تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 9 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 85

نام تاپيک: سوال در مورد خرید یک pdf reader

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

وای خدا گیج شدم! از یه PDF خوندن ببین کجا رسیدم. آقا فرزاد واقعا شرمنده، خیلی زحمتت دادم و ممنونم که اینقدر به مشکل من اهمیت میدی، و همینطور بقیه دوستان ،خدا خیرتون بده. میدونی، اول گفتم فقط میخوام PDF بخونم، یه گشت کوچیک میزنم و فوقش با 200 تومن یه چیزی جور میشه، بعد که PSP رو دیدم گفتن میتونه ساپورت کنه خوشحال شدم که با 250 کارم راه افتاد، فکر صفحه نمایشش نبودم، بعد Eee اومد وسط که باید لااقل 500 تومن بدم تا یه چیز معمولی نصیبم بشه (یه SD و درایو اکسترنال و ...) خوب که فکر کردم دیدم ما داریم دیگه 500 تومن میدیم، کارمم که طراحی وب و پروگرامه، چرا یه چیز بهتر نگیرم که لااقل از خجالت دیزاین کردن در بیام (با 7 اینچ که نمیشه...)، گشتم و این پیدا شد گه اینجا میدن 580 تومن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دگرباره تفکر کردم، دیدم پس این کجاش شد پرتابل؟!! باز باید 2 کیلو فی الابعاد الوسیع رو بزنم زیر کولم، باز برگشتیم سر Eee و باز دیدم حالا که ما داریم دیگه 500 تومن میدیم، کارمم که طراحی وب و ...!!!

خلاصه افتادم به قولی توی حلقه ی بی نهایت، نمیشه همه چیز رو با هم داشت، اگر الان یکی از اینا رو بگیرم حداقل تا دو سال دیگه نباید فکر چیز دیگه ای به مغزم خطور کنه! راستی چرا همیشه کارخونه ها چیزای ناقص میسازن؟ مثلا چرا نباید یه دستگاهی مثل مورد زیر PDF ساپورت کنه؟ با این قیمت من قید رزولیشن رو میزدم:

کد:
    یا همین Eee بلوتوث و مودم داشته باشه، حالا واسه اونا 20 دلار بیشتر! در این موردی که فرمودن، W7 نظرتون چیه، به نظر من مناسبه اما هنوز رویو نخودنم ازش، به هر حال بد جوری مردد شدم، شما بازم یه خورده همفکری کنید، به نظرتون من که باید مدام برم و بیام، زحمت و ریسک حمل یه لپ تاپ گنده رو قبول کنم که همه کارم رو راه میندازه یا یه وسیله ی کوچیک و کم وزن رو انتخاب کنم که کاستی های زیادی داره؟ بازم شرمده که سرتون رو درد اواردم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadsw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خواهش میکنم
    منم مثل خودتم وگرنه 3 ماه منتظر نمیشدم تا n800 بگیرم! چون هردفعه میخوام تصمیم بگیرم یه روزنه ای یه جای دیگه باز میشه!
    از دیدگاه کاربرد:
    اگه تو خونه کامپیوتر داری(که قطعا داری!)کارای کدنویسی رو میتونی با eee انجام بدی و کارای گرافیکی رو با کامپیوتر خونه.
    لپتاپ های 15 اینچی برای کسایی خوبه که بخوان صبح برن ، یه جایی ثابت بمونن ، بعد از ظهر برگردن .وتمام کارهاشون دیگه با همون لپتاپه؛و توخونه دیگه نیازی به pc ندارند.در اصل این لپتاپ ها کامپیوتر های رو میزی متحرک هستند(همه جا یه میز لازم دارن!). ولی eee یه نوع sub notebook هستند. یعنی برای اینکه وقتی بیرونی دستت خالی نباشه و وقتی میای خونه با کامپیوتر خونه کار کنی. psp , w7 هم که ازاین لحاظ تعطیلن!
    حالا با دیدگاه قیمت:
    ببین از قدیم گفتن هرچی پول بدی آش میخوری!اگه eee همه امکانات یه لپتاپ 15 اینچی رو داشت که قیمش 1.5 به بالا بود(همونطور که لپتاپهای 10 اینچی سونی و غیره هستند).توی این رنج قیمت ها اینا بهترینند:
    200 تومن: بهترین گزینه psp
    300 تومن:فعلا نداریم درنتیجه بازم psp (در مورد w7 دوتا پست قبل توضیح دادم،ipod touch هم نمی ارزه!)
    400 تومن:ppc , eee که البته eee خیلی خیلی بیشتر می ارزه.
    500 تومن: eee + مخلفات یا یه لپتاپ ارزون.
    نتیجه گیری:
    1.اگه بیشتر از 200 تومن پول دادن برات سخته یه psp بگیر که البته به مشکلاتش کاملا اشاره شد.ولی باز میشه باهاش pdf خوند.(البته اگر دوستان اطلاعات درست داده باشند!)
    2.اگه میتونی یه جوری 420 تومن جورکنی eee بگیر. درسته که قیمتش 2 برابر psp ه ولی کاراییش 4 برابره.ولی دیگه فیلم دیویدی نمیتونی توش بریزی!
    3.اگه 550 تومن داری بستگی به کاربردی که داری و اول هم گفتم باید یکیو انتخاب کنی
    به نظر من در حال حاظر غیر از این 3 گزینه ی بالا انتخاب دیگه نداری.بازم بقیه دوستان نظر بدن .
    اما پیشنهاد من:
    اگه نمیخوای رو eee ؛sql sever نصب کنی! همون eee رو بخر ، هم میتونی کتاب بخونی هم فیلم و mp3 پخش کنی هم احتمالا تو دانشگاه بری اینترنت هم یکم برنامه نویسی کنی(تا اینجا با لپتاپ مشترکه)درضمن کوچیک و قابل حمله و آنتی شوک هست.
    بازم بقیه دوستان نظر بدن .
    Last edited by farzadsw; 04-08-2008 at 01:22.

