تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: هک گوشی بوسیله Binpda Security Manager و نصب برنامه ها بدون ساین با Installserver.exe

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

خیر دوست عزیز.من تو اون پست اشتباه کردم.شرمنده اگه دوستان به خاطر اون پست به اشتباه افتادن.به همون روش پست اول عمل کنید یعنی c:\Sys\bin
    راجع به مشکلتون:
    بیشتر توضیح بدین.نصب نشد یا اجرا نشد؟ اگه نصب نشد چه پیغامی داد؟ در ضمن دقت کنید که بعد از کپی کردن Installserver حتما باید گوشی رو خاموش و روشن کنید.
    نه نصب نشد
    ایراد ساین گرفت . همون Certi نمی دونم چی چی...
    گوشی رو خاموش روشن هم کردم

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

والا نمی دونم.باید کار کنه اگه همه ی مراحل رو درست انجام داده باشی. دقت کن تو C کپی کنی نه E .گوشیت چیه؟

3. این کاربر از *عیسی* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

والا نمی دونم.باید کار کنه اگه همه ی مراحل رو درست انجام داده باشی. دقت کن تو C کپی کنی نه E .گوشیت چیه؟
    تو درایو C ریختم
    گوشی خودم که N73ME هستش
    واسه خودم قبلا از سایت سیمبین بچه ها فایل Cer گرفتن مشکلی ندارم
    رو گوشی داداشم امتحان کردم نمیشد N81 8GB

داره خودمونی میشه amir_ghnbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اين روش زياد كارساز نيست!
    با اين روش فقط مي توني تعداد محدودي از برنامه ها رو نصب كني!
    از اين تاپيك استفاده كن،چون كلا قسمتي كه از نصب برنامه هاي ساين نشده جلوگيري مي كنه رو پاك مي كنه!تازه ديگه مشكل تارخ رو هم نداري كه هي بخواي جابجاش كني!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از تاپيك زير استفاده كن!
    چون اون قسمتي كه مربوط به جلوگيري از نصب برنامه هاي بدون ساين مي شه رو پاك مي كنه،بنابراين ديگه مشكل عوض كردن تاريخ وقت نصب برنامه ها رو هم نداري!
    کد:

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عیسی جان من روش گفته شده شما رو امتحان نکردم ولی میبینم که جواب داده اگه مطمئنی برای همه برنامه ها جواب میده توی تاپیک من بیا و آموزشش رو بده.
    ممنونم ازت

8. این کاربر از sarmast65_ata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من رو 5700 خودم نصبش کردم راحت نصب شد رو 95 بابام ورژن 10.0.018 نصب نمیشه که نمیشه...Port رو پیدا نمیکنه.چه کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

بچه ها من رو 5700 خودم نصبش کردم راحت نصب شد رو 95 بابام ورژن 10.0.018 نصب نمیشه که نمیشه...Port رو پیدا نمیکنه.چه کنم؟
    رو گوشی هایی با فریمور جدید این روش هک متاسفانه جواب نمی ده و شما باید با برنامه ی Hellocarbide که تو بخش نوکیا و توسط Sarmast عزیز معرفی شده هکش کنی و لی قسمت دوم آموزش یعنی نصب بدون ساین برنامه ها رو اکثر گوشی ها جواب می ده به جز یکی دو تایی که تو پست اول نوشتم.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

از تاپيك زير استفاده كن!
    چون اون قسمتي كه مربوط به جلوگيري از نصب برنامه هاي بدون ساين مي شه رو پاك مي كنه،بنابراين ديگه مشكل عوض كردن تاريخ وقت نصب برنامه ها رو هم نداري!
    کد:
    عزیز من اون آدرسی که نوشتی چرا قفل شده؟ چون تکراریه. قسمت Hellocarbide که تو تاپیک Sarmast هست و اون Installserver رو هم که من قبلا تو این تاپیک گذاشته بودم.
    پس این کار ساز نیست و اون کارساز هست چه معنا یی داره در حالی که اون تکرار همین روش هست؟
    در ضمن من همه ی برنامه هارو به این روش نصب می کنم. و هم رو N73 و هم N82 تست کردم.

یه چیزی رو دوباره می گم تا روشن بشه قضیه:

ما به روش های مختلف مانند Hellocarbide یا همین Binpda Security manager گوشی رو هک می کنیم. برای نصب بدون ساین برنامه ها فقط کافی فایل Installserver.exe زو به آدرس C:\Sys\bin کپی کنیم که در گوشی های هک نشده این پوشه قابل دسترسی نیست.
    اما روش هک Binpda Security manager رو گوشی هایی با فریمور جدید جواب نمی ده. ولی شما به هر روشی هک می کنید Installserver همین هست که اینجا معرفی شده !
    یعنی به روش هک بستگی نداره کافیه این فایلو تونجا کپی کنید و همه ی برنامه ها رو بدون ساین نصب کنید.

12. این کاربر از *عیسی* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

عزیز من اون آدرسی که نوشتی چرا قفل شده؟ چون تکراریه. قسمت Hellocarbide که تو تاپیک Sarmast هست و اون Installserver رو هم که من قبلا تو این تاپیک گذاشته بودم.
    پس این کار ساز نیست و اون کارساز هست چه معنا یی داره در حالی که اون تکرار همین روش هست؟
    در ضمن من همه ی برنامه هارو به این روش نصب می کنم. و هم رو N73 و هم N82 تست کردم.

یه چیزی رو دوباره می گم تا روشن بشه قضیه:

ما به روش های مختلف مانند Hellocarbide یا همین Binpda Security manager گوشی رو هک می کنیم. برای نصب بدون ساین برنامه ها فقط کافی فایل Installserver.exe زو به آدرس C:\Sys\bin کپی کنیم که در گوشی های هک نشده این پوشه قابل دسترسی نیست.
    اما روش هک Binpda Security manager رو گوشی هایی با فریمور جدید جواب نمی ده. ولی شما به هر روشی هک می کنید Installserver همین هست که اینجا معرفی شده !
    یعنی به روش هک بستگی نداره کافیه این فایلو تونجا کپی کنید و همه ی برنامه ها رو بدون ساین نصب کنید.
    برادر خوب من!
    شما راست ميگي!
    اما روش شما براي من كار نكرد! چند روز ديگه يه روش براتون مي ذارم ببينيدش،چون من باهاش موفق شدم.
    مقايسش با شما،دليلشو پيدا كري به منم بگو،ممنون!
    چاكرت برم!
    Last edited by amir_ghnbr; 14-09-2008 at 02:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •