سلام دوست من
لینک اون تاپیک رو که نذاشتی!
سلام
نه همچین چیزی صحت نداره
سلام دوست من
لینک اون تاپیک رو که نذاشتی!
سلام
نه همچین چیزی صحت نداره
مطمئنید ؟؟؟سلام
نه همچین چیزی صحت نداره
آخه استادمون گفته...
میتونید امتحان کنید.
این روش حتی جلوی روشهای نرم افزاری هم نمیگیره
اين روش كه گفتين بدتر كار رو خراب ميكنه ميگيد چرا؟
خوب معلومه. ببينيد وقتي مثلا يك فيلم رو تو كامپيوتر ميريزي به صورت پراكنده بين سيلندرها سيو ميشه و دفرگ مياد اينها رو دركنار هم ميچينه bit ها رو ميگم. حالا شما كار رو براي ريكاوري آسون تر ميكني.
من قبلا گفتم بايد چيكار كرد بهتره دوستان تجربه هاشون رو با همچين برنامه هايي بگن. وگرنه خودم از يك هارد 40 گيگ شده 70 گيگ كشيدم بيرون اونم نرم افزاري (قدرت خدا رو ببين)
به استادتون بگو p30world رو قبل از درس دادن مطالعه كنه :ي
این رو خوب اومدی از توضیحتم ممنون.به استادتون بگو p30world رو قبل از درس دادن مطالعه كنه
عزیز من هم از 40 گیگ 80 گیگ بیرون کشیدم با نرم افزاری
با سخت افزاری تا 120 گیگ میشه بیرون کشید
راستی فاطمه خانم شما کدوم دانشگاه درس میخونی؟
کدوم استادتون اینو گفته؟
اگه من همچین استادی داشتم یه کاری میکردم از درس دادنش پشیمون بشه.
آفرین بر شما این کار شما من رو متعجب ساخت
باز بحث فنی تموم شد کل کل شروع شد.
منم از 39 گیگ 81 گیگ کشیدم بیرون
راستی یاد بگیریم به استادهامون احترام بگذاریم ....
موفق باشید
فرمايش شما درست است اما در يك صورت: در صورتي كه با نوشتن داده هاي جديد بر روي Plate ها،اطلاعات و بيتهاي قديم بكلي محو شود.اما بنظر ميرسد كه اينگونه نيست و همانطور كه در يك نوار كاست با كيفيت مي بينيم كه ضبط يك آهنگ جديد بر روي قبلي موجب محو كامل آهنگ قبلي نميشود در مورد هارد هم بدينسان است
شيوه ي كار نوار كاست با هارد ديسك مغناطيسي يكسان است با اين تفاوت كه در اولي داده ها بصورت آنالوگ و در دومي بصورت ديجيتال ذخيره سازي انجام ميشود
خیلی خوشحالم که به این زیبایی دوستمون توضیح داد. کاملا تصدیق میشه...
صفح اول تاپیک گفتم من شنیدم نرم افزارهایی هستند که میتونن تمام bit ها رو به صفر تبدیل کنند. به احتمال 98 درصد میتونه وجود داشته باشه. که اگر هم نباشه نیست دیگه !!
اما این رو مطمئن هستم اگر همه بیتها صفر بشند سخت افزاری هم نمیشه کاریش کرد که کسی که بگه من از صفر ها data میکشم بیرون احتمالا نه الکترونیک میدونه نه اینکه فرق صفر و یک بدونه !
ببین عزیز تو مثل اینکه تو باغ نیستی
اگه کسی تونست همه بیت ها رو صفر کنه موفق میشه.
اما اشکال اینه که هیچ وقت نمیتونی همچین کاری بکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)