3. این کاربر از farzadsw بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

اگه تو خونه کامپیوتر داری(که قطعا داری!)کارای کدنویسی رو میتونی با eee انجام بدی و کارای گرافیکی رو با کامپیوتر خونه.
    لپتاپ های 15 اینچی برای کسایی خوبه که بخوان صبح برن ، یه جایی ثابت بمونن ، بعد از ظهر برگردن .وتمام کارهاشون دیگه با همون لپتاپه؛و توخونه دیگه نیازی به pc ندارند.در اصل این لپتاپ ها کامپیوتر های رو میزی متحرک هستند(همه جا یه میز لازم دارن!). ولی eee یه نوع sub notebook هستند. یعنی برای اینکه وقتی بیرونی دستت خالی نباشه و وقتی میای خونه با کامپیوتر خونه کار کنی.
    اين چند خط واقعا مصمم كرد كه برم و Eee رو بگيرم، چون بيشتر كارام رو ميتونم توي خونه انجام بدم و بيرون از خونه صرفا به عنوان Ebook reader به يه دستگاه نياز داشتم.

منم مثل خودتم وگرنه 3 ماه منتظر نمیشدم تا n800 بگیرم! چون هردفعه میخوام تصمیم بگیرم یه روزنه ای یه جای دیگه باز میشه!
    البته منم درباره ي N800 زياد مطلب خوندم، با اينكه قيمتش كمي زياده اما واقعا ارزششو داره چون دقيقا اون ويژگي قابل حمل بودن كه براي من خيلي مهمه رو تامين ميكنه، شما خبري از اينكه كي مياد نداري؟ بلاخره عمري رو در اين راه صرف كرديد!!! يه مدل ديگه كه ديدم 770 نوكيا بود، اون چي؟

حالا ديگه تقريبا دلم واسه ي خريد Eee قرص شده، فقط مدل 8 گيگ و مدلهاي جديدترش كه ديسپلي بزرگتري دارند در ايران هست؟ بازم متشكر از كمكتون...

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

n770 دوساله که تولید نمیشه ، برای همین دسته N امشم به زور پیدا میشه( تو خارج)؛ چنتا آگهی شخصی تو اروپا بود 70-80 تومن میگفت؟!!!
    N800 تو ایران نیست ولی در مورد روزنه ی جدید ! یکی از آشناهامون گفته شاید بتونه از کانادا بفرسته؛ پس فردا خبرشو میده.
    مدلهای جدیدترش(البته برای ما جدیده!) رو تو فرومها پرسیدم هیچ خبری نشد.اصلا ملت تو باغ نیستن! همش در مورد لپتاپهای تپل و گرون حرف میزنن؛ من موندم اینا تو خونشون کامپیوتر ندارن که میخوان 1.5 پول لپتاپ 3 کیلویی بدن!
    برای نمونه این مدلها جدیدتر اومده(فقط جهت حسرت خوردن!) 8 گیگ(702) ؛ 20 گیگ(9 اینچ 900) ؛ 901 (ATOM 1.6GHZ)؛ 904؛ 1000 , 1000H ؛ ACER ASPIRE ONE ؛ MSI WIND ؛ HP MINI .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

جالبه، توي ايران ما همه چيز بايد وقتي بياد كه اونور از رده خارج شده! اين سري Eee با كدوم گارانتي فروش ميره؟ كي بردش چاپ فارسي داره ديگه؟ آيا نتظار براي مدلهاي جديدش جايز است؟!

