فناوریش رو که دارند امّا کیفیت محصول ندارند.
فناوریش رو که دارند امّا کیفیت محصول ندارند.
من الان شمالم و یه جا این 5 مگا ای رو دیدم و شیفته شدم بخر چون 130 تومن دارم و با این ÷ول میتونم فقط یه کا 800 دست دوم بخرم تا تقریبا امکانات ون رو داشته باشه
حالا شما بگید کدوم مارک این گوشی های چینی خوب در اومدن
اصلا اینکه میگن بد هستن واسه چیه و چه جاهاییش هست که اکثرا خراب میشه؟
یکی میگفت که اینا صفحه لمسیشون کمی ضعیف میشه خب میشه از جوی استیکش استفاده کرد
یا میگفتن که دوربیناشون ضعیفن خب کسی که میخواد یکی بخره با قیمت 130تومن مسلما این رو هم میدونه در ضمن اکثرا به خاطر مانیتور بزرگشون این رو میخرن تا شو و فیلم و تی وی بببینن
به نضر من حتی اگه بلوتوثشونم روز اول خراب بشه ایراد نداره چون به هر حال با کام÷یوترت میتونی هر چی دلت خواست توش بریزی
مهم برام اینه که ناکار نشن و غیر قابل مصرف نشن حالا اگه یه همچین گوشی چینی وجود داشته باشه که غیر قابل مصرف نشه بعد از مدتی خب خوبه دیگه
من الان 1110 دارم ایرادی نمیبینم که یدونه از این گوشیها هم به عنوان تنها یه مولتی مدیا ÷لیر توی جیبم داشته باشم و هر جا میرم سرگرم بشم
دیگه اگه موبایل نباشن یه مولتی مدیا ÷لیر که هستن
اتفاقآ من یکی c2000 توی دست یکی از دوستام دیدم که الان 8 ماه هست که دارتش و اونقدر از دستش میگه زمین افتاده ,و هیچ اتفاقی براش نیوفتاده.صداش فوق العاده است.تلویزیون و دوربینش هم 2 مگاپیکسلی هست.لمسی و کیفیت ال سی دیش هم عالی هست یک رو 256 مگابایتی هم همراش هست که خودش به یک گیگ ارتقاع داده.تازه دو تا هم سیم کارت می خوره.
قیمتش هم 145 تومنه.
البته پیشنهاد من C9000 هست.حدود 190 تومان که خیلی بهتر از C2000 هستش.در کل گوشی هایی خوبی هستند و آنتن دهیشون هم خوب عمل کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)