غمناک ترین بازیای که کردم wow بوده، چ.ن بعد از 3 سال بازی کردن بنم کردن!
غمناک ترین بازیای که کردم wow بوده، چ.ن بعد از 3 سال بازی کردن بنم کردن!
silent Hill 2 خیلی غمگین بود
مخصوصا وقتی که میفهمیدی که James زنش رو کشته بود و با اون آهنگ های قشنگش
یادش بخیر
چه قدر قشنگ بود داستانش
مثله این که فیلمش رو هم ساختن ولی من تا حالا ندیده بودم ...چه عجیب!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره منم میخواستم همینو بگم آخرش خیلی غمگینه این Max payne 2
منتظراین فیلم Max Payne هستم
احتمالا قشنگ میشه
Last edited by Abolfazl3007; 03-08-2008 at 22:26.
اوله max payne وقتی که میره تو خونه ومی بینه زنشو کشتن و اون صدای جیغ بچه....
و همینطور آخر max payne 2 وقتی mona کشته میشه...
همینطور بازی Shell shock ... کلا دل آدم میسوزه... هم برای ویتنامی ها و هم برای سربازای امریکایی...
دموی آخر دویل می کرای 3 اونجا که دانته داره گریه می کنه دیالوگش اشک آدمو در میاره ، یه همچین چیزی بود :
some where out of the city a DEVIL MAY CRY if he loses one he loved it
و همچنین تو ورژن 4 این بازی اونجا که نرو میگه :
kyrie , I failed to save you
غمناک ترین صحنه ای که دیدم مربوط به devil may cry 4 هست . اون قسمت هایی که نرو به خاطر معشوقه اش کریا گریه میکنه و یا خوابشو میبینه.
بازی سایلنت هیل 4 کلا آدمو افسرده میکرد به خاطر محیط تیره و مات و غمگینش
بازی shadow of colossus آخرش واقعا غمناک و غم انگیز بود خود بازی هم یکی از بازی های شاهکار ps2 بوده حیفه که برا کامپیوتر نیومده من که باهاش زندگی کردم
نقد بازی:
از میان بازی ها تولید شده برای کنسول به یاد ماندنی play station 2 بازی های را میتوان یافت که در ذهن بازیکن خود ثبت می شوند و همیشه در یاد او به عنوان یک بازی به یاد ماندنی جاوید می شوند و قطعا این خاصیت کنسول های رویایی و موفق است کنسول هایی مانند Sega و ps1 که بسیاری از خاطرات گذشته مان را با آن ها اجین میبینیم.ps2 نیز از این امر مستثنی نیست بازی هایی چون دوگانه های God of War و یا Devil may cry و یا حتی prance of Persia از همین نوع بازی ها هستند اما در میان همه این بازی ها بازی shadow of colossus جداست.
بازی اسطوره ای و با رنگ و بویی آسیایی که چنان داستان قوی دارد که بتواند برای مدتی بازیکن را محو خود کند.در ابتدا شاید یک player حرفه ای با فضای سرد بازی و دموی بی تحرک و بسیار آرام و با رنگ های مرده آن احساس دوری کند و یا حتی رغبت شروع بازی را نیز نداشته باشد و یا گاهی در حین بازی حرکات عجیب و غریب دوربین بازی اعصاب خرد کن هم باشد اما بعد از شروع بازی و تکمیل کردن چند مرحله اولیه متحیّر خواهید ماند.
گرافیک بازی گرافیک بدی نیست بلکه گرافیک خاص و واقعی تریست و بعد از مدتی بازی حس عجیبی را به player خود القا میکند . تمام بازی از 16 مرحله تشکیل شده و میتوان گفت 16 غول آخر قوی و جالب و منحصر به فرد که برای کشتنشان قدرت مهم نیست این فکر است که در این بازی به کمک ما می آید و ما با هیچ موجود مهاجمی به جز این 16 غول مواجه نخواهیم شد.
ایده بسیار جالب دیگر این بازی استفاده از اسب به عنوان وسیله نقلیه است اسبی وفادار بنام ارو که در هر مکان از بازی میتوانیم با سوت یا نامش او را صدا کنیم. کنترل اسب نیز در نوع خود منحصر به فرد است.لرزش های مستمر و به موقع دسته بازی و موسیقی متن پر رمز و راز آن تمام هیجانات بازی همچون ترس و احساس خطر و احساس پیروزی را به خوبی منتقل میکند به طوری که بعد از کشتن هر غول که برای اولین بار شاید بیش از 1 ساعت نیز طول بکشد انسان خود را در فضای بازی میبیند که غول را از پا درآورده است.نقشه عظیم این بازی که تماما از دشت ها و مرتع ها و دره ها و طبیعت بکر تشکیل شده در موفقیت این بازی در عرصه بازی سازی بی تاثیر نبوده است.نقشه به حدی وسیع است که بعد از پایان بازی نیز مکان های کشف نشده ای دارد.
بازی از نوع سوم شخص و محصول سال های اول ورود PS2 است و شرکت عرضه کننده این بازی نیز همان شرکت سونی است که امروز با بازی God of War خود تحسین تمام جوامع بازی سازی را برانگیخته است.اساس کشتن غول ها نیز همان طور که گفته شد بر پایه فکر است هر غول یک و یا چند نقطه ضعف دارد که ما باید با توجه به این نقطه ضعف ها به آن ها ضربه بزنیم معمولا غول ها آن چنان بزرگ هستند که برای رسیدن به آن نقطه ضعف ها باید از آن ها بالا رفت.در ابتدا با دیدن یک غول و یا غول اول تصور کشتنش یک تصور رویایی به نظر میرسد اما در ادامه میفهمیم که باید این انسان ناچیز و فکر بشر را قبول داشته باشیم.
غول های عظیم گاهی به اندازه یک کوه و انسانی کوچک و ناتوان که به خاطر عشق خود میجنگد باعث میشوند که پس از شکست دادن هر غول احساس قدرت کنیم.این ویژگی هاییست که در کل این بازی را از بسیاری از بازی های مشهور این کنسول مانند God of War متمایز میسازد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)