مقايسه 701 و مدلهاي جديدترترش!
    کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جالبه، توي ايران ما همه چيز بايد وقتي بياد كه اونور از رده خارج شده! اين سري Eee با كدوم گارانتي فروش ميره؟ كي بردش چاپ فارسي داره ديگه؟ آيا نتظار براي مدلهاي جديدش جايز است؟!
    'گارانتی شو نمیدونم باید بری بپرسی.معلومه که چاپ فارسی نداره! باید برچسب بزنی.
    اگه بتونی 1 ماه صبر کنی یه خبر هایی میشه.مثلا لپتاپ MSI WIND قراره بیاد ایران، مشخصات:
    LCD 10" 1024*600
    80 گیگ هارد معمولی
    وبکم 1.3
    CPU ATOM 1.6
    WIFI , LAN , BLUETOUTH(WINDOWS VERSION ONLY
    این اطلاعات رو از شرکت رایان بدر الکتریک گرفتم.گفتن 1ماه دیگه میاد ولی قیمت ندادن .
    پس فردا هم ببینم این N800 چی میشه ،قیمتش چند در میاد.
    Last edited by farzadsw; 04-08-2008 at 13:01.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

اگه بتونی 1 ماه صبر کنی یه خبر هایی میشه.مثلا لپتاپ MSI WIND قراره بیاد ایران
    آره درباره ي Wind يه چيزايي ديده بودم، مثل اينكه ورژن لينوكسش هم هست كه حدود 100$ ارزونتر در مياد. حالا ديگه حداقل بي خيال PMP ها و دستگاه هاي جانبي ديگه شدم، يا يكي از همين Eee يا چيز ديگه اي شبيه همينا، فعلا ميتونم مدتي صبر كنم، همچنان در حلقه...!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من که از حلقه بیرون اومدم! امیدوارم شما هم از حلقه خارج شید!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام منم تصمیم گرفتم یه Ebook Reader بخرم با تحقیقاتی که کردم بهترین گزینه موجود Sony PRS-505 هست البته دوستان گزینهایی رو مثل PSP یا eee رو گفتن ولی واقعا کار این دستگاه ها برای مطالعه Ebook طراحی نشدن ولی Sony PRS-505 حقیقتا فقط برای این کار طراحی شده و با اون نمایشگر E Ink خودش واقعا برای مطالعه عالیه از خاصیت های جالب این دستگاه و این نمایشگر اینه که این دستگاه شارژ ساعتی به اون معنا نداره بلکه شارژش به میزان تعداد عوض کردن صفحه بستگی داره که سونی اعلام کرده با یک بار شارژ کامل 7500 صفحه میشه عوض کرد مورد دیگه اینکه با این دستگاه واقعا حس کتاب خوندن بهتون دست میده حتی متون هم در دستگاه به شبیه کتاب هست . مشکل فعلا اینه که نمیدونم این دستگاه داخل بازار ما هست یا نه و مشکل دیگه قیمت 300 دلاریش هست که بدون شک اگر در بازار ما باشه خیلی بیشتر از این قیمت هاست .
    لینک Review این دستگاه رو میزارم اگر دوستان نظری دارن یا پیشنهاد دیگه ای دارن مطرح کنن .

کد:
    Last edited by milky way; 03-09-2008 at 00:01.

11. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکل فعلا اینه که نمیدونم این دستگاه داخل بازار ما هست یا نه و مشکل دیگه قیمت 300 دلاریش هست که بدون شک اگر در بازار ما باشه خیلی بیشتر از این قیمت هاست .
    اصلی ترین مشکل نبودنش تو بازار هست!
    البته منم فکر نمیکنم کسی حاضر باشه 400 تومن بده تا فقط کتاب بخونه(البته mp3 , عکس سیاه سفید رو هم داره).مگه اینکه طرف عاشق کتاب خوندن باشه! حمل و نقلشم یه کم مشکله چون اندازه یه دفتره. کیندل آمازون هم هست که پرفروش تره(2-3 نوع دیگه هم هست)
    Last edited by farzadsw; 03-09-2008 at 05:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •