پس چی شد؟؟؟؟؟
کسی نیست؟؟؟؟؟
پس چی شد؟؟؟؟؟
کسی نیست؟؟؟؟؟
دوستان اگه شما این طوری کمکم کنید که به هیچ جا نمیرسم
لطفا کمک کنید
یعنی بین این همه با مرام کسی نیست که 2 تا کد بده به من بدبخت؟؟؟؟؟؟؟؟
-----------------
اینم بگم من دچاره مشکل تلفنی شدم و نمی تونم هر روز بیام کافی نت اگه دیر کردم تاپیک رو کنار نزارید
دقیقاً به چی احتیاج داری؟
2 تا کد یعنی دوتا تابع کوچیک. اینی که شما لازم دارید بیشتر از 2 تا کد لازم داره من برای هر قسمتش از دو سه تا کلاس کامل استفاده میکنم!
برای همین بهتره شما کد نویسی رو شروع کنید و هر کجا که مشکل داشتید سوال کنید اینطوری سریع جوابتون رو میگیرید. اگه تو منطق کار هم مشکل دارید بگید تا اگه تونستیم راهنمایی کنیم.
بعد از مدتها سلام
neopersia جان و دوستان من متاسفانه تمام اطلاعاتم رو از دست دادم
ولی فقط قسمت ایستال رو تونستم بر گردونم تمام قسمتهای دیگه از دست رفت من الان اینو بگم که یه قسمت مدیرت برتم درست کنید به همراه سیستم عضو گیری ممنون میشم
neopersia جان حتی همین چیزی رو هم که بالا خواستم می دونم خیلی زیاده ولی من الان فقط به بهانه خرید میوه اومدم و دارم اینو مینویسم لطفا فقط این کار بزرگ منو کوچکش کنید ممنون میشم
انشالله که جواب بگیری ولی این روالی که شما پیش گرفتی به نظر من جواب نمیده (نمیخوام نا امیدت کنم).
شمایی که میخوای cms بنویسی باید یه ایده جدید هم باهاش بزاری و باید از cms های دیگه برتر های خاصی داشته باشه.
اگه میخوای یه cms کاملآ حرفه ای باشه کار یه نفر نیست.
البته اگه میخوای اینcms را در اختیار بقیه هم بزاری وگرنه اگه میخوای یه تفعلی زده باشی حرفی نیست.
به نظرم بهتره از چیزای کوچک شروع کنی.
zibatarin nam جان من دقیقا می خوام این cms رو برای خودم درست کنم و بعد از اینکه دیدم مشکلی نداره برای استفاده عموم بزارم
راستی دوستان من قسمت مدیریت متن رو درست کردم ولی 3 چیز می خوام یه سیستم متن که بتونم مدیریت روی متن داشته باشم برای من این طوریه که هرچی داخلش بنویسم خروجی می ده یعنی برای رفتن به خط بعد باید از <br> استفاده کنم
بعدی من تنظیم کردم که تمام متن های نوشته شدم مثل نیوک توی کادر قرار بگیره ولی می خوام وقتی رو دکمه های ویرایش و حذف کلیک کردم روی همون متن اون کار رو انجام بده
بعد می خوام یه سیستم مدیریت مدیران هم برام درست کنید که موقعه مورد با اکانت مدیر وارد شوم اگه تا 5 دیقه کاری انجام ندادم از سیستم خارج بشم یا روی دکمه خروج کلیک کنم
راستی اگه میشه 2 تا چیزه دیگه هم بهم بدید به نام های پشتبان گیری از بانک اطلاعاتی و مسدود کردن ip
ممنون
هر بار که تو یک textarea اینتر بزنی معادل یک n\ هست برای مشکل br ها میتونی از تابع nl2br استفاده کنی نتیجه اینجوریه:
میتونی با تابع str_replace هم سطرهای جدید را با br عوض کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اگر بخوای متن رو درست و حسابی ویرایش کنی یعنی تقریباً کاری که word انجام میده باید از یک wysiwyg استفاده کنی. من خودم از tinymce استفاده میکنم. فقط باید حواست باشه که برای کاربران اگر از این ادیتور استفاده میکنی اطلاعات رو حسابی چک کنی که یه وقت هک نشی!
برای ویرایش و حذف هم باید اون دکمه یا لینک id رکوردی مربوط به پست رو مشخص کنه بعد برنامه اون رکورد رو حذف یا ویرایش کنه.
اگر تو کار با دیتابیس ضعیفی به نظر من فعلاً cms رو بیخیال شو و برو سر وقت mysql و توابعی که با mysql کار میکنن چون این قسمت مهمترین قسمت کار هست و با اطلاعات ناقص نمیشه درست انجامش داد.
سیستم مدیریت هم باید با سشن ها درستش کنی مثل همون تاپیک عضو گیری برای خروج پس از مثلاً 5 دقیقه هم باید طول عمر سشن رو با تابع session_cache_expire محدود کنی مثلاً برای 5 دقیقه میشه اینجوری:
برای خروج مدیر هم تو همون تاپیک در موردش بحث شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مسدود کردن ip باید یه جدول دیتابیس داشته باشی که ip های بن شده رو توش ذخیره کنی و قبل از هر بازدید چک کنی ببینی ip بازدید کننده تو جدول هست یا نه. اگه بود صفحه رو بهش نشون نمیدی.
سلام آقا چیزایی رو که گفتی یا ندارم یا بلد نیستم یا نفهمیدم
من لینک دانلود رو براتون فرستادم خودتون بگیرید و تمومش کنید
شرمنده فکر نمیکنم فرصت کنم.
اما یه سوال. اگه قراره که من بنویسمش خوب چه کاریه! جوملا نصب کنی که کاملتره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)