وای خدا گیج شدم! از یه PDF خوندن ببین کجا رسیدم. آقا فرزاد واقعا شرمنده، خیلی زحمتت دادم و ممنونم که اینقدر به مشکل من اهمیت میدی، و همینطور بقیه دوستان ،خدا خیرتون بده. میدونی، اول گفتم فقط میخوام PDF بخونم، یه گشت کوچیک میزنم و فوقش با 200 تومن یه چیزی جور میشه، بعد که PSP رو دیدم گفتن میتونه ساپورت کنه خوشحال شدم که با 250 کارم راه افتاد، فکر صفحه نمایشش نبودم، بعد Eee اومد وسط که باید لااقل 500 تومن بدم تا یه چیز معمولی نصیبم بشه (یه SD و درایو اکسترنال و ...) خوب که فکر کردم دیدم ما داریم دیگه 500 تومن میدیم، کارمم که طراحی وب و پروگرامه، چرا یه چیز بهتر نگیرم که لااقل از خجالت دیزاین کردن در بیام (با 7 اینچ که نمیشه...)، گشتم و این پیدا شد گه اینجا میدن 580 تومن :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دگرباره تفکر کردم، دیدم پس این کجاش شد پرتابل؟!! باز باید 2 کیلو فی الابعاد الوسیع رو بزنم زیر کولم، باز برگشتیم سر Eee و باز دیدم حالا که ما داریم دیگه 500 تومن میدیم، کارمم که طراحی وب و ...!!!
خلاصه افتادم به قولی توی حلقه ی بی نهایت، نمیشه همه چیز رو با هم داشت، اگر الان یکی از اینا رو بگیرم حداقل تا دو سال دیگه نباید فکر چیز دیگه ای به مغزم خطور کنه! راستی چرا همیشه کارخونه ها چیزای ناقص میسازن؟ مثلا چرا نباید یه دستگاهی مثل مورد زیر PDF ساپورت کنه؟ با این قیمت من قید رزولیشن رو میزدم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا همین Eee بلوتوث و مودم داشته باشه، حالا واسه اونا 20 دلار بیشتر! در این موردی که فرمودن، W7 نظرتون چیه، به نظر من مناسبه اما هنوز رویو نخودنم ازش، به هر حال بد جوری مردد شدم، شما بازم یه خورده همفکری کنید، به نظرتون من که باید مدام برم و بیام، زحمت و ریسک حمل یه لپ تاپ گنده رو قبول کنم که همه کارم رو راه میندازه یا یه وسیله ی کوچیک و کم وزن رو انتخاب کنم که کاستی های زیادی داره؟ بازم شرمده که سرتون رو درد اواردم...