سلام دوستان...من اول با فونتش مشکل پیدا کردم ولی با پاک کردن برنامه ی sms wizard مشکل فونتش برطرف شد...شما هم اگه این مشکل و دارید شاید با پاک کردن بعضی از برنامه ها درست بشه....
سلام دوستان...من اول با فونتش مشکل پیدا کردم ولی با پاک کردن برنامه ی sms wizard مشکل فونتش برطرف شد...شما هم اگه این مشکل و دارید شاید با پاک کردن بعضی از برنامه ها درست بشه....
من با این دو لینک نتونستم دانلود کنم ولی با این شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستتون واقعا درد نکنه تا باشه از این برنامه ها باشه
سلام به دوستان عزیز ،
ببخشید من از موبایل زیاد سر در نمیارم ، گوشی هم از خودم نیست .
این 3 تا فایل private, resource , sys را دقیقاً نمیدونم باید کجا کپی کنم ، یعنی داخل کدوم فولدر از n73 کپی کنم ؟
مرسی .
شما اصلا لازم نیست چیزی را جایی کپی کنید.
برنامه را نصب کردید؟
با چی دوست عزیز ؟
من از یک سایت دیگه دانلود کردم ، گفته بود بود اول اون سه فولدر رو داخل memory card گوشی بریزید ، بعد برید توی application manager ، باید یه گزینه اومده باشه به نام unidic not installed ، اونو بزنید تا نصب بشه ، منم این کارا رو کردم (سه فولدر را کپی کردم)
ولی چیزی به نام unidic not installed نیومده بود که نصبش کنم .
بعد هم ، آخه چطوری نصبش کنم ؟
آهان.
شما فایل sis را نگرفتید.
و فایل های جداجدای خود دیکشنری را گرفتید.
اون روش را من نمی دونم.
ولی اگه فایل ها را درست بگیرید و سر جاش بریزید باید بتونید از توی مدیر برنامه ها دیکشنری را بتونید نصب کنید.
بعد از کپي کردن 3 تا فولدر، به App Manager بريد. در اونجا در زير اسم Unidic2 مي بينيد که نوشته شده Not Installed حالا با کليک کردن روي Unidic2 برنامه نصب ميشه.
ولي بهتر اينه که فايل SiS اونو نصب کنيد. قبلا هم من و هم چندتا از بچه هاي ديگه، اين فايل رو در اينجا گذاشتن.
رامين![]()
سلام دوست عزيز
مي خواستم بدونم اين برنامه فقط براي n73 است ؟
شما براي چه گوشيي مي خوايد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)