تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: مقاله ای در رابطه با قفل ASPI معروف به CopyStop

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دايركتور كه قفل نداره عزيز !!
    اين برنامه صرفا براي ساخت برنامه هاي فلش هستش وقتي شما قصد داشته باشيد از اسكريپت هاي كامل و انعطاف فلش در برنامه استفاده كنيد
    دايركتور موقع ساخت برنامه روي اون قفل نميزاره شما بايد با پكر هاي حرفه اي روي اون قفل بزاريد

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokh2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

میدونم که قفل نداره بابا......گفتم اول اتورانش رو آنپک میکنی بعدش اون خطهایی رو که مربوط به اتورانه پاک میکنی....این جور قفل شکستن خیلی حال میده.....

كاربر فعال انجمن امنيت نرم افزار lvl@ster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    www.denizsoft.com

پيش فرض

میدونم که قفل نداره بابا......گفتم اول اتورانش رو آنپک میکنی بعدش اون خطهایی رو که مربوط به اتورانه پاک میکنی....این جور قفل شکستن خیلی حال میده.....
    یکمی مطالعه کن دوست عزیز . هر چی میگن . اول میگی آنپک انپک انپک

کشتی منو با این آنپکت.

=============================================

من با استاد بزرگ Magic_h2001 در مورد این قفل کلی بحث کردم

ولی ایشون گفتند که من هیچ امنیتی در این قفل ندیدم

ایشون گفتن که قفل یه درایور Ring0 به نام xxxx.sys میسازه ( البته دقیق یادم نیست. چون مال خیلی وقت پیشه ). و این قفل ها تنها در صورت وجود سی دی اصل قابل کرک هست

در مورد انپک themida هم گفتند که نیازی به انپک نیست . کافی دمیدا را inline patch کنی. ( تو ورژن های جدید از دمیدا استفاده شده )
    Last edited by lvl@ster; 11-11-2008 at 08:34.

4. 2 کاربر از lvl@ster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خیله خوب حالا یه چیزی گفتم.:43:...من فقط یه روش رو که در مورد تقریبا 40% کار میکنه بلدم.....ولی در مورد بقیه یه کم گیرم....من روی مقاله شما خیلی ویراژ دادم....و به یه چیزه خوب رسیدم...اینکه مشکل کلون و فرقش با بقیه نرم افزارها چیه...نمیدونم شایدم درست نباشه...ولی در اون مورد که شما گفته بودید اگه بشه با یه نرم افزار درصد 99 رو هم ایمیج گرفت یه کارهایی دارم میکنم شاید به نتیجه رسید....در ضمن شکستن و کرک کردن یک قفل فقط برای نشون دادن ضعفشه...که به نظر من کار غیر قانونی نیست...مثل نگهبان که هر روز یه ورژنش میاد.......ولی نمیدونم چرا میگن مقاله کار خودت نیست...به نظر من 100%ش مال خودته...چون از طرز نوشتنش مشخص بود...اگه میشد یه مقاله کامل تر بذاری که خیلی خوب میشد....اون روش آخری هم که گفتی جالب هست ولی واسه من که بیشتر از 25 تا از این سی دی ها دارم که آموزشی هستند و هر روز باید 10تاشون رو ببینم اونم با این سی دی درایو که تسمه اش بریده یه کم بدبختیه....در هر صورت فوق العاده از این مقاله ات ممنوم و متشکرم و از همه بچه های سایت به خاطر بازیگوشی هام معذررررررررررررت میخوام...

كاربر فعال انجمن امنيت نرم افزار lvl@ster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    www.denizsoft.com

پيش فرض

.......ولی نمیدونم چرا میگن مقاله کار خودت نیست
    متاسفانه بعضی از دوستان از سر کوته بینی دارن ساز مخالف میزنن . (به خاظر مسائل شخصیتی ) اینجا همه منو میشناسن .

و اگر دروغی ( خدای نکرده ) بگم خودشون میدونن و همون جا بهم میگن . اصلا معنی نداره کسی بیاد پشت سر من حرف در بیاره.

