تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: md5 یک فایل؟؟؟

پروفشنال p_s_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

ممنون که به فکر ما هستی استاد !!!

سوال من دقیقا اینه :

من یک فایل iso یا یک نوع امیج دیگه رو با یک نرم افزار (ultraiso....nero....) روی یک سیدی burn image

میکنم .(فرض کنید که سیستم من ویروسی هست واوضاعش خرابه )

حالا از کجا میشه فهمید که هیچ بدافزاری همراه این ایمیج روی سیدی رایت نشده؟؟؟

مگه راهش چک کردن md5 یا sha یا crc نیست ؟؟

لطفا یک توضیح هم در مورد write method :disk at once or track at once

واینکه آیا ربطی به این قضیه داره بگین .

مخلص همه پی سی ورلدی ها .......

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

ممنون که به فکر ما هستی ----- !!!

سوال من دقیقا اینه :

من یک فایل iso یا یک نوع امیج دیگه رو با یک نرم افزار (ultraiso....nero....) روی یک سیدی burn image

میکنم .(فرض کنید که سیستم من ویروسی هست واوضاعش خرابه )

حالا از کجا میشه فهمید که هیچ بدافزاری همراه این ایمیج روی سیدی رایت نشده؟؟؟

مگه راهش چک کردن md5 یا sha یا crc نیست ؟؟

لطفا یک توضیح هم در مورد write method :disk at once or track at once

واینکه آیا ربطی به این قضیه داره بگین .

مخلص همه پی سی ورلدی ها .......
    توی پست آخرم جواب همینو گفتم دیگه.

شما UltraISO رو داری؟ ایمج رو وارد درایو مجازی کن و با UltraISO ازش Checksum بگیر. همون MD5 تولید میشه.

حالا هر وقت خواستی با خود UltraISO فایل MD5 رو با سی دی که رایت شده مقایسه کن تا مطمئن بشی که سی دی با ایمج فرقی نداره و محتواش تغییری نکرده و خراب نشده.

-------------------------------

در مورد روشهای رایت هم قبلا یک توضیح مختصر دادم. بزار ببینم پیداش می کنم.

ویرایش: پیدا شد.

1
    TAO
    Track-At-Once
    تراک مثل یک آهنگ تنها, در یک دیسک موزیک است که آدرس منحصر خودش رو برای دستیابی داره.
    این روش به کاربر اجازه میده تا در یک زمان یک تراک در دیسک رایت کند که در نتیجه انعطاف بیشتری برای رایت داره. ولی اگر کاربر فراموش کنه که سشن رو ببنده, دیسک توی دستگاههای CD و DVD دیگر خوانده نخواهد شد.
    در این روش بین تراک ها 2 ثانیه فاصله (Gap) در نظر گرفته می شود که این فواصل در نهایت تلف میشه.

SAO
    Session-At-Once
    در هنگام رایت یک سی دی, سشن (شامل ابتدا و داده ها و انتها) یکباره نوشته می شه و باید هم کامل نوشته بشه تا توسط دستگاههای CD و DVD دیگر خوانده شود. این روش به کاربر اجازه می ده تا یک سشن کامل را در یک زمان رایت کند. اگر در آینده سشن دیگری به دیسک مورد نظر اضافه شود (بر روی آن رایت شود), دیسک اصطلاحا چند-سشنی می شود و ابتدا و انتهای چندین سشن موجود, فضایی از دیسک را هدر می ده.

DAO
    Disc-At-Once
    تمام اطلاعات انتخاب شده را یکدفعه در یک دیسک خالی می نویسد. این روش به یک دیسک کاملا خالی نیاز دارد و وقتی دیسکی با این روش رایت شد دیگه نمی شه چیزی به دیسک در آینده اضافه کرد.

تذکر: روش هایی که انعطاف پذیر هستند و میشه بعدا به دیسک اطلاعات اضافه کرد ممکنه مشکلاتی رو هم بوجود بیارن. مثلا نرمافزار دستگاههای قدیمی نتونند همه سشنهای رایت شده در دیسک چند-سشنی رو ببینند و فقط آخرین اطلاعات رایت شده رو نشون بدن. شاید هم اصلا دیسک رو نخونند.

موفق باشید.

3. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال p_s_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

توی پست آخرم جواب همینو گفتم دیگه.

شما UltraISO رو داری؟ ایمج رو وارد درایو مجازی کن و با UltraISO ازش Checksum بگیر. همون MD5 تولید میشه.

حالا هر وقت خواستی با خود UltraISO فایل MD5 رو با سی دی که رایت شده مقایسه کن تا مطمئن بشی که سی دی با ایمج فرقی نداره و محتواش تغییری نکرده و خراب نشده.

-------------------------------

در مورد روشهای رایت هم قبلا یک توضیح مختصر دادم. بزار ببینم پیداش می کنم.

ویرایش: پیدا شد.

1
    TAO
    Track-At-Once
    تراک مثل یک آهنگ تنها, در یک دیسک موزیک است که آدرس منحصر خودش رو برای دستیابی داره.
    این روش به کاربر اجازه میده تا در یک زمان یک تراک در دیسک رایت کند که در نتیجه انعطاف بیشتری برای رایت داره. ولی اگر کاربر فراموش کنه که سشن رو ببنده, دیسک توی دستگاههای CD و DVD دیگر خوانده نخواهد شد.
    در این روش بین تراک ها 2 ثانیه فاصله (Gap) در نظر گرفته می شود که این فواصل در نهایت تلف میشه.

SAO
    Session-At-Once
    در هنگام رایت یک سی دی, سشن (شامل ابتدا و داده ها و انتها) یکباره نوشته می شه و باید هم کامل نوشته بشه تا توسط دستگاههای CD و DVD دیگر خوانده شود. این روش به کاربر اجازه می ده تا یک سشن کامل را در یک زمان رایت کند. اگر در آینده سشن دیگری به دیسک مورد نظر اضافه شود (بر روی آن رایت شود), دیسک اصطلاحا چند-سشنی می شود و ابتدا و انتهای چندین سشن موجود, فضایی از دیسک را هدر می ده.

DAO
    Disc-At-Once
    تمام اطلاعات انتخاب شده را یکدفعه در یک دیسک خالی می نویسد. این روش به یک دیسک کاملا خالی نیاز دارد و وقتی دیسکی با این روش رایت شد دیگه نمی شه چیزی به دیسک در آینده اضافه کرد.

تذکر: روش هایی که انعطاف پذیر هستند و میشه بعدا به دیسک اطلاعات اضافه کرد ممکنه مشکلاتی رو هم بوجود بیارن. مثلا نرمافزار دستگاههای قدیمی نتونند همه سشنهای رایت شده در دیسک چند-سشنی رو ببینند و فقط آخرین اطلاعات رایت شده رو نشون بدن. شاید هم اصلا دیسک رو نخونند.

موفق باشید.

ممنون .

اطلاعات کامل و عالی بهم دادی

دیگه از این به بعد خیالم راحته .....

راستی یک سوال دیگه هم داشتم ...

اینکه md5 معتبر تره یا sha-256 ???
    Last edited by p_s_m; 30-07-2008 at 15:07.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •