تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از كدام آنتي ويروس استفاده مي كنيد؟؟؟

راي دهنده
851. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Kaspersky

227 26.67%
  • AVG

21 2.47%
  • BitDefender

35 4.11%
  • Avira

69 8.11%
  • Panda

2 0.24%
  • Norton

39 4.58%
  • F-Secure

2 0.24%
  • McAfee

32 3.76%
  • ESET NOD32

324 38.07%
  • ClamWin

0 0%
  • avast

52 6.11%
  • eScan

0 0%
  • Norman

1 0.12%
  • sophos

0 0%
  • microsoft one care

3 0.35%
  • Drweb

1 0.12%
  • Symantec

19 2.23%
  • Other

24 2.82%
صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 80

نام تاپيک: از كدام آنتي ويروس استفاده مي كنيد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Colton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در حال حاضر از Avira Antivir Personal Edition استفاده می کنم. مهمترین دلایلش هم اینها هستند:

1. قدرت شناسایی بالایی داره. به عبارت دیگر در این زمینه جزء بهترین هاست.
    2. رایگان هست و دردسرهای پیدا کردن کرک و سریال و ... رو نداره.
    3. حجم آپدیت هاش کمه و به راحتی آپدیت می شه. ( در این زمینه از بسیاری از نرم افزارهای رقیب بهتره )
    4. نسبت به بسیاری از آنتی ویروس های دیگر سبکتره و سیستم رو کند نمی کنه. (البته این گزینه در مورد کامپیوترهای جدید مطرح نیست. چون 2 تا از کامپیوترهای من کمی قدیمی هستند این گزینه برام مهمه.)
    5. سرعت اسکن کردنش هم در حد خوبیه.
    و چند دلیل دیگر.

البته این حرف ها بدین معنی نیست که این آنتی ویروس برترین هست ولی بدون شک جز 5-6 آنتی ویروس برتره که اختلاف بین کارایی و امکانات و ... اون ها در حد کمی هست.
    در حال حاضر هم نیازهای من رو بهتر از نرم افزارهای دیگر برطرف می کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ميخواسم يه مقدار بحث فني كنم
    نظر بيشتر متخصصين امر امنيت رو كسپراسكيه اونم به خاطر استفاده از الگوريتم هاي بسيار پيچيده در ويروس يابيه . كلاٌ روسا تو بحث الگوريتم هاي كدر و انكدر تو دنيا حرف اولو ميزنن . كسپر تو آخرين نسخش از الگوريتمي استفاده ميكنه كه روسا تو جنگ جهاني واسه نامه نگارياشون ازش استفاده ميكردن . در ضمن روسا تو اين زمينه هميشه چند سال از بقيه دنيا جلو ترن .
    اگه كسي بازم اطلاعات دقيق تري تو اين زمينه خواست بگه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من از Kaspersky Intenet Security 2011 v 11.0.2.556 استفاده میکنم.قبلش هم از symantec و eset smart و bitdefender استفاده میکردم و دلیلی که مرتبا اینارو جایگزین کسپر میکردم گرفتن حجم زیاد منابع سیستمی توسط کسپر بود.اما نهایتا باز به کسپر رجوع کردم.از قدیم گفتن هرکه طاووس خواهد جور هندستان کشد... خوب واقعا همه چیزو زیره نظر داره که اینقدر سنگینه،ناد که اصلا همه چیزو کنترل نمیکنه و ویروس از زیر دستش درمیره ضمن اینکه دیتا بیسشم از کسپر ضعیف تره و دلیله سبکیشم همیناست،یهو سرحساب میشی میبینی سیستمت تو ویروس خفه شده،سرم اومده که میگم،الارقم اینم که آپدیت بوده.بیت دیفندر یخورده با خودش درگیره و باگ زیاد داره. شخصا از برنامه امنیتی که خودش کرک بشه میترسم!!! سایمانتکم امنیتش کامل نیست و همون مشکلای ناد رو داره ضمن اینکه دیتا بیسشم ضعیف تره.
    در نهایت پیشنهاد من اینه که اگر سیستمتونو خوب بستید کسپر(در حال حاضر توی انرژی اتمی از کسپر استفاده میشه) و اگر نه ناد بهترین انتخابه.زیاد فک زدم ببخشید.
    Last edited by NAVVABEL; 10-12-2010 at 12:52.

