تست انجام دهید.
    ولی بهرحال اگر میخواهید دو تست انجام ندهید، میتوانید، فعال بودن js را در کلاینت را چک کنید و برای اجرای کد اعتبار سنجی در سرور تصمیم بگیرید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلامهمچنان میشود کار را به زمان submit محول نکرد ولی صلاح مملکت خیش ....
    ممكنه در اين مورد توضيح بدين؟ من يه كمي روش فكر كردم كه ببينم هر وقت مقدار 4 فيلد پر باشه به ديتابيس وصل شم و بقيه ي ماجرا ولي ديدم برنامه اش خيلي ميشه و به نظرم اومد كه زياد بهينه نيست.

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    شاید، احتمال دارد، اگر من بودم، رویداد تغییر هر چهارتا را به یک تابع ارجاع میدادم که ان تابع همه را چک کند ولی به شرطی عملیان چک کردن را انجام دهد که هر چهار فیلد پر شده باشند و خالی نباشند.

با این شرط آخری درخواست فقط در مواقعی فرستاده میشود که هر چهر فیلد پر شده باشند، البته اگر کاربر پشیمان شود و برگردد فیلدها را ویرایش کند، درخواست ارسال میشود، ولی فکر نکنم در کل بار زیادی به سرور تحمیل کند.
    من از mysql عزیز php کارها چیزی نمیدانم ولی فکر نکنم فقط تست برقراری یک اتصال آنهم در سرور، ایتقدرها سنگین و کند باشد.

در آخر مجدداً تاکید که شما برنامه نویس هستید و باید این را باور کنید، در نهایت شما تنها کسی هستید که میتوانید برای پروژه خود تصمیم بگیرید و این جملات صرفاً یک پیشنهاد است که میتوانید به آن فکر کنید.

موفق و پیروز و سربلند باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خيلي از راهنماييهاتون توي اين چند روز ممنونم
    آخر سر اومدم اين كار رو كردم يه return false گذاشتم بعد گفتم اگه اروري وجود نداشته باشه بياد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كنه

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •