خوب بن ها رو انتخاب کن و بعد editpoly بهش بده.....بعد هم تغییر شکل بده تا به صورت biped در بیاد...این کار خیلی بهتر از biped هست......
چون اگه مکس اسکریپت بلد باشی میتونی برای چرخش متغیر تعریف کنی و نموداری کار کنی.... خیلی کارت جالب میشه....
خوب بن ها رو انتخاب کن و بعد editpoly بهش بده.....بعد هم تغییر شکل بده تا به صورت biped در بیاد...این کار خیلی بهتر از biped هست......
چون اگه مکس اسکریپت بلد باشی میتونی برای چرخش متغیر تعریف کنی و نموداری کار کنی.... خیلی کارت جالب میشه....
منظورت این بود ؟؟؟ من فکر کردم میدونی که چطور میشه یه object رو به biped تبدیل کرد ! به هر حال ممنونم ... اخه میدونی چیه من همه کاراشو انجام دادم تو ریگ مشکلی ندارو ولی تنها مشکلم تو راه رفتنه با Projection میشه راه بردش خیلی هم جالب در میاد ولی هردم قاط میزنه ! نمیدونم ؟؟؟ باید درستش کنم و کارمو تا دوشنبه تحویل بدم ... ای خدا هنوز رندرش مونده ... !
سلام
ممنون - آره من مکس 5 هم داشتم - از راهنماییت ممنون و من منتظر بقیشمبازم ممنون
![]()
آره دیگه.... ولی باور کن من صد بار امتحان کردم وقتی همه رو به یه جسم لینک میکنی اصلا سرعت دو برابر نمیشه...همیشه همین کار رو میکنم...الان یه فایل ریگ شده برات میفرستم ببینی...مال این آموزش cgacademy بید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)