از همون کیبورد مزخرف کوچولوش معلومه که چه گوشیه تاپی هست!!!
از همون کیبورد مزخرف کوچولوش معلومه که چه گوشیه تاپی هست!!!
w960 صدای خود گوشیش گنده ولی تو هدفون خیلی توپه ولی باز هم به w910 خود اریکسون نمی رسه
شما باهاش کار کردی ؟؟؟؟
بعید می دونم......
کیبرد مزخرف کوچولوش
معلومه این حرفت از روی عقل نبود
گوشی W960 i سونی اریکسون بهترین Keyboard English بین تمام گوشی ها رو داره
بعید میدونم
شما تست نکردی
صداش از هر لحاظ پروفسور هست.
من توی گوشیای سونی اریکسون دبلیو 910 و دبلیو 960 و پی 1 و سی 905 رو قبول دارم البته فکر خریدنشو نمیکنم ولی به اینو اون که سونی دوست دارن پیشنهادش میکنم . اگه واقعا میخوای 500 تومن خرج کنی فکر کنم دبلیو 960 خوبه باشه ! . اگه اگه خوشگلی و یه تکنولوژی جدید روی گوشیت داشته باشه آی 450 . چون آی 450 سیستم صوتی باحالی داره .
اصولا ، گوشی های سامسونگ ، گوشین.......... نه ظبط صوت .... (نه اصلا منظورم این برند چینی که دو وجهی هست رو نمیگم.....دی) ، برای همین ، صدای اسپیکرشون بجای صدای بلند که بعدها خش خش کنه ، از صدای با کیفیت استفاده میکنه.............!!!
صدای هدفوناش هم همین طور................. وگرنه این برند هم میتونه مثل بقیه برندها بزنه دهن گوش رو به باد فنا بده............... و میزان صدای تولیدی رو بیشتر از 120 د سی بل بزاره...........!!!
و یه نکته دیگه.................... درباره گوشی های که مخصوص موزیک هستن.............. هیچ وقت تحت تاثیر نام گوشی یا برندش یا برای مثال اینکه واکمن هست نشید............!!!!!
الان بازار ، موزیک پلیرهای دیگه دسته سونی یا امثال اون نیست.............. برندهای دیگه اصل بازار را در اختیار دارن.........!! پس دلیل نمیشه چون گوشی واکمن هست ، آخر موزیک پلیره..........!!
لطفا عکس i550 رو هم بذارید
در مورد کیفیت هدفون های سامسونگ
آیا کیفیتشون خوبه؟
درباره کیفیت هدفون هم باید بگم............ گوشی های سامسونگ هم رده هاش (چه 100 ، چه 600) همشون کیفیت صدای خوبی................. توی هدفون دارن........ و میشه با آی پاد قیاسشون کرد........!!
بله صدای داخل هدفون های سامسونگ معرکه . حرف نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)