96 كي وارد بازار ميشه؟
قيمت احتماليش چنده؟
اواخر تابستان....
قيمتش هم معلوم نيست...ولي فك نكنم اختلاف بيش از 100000 تومان با 95 8گيگ داشته باشه...
از بین این سه تا گوشی خوب مسلماً 8 گیگ از همه بهتره ( البته در مجموع ) ...
اگه عجله هم نداری وایسا تا 96 بیاد ببینیم چه جوریاس .....
ان 95 هشت گیگ مسلما فعلا کاملترین گوشی بازار هستش.
اما نسبت به قیمت ان82 واقعا می ارزه
ان96 هم ارزش صبر کردن نداره چون فرق زیادی با ان95 هشت گیگ نداره تا اون موقع گوشیهای خفن تری توی بازار از سونی اریکسون و سامسونگ اومدن منظورم همون 8 مگاها هستش.
در ضمن روی جی810 سامسونگ هم فکر کن که رقیب خوبی واسه ان95 هشت گیگ و ان82 هستش
شما خارج از این سایت باهاشون رفت و آمد داری؟
تونسته ثابت کنه که این گوشی را داره؟یا فقط گفته اینجوری و اونجوری و صداش اینطوره دوربینش اونطوره؟!!!
یونس خان شما که با ان78 کار کردی چه جوریاست؟
اصلا" نميخوام چيزي رو به كسي ثابت كنم...شما اگه خيلي مشتاقي ميتوني بري تو كلوپ 78 ببيني...
سلام كاظم جان...
بله، همون روزهاي اول كه اومد رفتم براي يكي گرفتم... اگه به تاپيك 78 يه نگاه بندازي اونجا به سوالات بچه ها پاسخ دادم...2 روز دستم بود...
شاد باشي![]()
شما يه سري به كلوب ان78 بزن.فيلم گرفته شده توسط يونس از ان78 هم اونجاست،حتما بايد بياد با گوشي عكس يادگاري بندازه تا شما باور كني باهاش كار كرده ؟؟
اقا رخصت با اجازه باید بگم با او ن توضیحات کامل و خوبی که تو سایت gsm.ir داده باید بگم حقیقت تلخه که n82 سالاره وخودم امروز فردا حتما میخرمش و هیچی از هیچ گوشیی کم نداره البته نسبت به قیمتش .میتونید به همون سایت برید و بررسی تخصصی را بزنید البته فکر کنم هر ایرانی اون سایت را دیده..............
چرا بریم جی اس ام ؟!
ماشالا بچه های خودمون رویو میدن 100 برابر از رویو های اون سایت بهتر !
یه مسئله هست دوست دارم اینجا بگم و خیلی برام مهمه
اصلا دوست ندارم یه سری بحث ها پیش بیاد که کسی بخواد چیزی رو ثابت کنه چون صحبت های دوستان برای من
سنده و نمی خوام این موضوع ثابت کردن نشر پیدا کنه !!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)