من فکر میکنم اگه 700 تومن میخوای خرج کنی بدون شک دیاموند شرکت اچ تی سی میتونه انتخاب فوق العاده یی باشه ! هم جدید هم شیک هم با امکانات مولتی مدیای مناسب هم ویندوز موبایل و...!
من فکر میکنم اگه 700 تومن میخوای خرج کنی بدون شک دیاموند شرکت اچ تی سی میتونه انتخاب فوق العاده یی باشه ! هم جدید هم شیک هم با امکانات مولتی مدیای مناسب هم ویندوز موبایل و...!
حرفتون متین اما حاضرم قسم بخورم از رو تعصب نبود.....
بابا يعني چي ؟ ما اينجا اومديم اين تاپيكو باسه مشورت براي خريد گوشي زديم نه كل كل ، من كه مي خوام تا 700 تومان پول بدم براي گوشي يه گوشي بخرم كه از هر نظر كامل باشه ... ممنون از دوستان كه با نظر هاشون همراهي ميكنن .
ميخواستم بدونم HTC touch pro چه جوري ؟ چه فرقي با diamond مي كنه ؟ الان تو بازار هست ؟
Last edited by amir_sa; 25-07-2008 at 10:56.
امیر جان اگه میتونی یک ماه صبر کن Omnia میاد ... مطمئن باش حالا حالاها هم فراگیر نمیشه .
اگه عجله داری من Diamond رو پیشنهاد میدم به خاطر ویندوز موبایل ) Touch Pro صفحه کلید QWERTY داره و هنوز ریلیز نشده .
اگه سیستم عامل + دوربین خوب + زیبائی + جدید + قیمت خوب میخوای من G810 رو پیشنهاد میدم.
موفق باشی دوست عزیز .
اگه پاکت پی سی می خوای
الان بهترین های بازار دیاموند و بزودی اومنیا اسمسونگ هستند
البته امکانات اومنیا رو هیچ گوشی ای (و همچنین پاکت پی سی بصورت یک جا) نداره و در این زمینه تکه !
ولی من توصیه میکنم اصلا عجله نکنی
چون تا 2 ماه دیگه این گوشی ها تو بازارن
نوکیا ان 96
8 مگا پیکسلی سامسونگ(اسمش سخته یادم رفته !)
اکسپریا سونی اریکسون
آیفون تری جی با قیمت مناسب
و اومنیا
حالا قضاوت با خوذته !
S A M S U N G عزیز این گوشی که توی امضاتونهi8510 توی ایران هست؟قیمتش چنده؟
نه این گوشی تازه معرفی شده و مثل اینکه از یک هفته دیگه وارد بازار جهانی میشه قیمتش هم 750یورو هست
ممنون از همه دوستان
يه چيز ديگه من داداشم تو اكراين ، مي خواستم بدونم اونجا بگم بخره بهتره يا وايسم بياد تو ايران و بعد بخرم . از لحاظ قيمت و ضمانت كسي مي دونه چقدر فرق ميكنه ؟
موندم چي كار كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)