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام

تاپيك پاكسازي شد

دوستان خواهشا قبل از زدن هرگونه پست قوانين اين بخش رو مطالعه و رعايت كنن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درصورت عدم رعايت قوانين، كاربر مربوطه اخطار خواهد گرفت

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

به نظر من ناد 32 بهتره از بقیه ( البته برای سیستم های خانگی ) چون هم خیلی سرعت خیلی خوبه هم اینکه میشه آپدیتش رو انتقال داد ، هم اینکه کار کردن باهاش راحته
    من خودمم هم از ناد32 استفاده میکنم
    Avira این مزایایی که گفتین رو بیشتر از Nod داره... (من هر دوشونو داشتم)
    Avira نسبت به Nod32
    1- سرعتش بهتره
    2- آپدیتش راحته
    3- کار کردن باهاش خیلی راحت تره....
    ببخشین میشه بگین کجای کار کردن با nod راحته؟؟؟ کار کردن با Nod برای افرادی راحته که از اول Nod داشتند...
    .
    در ضمن یه عیب دیگه ای که Nod داره اینه که اگه سیستم هیچ ویروسی نداشته باشه و scan کنی به جای ویروس، یکی دو تا از فایل های غیر ویروس (هرچی که فکرشو بکنی... عکس، آهنگ.... و در بیشتر مواقع فایل هایی با پسوند exe.) رو پاک میکنه.

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من همونطور که در امضام نوشتم چند وقتیه از کینگ سافت استفاده میکنم. به دلایل زیر:

1- رایگانه و نصبش بسیار راحته.
    2- درگیر کرک کردن و یوزر نیم و پسورد برای آپدیت نمیشم
    3- بسیار سبکه و اصلا سیستم رو کند نمیکنه
    4- آپدیتش کم حجم و همیشگیه ( به دلیل استفاده از تکنولوژی کلود آپدیتش خیلی کم حجمه)
    5- از قدرت نسبتا خوبی هم برخورداره. در این چند ماه( حدود یک سال ) هیچ مشکل ویروسی نداشتم.
    6- یک سری ابزارهای اضافی هم داره مثل پاکسازی دیسک و رجیستری و..)

آرزو: خداکنه رایگان بمونه

7. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Turquois City

پيش فرض Avira Premium Security 10

دوستان عزيز من با آنتي ويروس هاي Kaspersky و Eset و G-Data و Norton و Avira كار كردم. متاسفانه بسياري از مردم ايران از Eset استفاده مي كنن كه بيشتر جنبه عادت پيدا كرده در صورتي كه از نظر قدرت تشخيص ضعيف عمل مي كنه و تنها مزيتش همون استفاده كم از منابع سخت افزاري سيستم هست.
    Kaspersky بدون شك آنتي ويروس قدرتمنديه ولي هم سنگينه و هم زود به زود لايسنساي غيرقانونيش Blacklist ميشه.
    در حال حاضر 3 سالي ميشه كه من از Avira استفاده مي كنم و كاملا راضيم. اگه مايليد به سايت معتبر زير مراجعه كنيد تا برترين آنتي ويروس ها رو به ترتيب مشاهده كنيد:

در اين سايت بهترين آنتي ويروس سال 2010 F-Secure و بعد از اون Avira شناخته شده. كرك كردن F-Secure سخته ولي لايسنس هاي 3 ماهه رايگان Avira رو از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دريافت كنيد. ممنون.
    Last edited by ghoghnous55; 19-04-2011 at 16:20.

حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT

پيش فرض

من از Nod استفاده میکردم اما اصلا ازش راضی نبودم.رفتم سراغKaspersky،خوبه اما سرعت رو خیلی پایین میاره و راحت نمیشه باهاش کارکرد
    دنبال 1آنتی ویروس بهتر میگشتم که تو این تاپیک جوابمو گرفتم و میرم سراغ Avira.امیدوارم این یکی دیگه خوب باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه payan_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

Eset Smart Security رو تو نظر سنجی نیاوردید . من این آنتی ویروس رو پیشنهاد می کنم چرا که سرعت عملکردش از همه بهتره و اگه همیشه update باشید مشکلی پیش نمی یاد البته نسخه های Trial که هر چند روز باید براش سریال پیدا کنی رو پیشنهاد نمی کنم ولی نسخه کرک شدش که سریال نمی خواد به نظر من بهترین گزینه هست

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

من از نود 32 استفاه میکنم یه مقدار بی خاصیت است اما دردسر اپدیت ندارم.
    اما نظر من کاسپر مناسب تر است فقط ضعفش این است که موقع رایت سی دی میسوزتند و باید ان لحظه انتی ویروس را غیرفعال کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •