100% این بهتره یه دلیلش این که گرافییک arma2 خیلی افتضاح بود
100% این بهتره یه دلیلش این که گرافییک arma2 خیلی افتضاح بود
تریلر ... ترس (حمله شبانه)
Fear Trailer
SD Size: 15.5MB
HD Size: 42.9MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
New Shots
![]()
![]()
![]()
سایز اصلی از راست به چپ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیروز شبکه pmc یه تریلر ازش نشون داد که نشون میداد نیروهای آمریکایی در حال فرار و موضع گرفتن بود
واقعا عالی بودش،صدای نفس نفس زدن ها،دستش که هنگام نشونه رفتن میلرزید و .....منو امیدوار کرد که با یه بازی جنگی که حتی از call of duty هم بهتره روبرو هستیم
تاریخ دقیقش معلوم نشده؟
من اول برنامه رو ندیدم و نفهمیدم که تاریخ اعلام کرد یا نه
تریلر ... اسلحه ها
Exclusive Weapons Trailer
SD Size: 12.4MB
HD Size: 34.2MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاریخ انتشار: 6 اکتبر 2009 برای امریکای شمالی | 9 اکتبر 2009 برای اتحادیه روپاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by havas_1980; 20-07-2009 at 13:22.
این بازی تاکتیکال شوتر هست ؟
یعنی شبیه arma 2 خواهد بود ؟
بله! ولی بهتر از اون...
منم اون تریلر رو دیدم.خیلی زیبا بود.واقعا حس بک جنگ رو به انسان منتقل میکرد.از نظر داستانی نمی دونم اما فکر کنم گرافیکش از cod mw2 بالاتر حواهد بود.
سلام دوستان
من این بازی رو نسخه یکش رو ندیدم
ولی فکر نکنم سبک این بازی شبیه به کلاف دیوتی باشه .....
این سبک بازی ها شبیه ساز جنگ هستن فکر کنم ( که سخت است و اصول جنگ رو باید رعایت کنید )
در حالی که سبک بازی کلاف دیوتی یک چیز دیگه است
با تشکر
سلام!
یه ویدئوی جدید از بازی منتشر شده که از لینک های زیر می تونید دانلودش کنید:
Hardcore Mode Developer Diary
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Masoud King; 12-08-2009 at 12:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)