تو هم بد جور تو فضا هستی...........نه به کارش میاد نه موجوده...........پیدا کردنش کار حضرت.......![]()
تو هم بد جور تو فضا هستی...........نه به کارش میاد نه موجوده...........پیدا کردنش کار حضرت.......![]()
امولاتور این چیزایی که گفتی برای UIQ هم اومده.
موفق باشی.
من برای خودم یه جی 810 و برای عمم یه ان 95 8گیگ خریدیدیم از حدود 20 تا تمی که روی این دوتا گوشی نصب کردی فقط 2 تاش روی ان 95 نصب شد ولی جی 810 حدود 2 تاش نصب نشد! خیلی حال کردن با سیستم جی 810
دوست عزيز ما با تم كاري نداريم كه
بحث ما سر برنامه و گيم هست
خوب همین تم پذیری بالا هم خودش تاثیر داره چرا باید این تمها روی جی 810 نصب بشه ولی روی ان 95 هی بگه ساپورت نمیشود
والا من تو کل عمرم ندیدم تمی ماله سری 60ورژن 3 باشه بعدش رو ان 95 یا ان 82 نصب نشه.
مگه اینکه کلا تمه اشکال داشته باشه.
تقریبا محاله اینی که شما میگی![]()
اینی که میگی پیدا کردنش سخته حق با شماست ولی من خودم پیدا کردم! تازه منم گفتم اگه بتونه پیدا کنه.
حالا اینکه شما گفتید به کارش نمیاد رو نمیدونم از کجا فهمیدید!!؟؟ولی شایدم به کارش نیاد چون گوشی نیست (سیم کارت نمیخوره) . ولی اگه کسی دنبال یه یه لپتاپ کوچیک باشه این خیلی مناسبتره.
اگه کسی دنبال یه ppc قوی باشه (صرفا از لحاظ برنامه و امکانات) این n810 واقعا عالیه اینم دلایل برتریش(نسبت به هر ppc یا گوشی دیگه):
صفحه ی ۴.۱ اینچی با رزولیشن ۸۰۰*۴۸۰ و تاچ اسکرین
۱۲۸ مگ رم DDR
کیبرد
cpu TI OMAP 2420 400Mhz که یه چیپ برای پردازش ۳ بعدی داره(دقیقا همون cpu ی iphone )
gps
bluetooth 2 , wifi
حالا غیر از اینکه هیچ گوشیی این رزولیشن و ابعاد lcd رو نداره ممکنه بعضی از امکانات بالا رو داشته باشه ولی قیمتش بالای ۸۰۰-۹۰۰ تومن میشه درصورتی که خودم اینو ۵۰۰ تومن خریدم!
لینوکس یه سیستم عامل در حد ویندوزه و اصلا با سیمبین و ویندوز موبایل قابل مقایسه نیست.برای همین میشه خیلی از برنامه های کامپیوتر رو روی n810 پورت کرد!امولاتور این چیزایی که گفتی برای UIQ هم اومده.
امولیتور داس و نینتندو که چیزی نیست.امولیتور ویندوز ۹۸ و mac os8.1 رو هم داره . debian , kde هم روش نصب میشه(دوستان آشنا با لینوکس منظورمو میدونن).
اما هنوز نوشتن درایور برای چیپ پردازش ۳بعدی تمام نشده.ولی اگه تموم شه بازی های ps1 رو راحت اجرا میکنه.برای همین بازی ۳بعدی فعلا کم داره.
در آخر اینو بگم که من نه فروشنده ی n810 هستم ونه فن بوی نوکیا .فقط دیدم کسی با این دستگاه آشنایی نداره برای همین توضیح دادم . بازم میگم اگه
کسی بتونه بخره خیلی مناسبه.
عکساشم اینجاس(برای دستگاه من نیست چون هنوز دستم نرسیده!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by farzadsw; 16-08-2008 at 13:37.
بفرما دروغ میگی دیگه ! امروز یه فوتبال 5.2 مگابایتی دانلود کردم روی آی 450 و جی 810 نصب شد ولی روی ان 95 8 گیگ مینوشت پشتیبانی نمیشود !!!! حتی بازی هایی دانلود کردیم که با شتاب سنج کار میکردن روی جی 810 نصب شد ولی اجرا نمیشد ولی روی ان 95 8 گیگ اصلا نصب نمیکرد !!!!!تقریبا محاله اینی که شما میگی
linux?
khair
khodeh pc
tamameh onhayi keh zireh cpu 400 varam 128 hast
daheh 90 2000...
khodeh on folder date ro az win to n800 copy kon
rahat![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)