تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 45

نام تاپيک: اجرای یک برنامه ی دات نت از روی Share یک کامپیوتر دیگر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مشکل از منه که نمی تونم از rapisdshare دانلود کنم چون جایی که کار می کنم همه با یک IP به اینترنت وصل می شن و وقتی یک نفر دیگه از IP شما در حال دانلود باشه دیگه rapidshare اجازه نمی ده دانلود کنیم... اینجا هم که همیشه یکی داره ازش دانلود می کنه
    بازم ممنونم... شرمنده کردین...

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    نمونه مورد نظر را حاضر کردم، نمونه جاری شامل کد VB به همراه #C است.
    در این نمونه آیتم با نام ConnectionString در Settings قرار دارد که مسئول تغذیه DataAdapter های Typed است و فقط در زمان اجرای برنامه و چرخه RAM ست شده و مقدار معتبری دارد.

و آیتمی هم با نام CSSave وجود دارد که دخیره طولانی مدت و بین اجرا ها را بر اهده دارد.
    یعنی آیتم قبلی مثل RAM است و این یکی مثل Hard !!!!

نکته خاص و مورد توجه ان است که اگر ConnectionString در options تنظیم شود، در اجرای بعدی برنامه استفاده خواهد شد و تا اجرای جاری برنامه، همچنان از مقدار قبلی موجود در آیتم ConnectionString استفاده خواهد شد.
    دلیل این کار هم ، در این برنامه درپیت ساده معلوم نمیشود! اگر شما برنامه ای بزرگ و MDI ای داشته باشید، امکان دارد در همان لحظه که ConnectionString در Options شما تغییر داده میشود، در نقاط مختلف برنامه چندین SqlConnection باز برای انواع کارها و رسیدگی ها وجود داشته باشد، که تغییر آنها خیلی سخت و کد زیادی بخواهد و چندان منطقی نباشد، اگر هم بگذاریم فقط SqlConnection های جدید با ارتباط جدید ساخته شوند، اصلاً جالب نیست و بهتر است در هر لحظه تمام Connection ها به یک جا نشانه روی و وصل شده باشند.
    پس راه منطقی برای همچین برنامه بزرگی، اعمال تغییرات در Restart بعدی برنامه است.

چون موارد ذخیره شده در Settings اصلاً امن نیستند و کاملاً به صورت متنی و ساده نگاه داشته میشوند، پیشنهاد میشود برای حفظ و حراست از user و pass ارزشمند، مقدار CSSave رمز گذاری شود.
    من فقط برای نمونه از رمزگذاری ساده ------ استفاده کردم، که در اصل چندان هم رمزنگاری نیست و خیلی ساده قابل دکد است، ولی این فقط جهت نمونه و با یک خط کد پیاده سازی شده و البته جلوی افراد فضول را از کشف مقدار حقیقی ConnectionString و user و pass میگیرد!

پیشنهاد میکنم برای رمز نگاری محکم تر به تاپیک زیر مراجعه کنید، نمونه کد که رمز نگاری واقعی را در دات نت شامل میشود.
    forum.p30world.com/showthread.php?t=244318&page=2

دو مطلب دیگر باقی است!
    اول آنکه: اگر مایل بودید میتوانید اجازه تغییر یک سری موارد ConnectionString را به کاربران ندهید.
    مثلاً DataBaseName در برنامه فیکس باشد و کاربر نتواند تغییرش دهد و یا حتی برخی دوستان سخت گیر هم به دلیل سادگی برنامه و هم امنیت بیشتر (به تفکر خودشان) User و Pass را هم فیکس میکنند و کاربر فقط و فقط اجازه ادیت نام یا IP سرور را دارد.

بهرحال اینکه کاربر چه حد اختیار در ویرایش ConnectionString دارد به شما بستگی دارد، ولی DataSource حداقل و خط مرزی برنامه باید باشد.

دوم هم: معمولاً اگر برنامه قرار است در شبکه کار کند، Timeout پیش فرض 15 ثانیه، زیاد جالب نیست و شاید با یک سرور شلوغ مشکل ساز شود، در نتیجه پیشنهاد میکنم، یا اجازه ویرایش Timeout را هم در options در نظر بگیرید، یا آن را با مقدار معقول تر و ثابتی فیکس کنید، مثلاً 30 تا 60 شاید بد نباشد.

پرحرفی کافیست! این هم لینک دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by _H2_; 29-07-2008 at 18:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام...
    خیلی ممنون...
    من یه چند روزی نبودم... الان چک می کنم و بهتون خبرشو می دم...