جناب V65j ی لودر برای بعضی از ورژن های این قفل قبلا نوشته بودن . بخاطر همین اون موقع ها خیلی دور ورداشته بود.( چون کسی نمی تونست این قفل را ار پا دربیاره ) من در همون زمان این مقاله را دادم . و ایشون پاشدن و این کلمات ناشایست را بکار بردن

یکی نیست بگه اخه کدوم قسمت این مقاله را شما به من گفتی ؟؟

من فقط لودر جناب v65j را دیدم که دوفایل Copystop.x32 و CHKCDX.x32 را به محض اجرا شدن از تمپ حذف می کند. تنها چیزی که از لودر ایشون فهمیدم نه از خودشون این بود. که در صفحه 8 مقاله یک خط نوشتم

حالا نمی دونم . چرا ایشون این همه حق من و .... کرده

اینا رو گفتم که مساله روشن بشه و افراد بعد از شما این حرف را به من نزنن . چون خیلی ناراحت شدم

بگذریم .
    Last edited by lvl@ster; 11-11-2008 at 13:50.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من این حرف را واسه دلداری شما نوشتم....خاک تو سر من که نمیفهمم چهار تا کلمه حساب مثل آدم تو این تاپیکها بنویسم...من غلططططط بکنم شما رو ناراحت بکنم...من سگ کی باشم.....به خدا تقصیر از من نیست از دوستمه که جریانش مفصله......اما یه چیزی در آخر بگم که الهی از خدا هر چی بخوایی بهت بده....چون یه باگ فوق العاده بزرگ رو از طریق کنجکاوی های خودم در قفلهای aspi پیدا کردم که امنیت این نرم افزار رو صفر میکنه...متاسفانه....بابت اون آموزش هزار مرتبه ازت تشکر میکنم...چون نخو دستم دادی...تا کلافه اش میرم من....باور کن

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

.اما یه چیزی در آخر بگم که الهی از خدا هر چی بخوایی بهت بده....چون یه باگ فوق العاده بزرگ رو از طریق کنجکاوی های خودم در قفلهای aspi پیدا کردم که امنیت این نرم افزار رو صفر میکنه...متاسفانه....بابت اون آموزش هزار مرتبه ازت تشکر میکنم...چون نخو دستم دادی...تا کلافه اش میرم من....باور کن
    پس همونطور كه ياشار آموزشش رو ساخت وآپلود كرد شما هم بنا بر تجربيات خودت يه آموزش بساز وآپلود كن تا حق مطلب رو ادا كرده باشي

9. این کاربر از mahramasrar2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من آموزشش رو میذارم...ولی یه کم طول میکشه...چون بلد نیستم لودر درست و حسابی درست کنم....برنامه نویسیم یه کم ضعیفه....ولی بزودی آموزش یه مدلش رو میدم....البته اسمی از شرکتها نمی برم....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز ما منتظریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه v65j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

@shahrokh2008
    سلام دوست عزیز حالا بیخیال بقیه اگه همونی باشه که من براش تولز نوشتم واقاً شاهکار کردی. واگه یه مورد دیگه باشه این رو نشون میده که این قفل واقاً سوراخه و به این زودی ها نمی شه اینهمه سوراخش رو گرفت.
    همین الانش خودم 2 تا باگ فوق خطرناک براش دارم برای یکیش تولز نوشتم برای یه موردش هم دارم تلاش میکنم یه تولز بنویسم (باگی که براش لودر نوشته بودم یه چیز دیگه بود اون جزو این باگ ها نیست)

راستی مستر جان اگه من بی ادبی کردم بنده رو ببخش ولی اونزمان یه مسایلی بود که باید اونجوری حل میشد و الان یه مسایلی هست که باید با دوستی حل بشه هرچی باشه من شما رو با خیلی های دیگه حتی مقایسه هم نمی کنم دلیلش هم تعصب منه و زبون من و ... . بازم اگه مشکلی دارین با بنده می تونیم توی پیام خصوصی و ... حل کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •