قبوله! W960 گوشیه خیلی خوبیه (گرچه کیبورد نداره و برای همین نمیتونه بهتر باشه) اما چرا به p1 میگی مصیبت!!
قبوله! W960 گوشیه خیلی خوبیه (گرچه کیبورد نداره و برای همین نمیتونه بهتر باشه) اما چرا به p1 میگی مصیبت!!
تاييد ميشه...!
ضمنا" ميشه با يه مموري 8 گيگ M2 باهاش زندگي كردو هيچ تفاوتي با 960 نداشته باشه...
![]()
سلام...
شاید این یه بحث همیشگی باشه مقایسه این دو گوشی. بد نیست اول این دو تا لینک رو ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به شخصه معتقدم P1 هم بهتر و هم زیباتر. طراحیه P1 به نظر من منحصر به فرد هست. درسته که میشه با هک P1 میشه قابلیت های واکمن W960 رو بهش اضافه کرد ولی خب هک هم مشکلات خاص خودش رو داره و مسلما به خوبی عملکرد W960 (در زمینه این قابلیت ها) نخواهد بود.
به شخصه ظاهر P1 خیلی بیشتر می پسندم ، نور صفحه W960 تماما سفید هست که چندان جالب نیست ولی صفحه کلید P1 با داشتن رنگ های قرمز حس بهتری رو القا می کنه.همچنین طراحی P1 با استفاده از ترکیب سفید و مشکی خیلی شکیل تر هست.حتی به طراحی مکان دوربین و اسپیکر دقت کنید.
از نظر امکانات هم کمی P1 سر تر هست.
یه فاکتور خیلی مهم هم باتری هست که P1 در این زمینه از بهترین هاست.
مورد دیگه قیمت بسیار بالای W960 هست که به نظر من با این قیمت ارزش خرید نداره.
همیشه سری واکمن از سری پی سرتر بوده
زمانیکه پی وان و پی 990 در بازار بودند همه دنبال دبیلو 950 بودند
به کا 800 که نمیشه 8 گیگ مموری وصل کرد
یعنی میشه؟
Last edited by farhoode; 13-08-2008 at 13:56.
مموری کارت خودش رو هم 100 گیگ کنه نمیتونه بپای سرعت فلش مموری برسه
دوستان یه سوال مهم
هندزفری 950 یا 960 (مث همن دیگه؟) روی پی وان کسی تا حالا امتحان کرده؟
اگه امتحان کردین میشه با اون دکمه های forward و back و همینطور ولوم کار کرد بدون اینکه وارد محیط برنامه شد(البته وقتی پلیر
مینیمایز هس)
نه. کا800 تا 2 گیگ ساپورت میکنه!!
بــله..! ميشه دوست من...رو K750 و P990 تست شده...
راستي اين صاحب تاپيك كجاست.؟؟؟
Last edited by Legend; 13-08-2008 at 14:40.
اصلا اینطور نیست !
سری W خطی مشی مشخصی داره و همچنین سری P !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)