آقا اين مينا لاكاني بيچاره چه هيزم تري به شما فروخته؟! بديش اينه خيلي مثبت بازي مي كنه عين مامان بزرگه فقط!
تاجر پوسان (شبكه 3)
مجموعه طنز 3در4 (شبكه اول)
ترانه مادري (شبكه 3)
آقا اين مينا لاكاني بيچاره چه هيزم تري به شما فروخته؟! بديش اينه خيلي مثبت بازي مي كنه عين مامان بزرگه فقط!
ولی من فکر کنم 3در4 از دوتای دیگه بهتر بود باز آدم می دید یه ذره شاد می شد
این ترانه مادری که داره حال منو به هم می زنه
دعا می کنم یه روزی این پویا ممنوع تصویر بشه یا اصلا خودش سینما و تلوزیون رو بذاره کنار قیافشو می بینم غصم می گیره
از این سریال ژاپنی ها هم که کلا خوشم نمیاد معروف ترینشون که یانگوم بود رو نگاه نکردم(حتی یک قسمت) چه برسه به تاجر پوسان
1. ترانه مادری
2. مرگ تدریجی یک رویا
3. سه در چهار
گزینه های من بر حسب الویت نیست
به هیچ وجه نمی شه سریال طنز رو با اجتماعی مقایسه کرد
هر سه در جای خودشون خوب بودن ...
سه در چهار که بهترین بود, بعد از مدتها یه طنز جالب و با محتوا دیدیم.
بعد مرگ تدریجی یک رویا و تاجر پوسان
اولا ژاپني نيست ، كره ايه!
دوما شديدا موافقم ترانه مادري فوق العاده آشغاله! احساسي ترين صحنش امروز بود داشتم خندم مي گرفت به جا گريه!
فقط تاجر پوسان!
![]()
1- طنز 3در4
2-تاجر پوسان
ترانه ی مادری هم که اصلا به درد نمی خوره.
دیگه بدتر باز اگه ژاپنی بود می شد یه کاریش کرد
این کره ایها تا دیروز میومدن ایران برای کارگری این افغانی ها رو می بینید تو خیابون قدیما جای اینا پر کره ای بود میومدن ایران کار می کردن
اون موقع که ایران امتیاز تولید پیکان رو از انگلیس گرفت اینا نمی دونستن ماشین چیه
حالا ما می ریم ازشون سریال می خریم به مردم نشون می دیم کلی هم به به و چه چه می کنیم
تازه سریال که چیزی نیست داریم ازشون sonata و azera می خریم اونوقت هنوز تو خیابون پر پیکانه
در مورد ترانه مادری هم اگر بهرام توش بازی نمی کرد من اصلا نگاه نمی کردم!!!!!!!
به به مي بينم كه به جنس موافق علاقه مند شدي! بهرام هم خوبه ها!شوخي!
از فيلم هاي كره اي ايراد نگير وگرنه اعلام جنگ مي كنم با برو بچ كره اي دوست مي ريزيم سرت!![]()
دی:
جنس مخالف درست حسابی نشون نمی دن آدم مجبور می شه به جنس موافق روی بیاره
در ضمن
از بروبچ کره ای دوست که هیچی
از رئیس جمهور کره و از اون امپراطور دریاتون هم کمک بگیری نمی تونی هیچ کاری بکنی![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)