بازم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-B-M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ایران - مشهد

14

ببخشید این تاپیک رو از زیر خاک بیرون کشیدم
    من Sql Server Enterprise2000 رو روی سیستمم با تنظیمات پیش فرض نصب کردم حالا زمانی که می خواهم دیتابیسی که با خود C# ساخته ام به SqlServer ، Attach کنم با پیغام خطای
    Error 602: Could not find row in sysindexes for database ID 8, object ID 1, index ID 1. Run DBCC CHECKTABLE on sysindexes.
    آیا مشکل از نوع Sql و تنظیمات آن است یا مشکل از ایندکس های من است؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    اگر دیتابیس شما با sqlserver2005 (هر نگارشی) تهیه شده باشد،احتمالاً در نسخه 2000 قابل استفاده نیست.

1- بهترین راه ارتقا از 2000 به 2005 است، ضمناً نسخه نهایی 2008 هم آمده، مدتی است میخواهم مطالبی اماده کنم و تاپیکی در مورد ظهور نسخه جدید این نرم افزار قدرتمند بزنم، ولی وقت نمیکنم.

2- آیا نرم افزار Management2005 را دارید؟ شاید راحی وجود داشته باشد، ولی همچنان بر ارتقا به 2005 تاکید میکنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ایران - مشهد

پيش فرض

سلام
    من این دیتابیس را با خود C#2005 تولید کرده ام حالا باید Sql2005 نصب کنم. آیا نسخه VS با نسخه Sql باید یکی باشد

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    ... Sql2005 نصب کنم...
    اگر بتوانید، ارتقای 2000 به 2005 بهتر است تا اینکه 2005 تان را به 2000 تبدیل کنید.

...آیا نسخه VS با نسخه Sql باید یکی باشد...
    نه
    sqlserver و vs نرم افزارهایی مجزا هستند.
    مهم connectionstring است.

فقط وقتی دیتابیس جدید از داخل خود vs2008 میسازید، حتماً نیاز به وجود sqlexpress2005 دارد. یعنی vs دیتابیس خالی جدید را با express2005 میسازد.

ولی شما میتوانید خودتان هر دیتابیسی را که خواستید استفاده کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ایران - مشهد

پيش فرض

سلام
    من توی Setting برنامه دو متغیر ConnectionString و CSSave ساخته ام و تمام برنامه را با توجه به برنامه ای که شما نوشته اید ساخته ام.
    زمانی که برنامه را اجرا می کنم بطور مثال دو دیتابیس به سرور Attach می کنم، جایی که از دستورات DateReader استفاده می کنم با توجه به مشخصات وارد شده در صفحه Login عمل می کند (از دیتابیس وارد شده در صفحه Login) اما در جایی که از BindingSource و TableAdapter بصورت شی گرا استفاده می کنم (یک DataGride روی فرم قرار داده ام و DataSourse آن را به جدول مورد نظر وصل کرده ام) از همان دیتابیس اولیه استفاده می کند و تغییر DBName در صفحه Login تاثیری روی آن ندارد
    چکار باید بکنم تا با توجه به تغییر پارامترهای صفحه login بتوانم برنامه را اجرا کنم.
    امیدوارم تونسته باشم سئوالم رو درست توضیح بدم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

لام
    معمولاً در یک پروژه از یک دیتابیس واحد استفاده میکنیم، ولی اگر به هر دلیل نیاز به تغییر نام دیتابیس یا مجوزهای sqlserver پیدا کردید، باید بییید و رشته ConnectionString جدید را با دستورات String ای و + کردن و با مقادیر مطلوب Initial Catalog و User ID و Password مجدداً بسازید و در داخل آیتم ConnectionString بخش Settings بریزید.
    چون همه TypedDataAdapter های شما از این آیتم Settings استفاده میکنند، پس اگر این آیتم را خودتان بعد از لوگین تغییر دهید، باید مشکلتان حل شود.

یعنی دیگر CSSave چندان معنی و کاربرد ندارد، چون در هر بار لوگین و با مقادیر پنجره لوگین برنامه، ConnectionString تان باید تغییر کند، دیگر چیزی برای ذخیره در مراجعه بعدی وجود ندارد... هربار باید با مقادیر لوگین بسازیدش.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ایران - مشهد

پيش فرض

سلام
    من تست کردم مقدار ConnectionString موجود در Setting با توجه به مقادیر وارد شده در صفحه Login تغییر می کند اما مقدار همچنان DataGride مقادیر قبلی را نمایش می دهد!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •