بعضی از تفلنها هستند که مکالمه تلفنی را ضبط می کنند،شما خودتان کدام نوع تلفن را می شناسید که این کار را با کیفیت بسیار خوب انجام بدهد؟

در موردphone recorder،شما گفتید کهاین دستگاه را در گوش می گذارید و بعد وصل میشه بهvoice recorder، خوب وقتی ازvoice recordeR استفاده میکنم، چه نیازی به voice recorder دارم؟

ببینید اگر من دنبال یک چیزی باشم که فقط موقعی تلهن زنگ می خوره روشن بشه و ضبط کنه و بعد خاموش بشه، چه چیزی مناسبه؟ کامپیوتر که شمامی فرمایید باید همیشه کامپیوتر روشن باشه...

پیشاپیش از اینکه پاسخ میدهید سپاسگزاری میکنم
اصلا بحث کیفیت مطرح نیست ... یه قابلیت ساده الکترونیکیه ... بگرد دنبال تلفن هایی که خروجی هدفون و اینا دارن ... مثلا من الان چک کردم تصادفا دیدم یکی از تلفن های خونه مون (پاناسونیک) این قابلیت رو داره ...

//

خب این voice recorder شما اگه بخواد صدا رو با کیفیت ضبط کنه باید صدا رو با استفاده از سیم مستقیما بفرستیم به ورودی هاش ... اون دستگاه هم همین کار رو می کنه دیگه ... یعنی در شرایطی که تلفن، خروجی نداره ، سعی می کنه بعنوان یه میکروفون وارد عمل بشه ...

//

دیگه همه گزینه های موجود محدودیت های خودشون رو دارن ... شما اگه یه همچین چیزی میخوای همونطور که توی پست بعدی مطرح شد ، باید بری سراغ وسایلی که دیگه از دامنه PC و mp3 player و voice recorder خارج هستن ... که طبیعتا اطلاعات من در اون زمینه ها محدوه ... بهتره که بری و مستقیما توی بازار تحقیق کنی .