كاملا تاييد ميشه
پي اس پي منم باتريش فابريك و نو هست چون تازه پي اس پي خريدم
توي دو ساعت كاملا شارژ ميشه
كاملا تاييد ميشه
پي اس پي منم باتريش فابريك و نو هست چون تازه پي اس پي خريدم
توي دو ساعت كاملا شارژ ميشه
psp slim چنده ؟ مشهد از کجا بخرم؟ مموری 4گیگ چنده؟
سلام من از تهران خريدم 190 رم رو نميدونم ولي 2 گيگ رو 9500 گرفتم
دوستان من اینجا جاش نیست، اینجا ادامه بدید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ممنونم![]()
p3yman-xl جان...تاپيك قبلي (تمامي مسايل در رابطه با psp) خيلي شلوغ و قاطي پاتي شده..به نظر من بهتره در مورد خريد و فروش و قيمت كنسول در يك تاپيك جداگانه بحث بشه و در مورد خود psp باز هم در يك تاپيك جديد.چون تاپيك قبلي به علت بالا رفتن پستها و همينطور سوالات متعدد و بي جواب!!ديگه مثل قبل فعال نيست و كيفيت لازم رو نداره...
نظر شما چيه؟
تاپیک ها خیلی بیشتری داریم که تعداد پستاش چند برابر تاپیک psp هست...پس نیازی نیست که تاپیک جدید داشته باشیم...
بعدش هم مطالب خیلی مفیدی در این تاپیک وجود داره
من میخوام psp بگیرم و اصلا اون امکانات slim مثل کم وزن تر بودن و ....برام مهم نیست می خواستم بدونم آیا ارزش داره برای 32 مگابایت حافظه بیشتر پول بیشتری بدم یعنی اگه بخام slim بگیرم تنها دلیلش حافظشه و آیا اینکه ممکنه در آینده بازی هایی بیاد که بخاطر حافظه بیشتر فقط روی slim اجرا بشن؟؟؟
ممنون...
اگه این فاکتورها برات اهمیتی نداره، همون فت رو بگیر. فت خوش دست تره و با دوام تر. حافظه هم برای زودتر لد شدن صفحات وب هست که اگه از اینترنت استفاده میکنی ممکنه یه کم دیر تر لد بشه که به نظرم خیلی مهم نیست.
موفق باشی
ممنون (چون هنوز دکمه تشکر ندارم )![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)