چی شد اینو ول کردی
من هر چند وقت یک دوری میزنم اینو میبینم یادم میاد
دیگه نمی خوای درست کنی
خیلی طولانی شد؟؟؟
چی شد اینو ول کردی
من هر چند وقت یک دوری میزنم اینو میبینم یادم میاد
دیگه نمی خوای درست کنی
خیلی طولانی شد؟؟؟
نه بابا!من که کارم تموم شده(یعنی برنامه نویسیش تموم شده) فقط کارای گرافیکیش مونده که منم دنباله یه گرافیست میگردم که هنوز پیدا نکردم
تا کارای گرافیکش تموم نشه کار مونده
الان کل فایل ها کامل هست و تقریبا تست هم شده جواب داده الان فقط گرافیکش درست شه کار تمومه
شما اگه گرافیست پیدا کردید مارو خبر کنید
دوست عزیز سلام ...
خیلی خوشحالم که هنوز دارید این کار رو انجام میدید و بیخیالش نشدید
منتظر بازی شما هستم![]()
خیلی ممنون
دوست عزیز sina_hp_system تو پست اول هم نوشتم که ما برای هاست و دامین اسپانسر داریم و اسپانسرمون آمادس از لطفتون خیلی ممنون
اگر این رو درست کنید و اگر سرور مناسبی هم داشته باشین
مثلما ایرانی ها شما رو تنها نخواهند گذاشت
به امید روزی که بزرگترین سایت بازی آنلاین مال یک ایرانی باشه
به نظر من عالیه و اگه درست بشه من ادم برای این کار زیاد دارم فقط یه پیشنهاد دارم اونم اینه که در صورت مدرن بودن بازی بهتره بخش ماشین فروشی و خونه فروشی و کار کردن رو اضافه کنید البته اگه بازی مثل تریبال وارز هست که هیچ ولی اگر نیست بهتره اونارو اضافه کنید و مثل واقعیت براش ادم واقعی رو صاحب بنگاه بزارید البته همه از اول خونه داشته باشن و کار بگیرن و خونه ی بهتری تا درجه ی عمارت و هتل بخرن البته نیاز مردم به همه چی هست که باید اتو باشه مثلا همه ی کارها اما مردم واقعی هم بتونن کاری داشته باشن و با قیمتی اجناس خود را بفروشند که مردم دیگر توانایی خرید داشته باشند همین طور کارهای دیگری که جدا از شغل ازاد باشد و مردم مردم دیگر را استختام کنند و به آن ها ترفیع بدهند و کارهایی نیز که به استختام دولت درایند امید وارم خوشتون اومده باشه
با تشکر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)