ببخشید مگر W960 i چه هیزم تری به شما فروخته است
ببخشید مگر W960 i چه هیزم تری به شما فروخته است
Last edited by ghy; 29-07-2008 at 13:09.
من همینجا در این زمان عنوان god of spam رو به فرهوده یا ghy یا ... اعطا میکنم! قیام کنید![]()
این گوشی به همراه مموری 8 گیگ وارد بازار میشه.این رو. مطمئن هستم.اینکه توی ایران روش باشه یا بردارن رو دیگه تقصیر سونی اریکسون نیست.
اتفاقا این گوشی هم صفحه نمایش هم محافظ لنزی که داره ضد خش هست.و دیگه نیازی به محافظ نداره.من نمیدونم چرا سونی اصلا از پوشش لنز برای والکمن هاش استفاده نمیکنه . اگه میشه یه راهی بگید تا ما هم راضی به خریدش بشیم
چه خوب پس رفتیم تو کارش
بابا منظورش اینه که از طراحی سونی اریکسون در بعضی گوشیهاش که جای پورت شارز را برده کنار گوشی خوششون نمیاد! دقیقا عین من ! من هم اصلا خوشم نمیاد از این جور گوشهای سونی اریکسون را ، نه بگم از این گوشیهاش بدم میاد و یا این عامل موثری در خرید من در گوشیهای مختلف هست بلکه فقط از طراحی گوشیهایی که پورتشون در زیر هست بسیار بیشتر خوشم میاد !
حرف دل منو زدی ... منم نمیدونم چرا جای فست پرت رو برده بغل گوشیاش منم از قرار گرفتن پرتها و ورود خروجی ها در پایین گوشی بیشتر خوشم میاد...بابا منظورش اینه که از طراحی سونی اریکسون در بعضی گوشیهاش که جای پورت شارز را برده کنار گوشی خوششون نمیاد! دقیقا عین من ! من هم اصلا خوشم نمیاد از این جور گوشهای سونی اریکسون را ، نه بگم از این گوشیهاش بدم میاد و یا این عامل موثری در خرید من در گوشیهای مختلف هست بلکه فقط از طراحی گوشیهایی که پورتشون در زیر هست بسیار بیشتر خوشم میاد !
به نظر من اگه پايين باشه پورته زود تر خراب ميشهحرف دل منو زدی ... منم نمیدونم چرا جای فست پرت رو برده بغل گوشیاش منم از قرار گرفتن پرتها و ورود خروجی ها در پایین گوشی بیشتر خوشم میاد...
اين بغل كه باشه خيلي بهتره.
من كه خيلي مي خواستم اينجوري باشه كه شد.
این گوشی کی به بازار میاد؟با چه قیمتی؟کسی از دوربینش خبری داره که در چه جوری از کا850 و جی900 بهتره؟در مورد صداش ریویویی چیزی نیستش
منظورتون از شارژ کنار گوشی زده چی بود؟ من W880 دارم و اونم دقیقا کنار گوشی شارزرش قرار گرفته.
هیچ چی !!
اکثر گوشیهای سونی فست پورتشون زیر گوشی هست !! اما این گوشی و دبلیو 890 و 880 و... بغلشون هست
فقط همین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)