تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 56

نام تاپيک: اگر ميخاي جن ببيني بيا تو

حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

جالبه كه دوربين توي اون تاريكي داشته چيكار ميكرده؟ نكنه منتظر آقا جنه بوده؟!

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط nintendo_ds
    سارا خانم خب شما كه انقدر دوست دارين ميگفتين من يك وقت ويزيت از جن براتون بگيرم كه بريم باهاش يك گپي بزنيد چطوره؟ مستر جان جن ژيگول بود؟ چه شكلي بود؟
    خشگل بود . چون شکل برادر سومیم که تازه اونموقع نه سالش بود . انصا فا خیلی ناز بود . البته این اتفاق تو اهواز برامون افتاد برای من و برادر کوچکترم (اخرین برادرم که دو سال از برادر سومم کوچیکتره . الان کلاس اول دبیرستانه) سال 74 یا 75 بود . قرار بود که با خانواده بریم پارک . ما تو خونه سازمانی زندگی می کردیم چون پدرم نظامی بود . خلاصه .من و برادر کوچیکترم زودتر اماده شدیم و رفتیم پیش ماشین تا پدر و مادرمون بیان که بریم . برادر بزرگترم قبلا رفته بود . خونه ها(سازمانی) هم که می دونید چطوریه برای اونایی که نمی دونم بگم که . اونجا خونه ها همه بهم وصل بودن . طوری که می تونستید از رویه پشت بوم خودتون رویه پشت بوم همسایه ها برین . معمولا یه طرف روی خونه بود و طرف دیگه پشت خونه که ستونهای ممتد سقفها و پشت بومها رو نگه می داشتند . در پشت همین پشت خونه ها بود که پله برای بالا رفتن به پشت بوم وجود داشت .این خونه ها بصورت ردیفی ساخته شده بودن (می دونید که چی می گم یعنی کو چه بود . تهرانیا و اهوازیا می دونن چی می گم ولی شمالیا براشون سخته چون اونجا خونه ها همه جدا از هم و دارای سقف شیر وانی هستند . بگذریم . ماشین ما پشت خونه بود تو کوچه . من رفتم . اونجا داداشمم اومد . یکدفعه دیدم یه نفر تو اون تاریکی شب پشت یکی از ستونها جا خورده(قایم شده) و داره ما رو می بینه . خوب که نگاه کردم دیدم محمده(داداش سومیم) گفتم تو کی حاظر شدی زود باش بیا اینجا ما تقریبا 5 یا 6 متر فاصله داشتیم . داداشم یه لباس یکدست داشت و یه کاپشن مخصوص که کس دیگه ای نداشت . بعد برادر اخریم ومهدی هم صداش کرد . ولی تکون نمی خورد و همینطور داشت ما رو نگاه می کرد . مهدی داشت می رفت پهلوش که یک دفعه دیدیم برادرم محمد سرش رو از پنجره ی اتاق اورد بیرون . گفت چیه . چرا انقدر صدام می کنین . ما که اینو دیدیم . سریع دوییدیم اومدیم خونه . دادزدیم جن دیدیم . ولی کسی حرفمون رو باور نکرد پس سریع بر گشتیم که ببینیم .... رفته بود ..... بعدا یعنی 2 یا 3 ساله پیشبل یکی از دوستانم که اتفاقا طلبه هم هستند در این مورد صحبت کردوم . ما چند دسته جن داریم . خوب و بد . ما با بدا کار داریم . نه اونا هی می خوان حال ما رو بگیرن . اینا به روش های مختلف کار خودشون رو می کنن. این نوعی که ما دیدیم اگه می رفتیم پلوش انقذر ما رو می زدن تا بمی ریم . که خدا رحم کرد . نوع دیگه صدا تون می کنن . طوری که شمتاا فکر کنید یه فرد اشنا مثل پدر یا برادرتونه و بعد.....
    Last edited by Master; 25-01-2006 at 10:11.

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

مستر جان دفعه بعد يك شات گان بخر لازمت ميشه دنيا رو چه ديدي شايد جن ها هم كشته شدند

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

Master جان شما واقا خوب صحنه هارو شرح دادین فکر کنم نویسنده ی خوبی بشی

آخر فروم باز mohammad_1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

البته بايد گفت كه تخيلات قوي هم داره

حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من چند بار كه با دور آهسته نگاه كردم متوجه شدم موقع ناپديد شدنش در صدا هم يك وقفه ي غير عادي ايجاد ميشه...چيزي كه موقع مونتاژ فيلم پيش مياد. فكر ميكنم يك تيكه ي كوچيك از فيلم بريده شده.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام . بچه ها . اره من تخیلات خیلی قوی دارم که بعضی مو قعها کار دست ادم می ده . به داستان نویسی هم علاقه ی زیادی دارم وشعر هم می گم ( سالها پیش وقتی جونتر بودم ) شات گان گزینه ی خوبیه . ولی اگه فایر بلست باشه حالش بیشتر میشه . ولی جدی میگم . مالی خولیا نبود چون اگه بود برادر کوچیکترم نمی بایستی می دیدش . اقا اصلا یاین یه تاپیک بزنیم . خاطرات جنی یا توهمات یا ... که یه خنده ای هم بکنیم . چون بعضی ها خیلی می ترسن(بیشتر بچه ها و خا نوما) با این کار باعث می شیم . ترس بی موردشون بریزه . هوهو هو .....من یه چن تا رفیق جنی دارم . می خواین ادرس بدم یه سر بهتون بزنن

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

فکر کنم اواتورت هم عکس یکی از همون رفقات هستش اره؟؟

پروفشنال Roozedidar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

من اين فيلم رو فريم به فريم تجزيه كردم و غير واقعي بود. يكي از دوستان اشاره خوبي كرده بود تو اون تاريكي شب دوربين دست نفر چهارم چه ميكرده. ميگم چهارم چون نفر سوم آقا جنه بود...

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Roozedidar
    من اين فيلم رو فريم به فريم تجزيه كردم و غير واقعي بود. يكي از دوستان اشاره خوبي كرده بود تو اون تاريكي شب دوربين دست نفر چهارم چه ميكرده. ميگم چهارم چون نفر سوم آقا جنه بود...
    نه سینا جان سوء تفاهم نشه . رفقای جنی ما انقدر خشکل نیستن . این عکی جونیای ماست که یه سر رفته بودیم . جن محله با هم مذاکره کنیم . اره بابا این فیلم . من دراوردیه. الان این دوستای اجنه ی ما هم شاکین . میگن این چه وضعشه .هر کس بلند می شه ادعای دیدن ما رو می کنه بابا چشم بصیرت می خواد که هر کس نداره . دلتون بسوزه من دارم در ضمن ایم جنا که انقدر بد ترکیب نیستن خیلی هم خوشتیپ هستن . این خارجیا عادشونه همه چیزو با هم قاطی کنن . اومدن جنا رم با رو حا وصلت دادن . بابا این اجنه هم از روح می ترسه . به جان خودم که

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •