سلام
با این یک سوال من متوجه شدم که احتمالاً کمی پایه ای مشکل دارید ...
پیشنهاد میکنم کتاب یا جزوه ای در خصوص ADO.Net ...
به توصیه شما در مورد Ado یک فایل Pdf حدود 200 صفحه ای را مطالعه کردم (ممنون از توصیه بجا و عالی شما)!
حالا چند تا سئوال دارم؟
1.
من برای Ins,Upd,Del هر کدام یک StoredProcedure درست کرده ام و از آنها استفاده می کنم. شما میفرمایید از آنها استفاده نکنم؟
این روش چه مزیتی نسبت به کار با Sp ها دارد؟
زمانی که این دستور را استفاده میکنیم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگر اطلاعات در DataSet (دیتابیس مجازی یا آفلاین) قرار نمیگیرد و برای تثبیت ان در دیتابیس از دستور
کد:
نباید استفاده کرد؟
و برای Delete از
کد:
استفاده کنم؟
و ...
خوب، با این کار Sp های Ins,Upd,Del که برای تمام جدولها نوشته ام دیگر کاربردی ندارد!
در حالی که شما در پاسخ به سئوال من فرموده بودید که
2. سئوال دوم در مورد دستور Using:
منظور شما را از
1- چون Using باید روی اشاره گر شی قفل کند، در نتیجه باید در همان خط اول شی نمونه سازی شود و پر شود و این امر را نمیتوان به خطوط بعد محول کرد و اصلاً اشاره گر شی در بدنه Using در حالت ReadOnly قرار دارد و نمیتوانید چیزی در آن بریزید.!
2- شی مورد نظر باید واسط نابودسازی را همراه داشته باشد (System.IDisposable) یعنی برای هر نوعی که واسط مذکور را شامل نشود نمیتوان از Using استفاده کرد.
متوجه نشدم!
به عنوان مثال من یک کلاس با نام ChekNull دارم و در آن دو تابع ...
زمانی که از دستور
کد:
استفاده می کنم با خطا مواجه می شود
اگه امکان داره دوتا قانون رو بیشتر توضیح بفرمایید!
3. سئوال سوم هم همون سئوال پست قبلی
فرم دوم توسط دو جدول پر میشود
جدول1: مشخصات مشتری شامل فیلد کلید، نام، نام خانوادگی، ...
جدول2: جدول تلفن شامل فیلد کلید، تلفن1، تلفن2، ...
طبق راهنمایی شما من سطر انتخاب شده توسط DataGride که DataSource آن روی جدول اول تنظیم شده است را به فرم دوم میفرستم، حال چگونه اطلاعات جدول دوم را نیز به آن بفرستم؟(در فرم دوم یک ListBox وجود دارد که تلفنهای ثبت شده این فرد در آن نمایش داده میشود)
کد:
ببینید من باید تمام تلفنهای این شخص را به فرم دوم بفرستم(یعنی یک رکورد از جدول اول و n رکورد از جدول دوم)و آنها را در ListBox نمایش دهم!
چگونه تلفنهای این شخص را بدست آورم و در ListBox نمایش بدم؟