نسخه 2 كه براي ps2 اومد عالي بود و بهترين بازي ps2 هم بود بايد ببينيم نسخه 3 چه جوري ميشه اميدوارم بازي خوبي
از آب در بياد شايد تا اون موقع هم ps3 هك شد وبازيهاش ارزون بشه كه البته احتمالش نزديك به صفر هست.![]()
نسخه 2 كه براي ps2 اومد عالي بود و بهترين بازي ps2 هم بود بايد ببينيم نسخه 3 چه جوري ميشه اميدوارم بازي خوبي
از آب در بياد شايد تا اون موقع هم ps3 هك شد وبازيهاش ارزون بشه كه البته احتمالش نزديك به صفر هست.![]()
تریلر جدید
HD
SDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HD
SDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون
Hades خدای جهنّمه که در نسخه 1 این بازی باهاش آشنا می شیم .
یکی از بهترین خبر های امروز در GDC صحبت های برنامه نویس GoW 3 یعنی Jim Tilander و سر دسته برنامه نویس ها یعنی Vassily FilipPov بود و آن هم اینکه بازی در 60 فریم اجرا خواهد شد و برای اجرا کردن بعضی صحنه های خیلی سنگین به 30 فریم در ثانیه افت خواهد کرد
با سلام خدمت دوستان عزیز.چند تا عکس خوب از بازی دیدم گفتم براتون بذارم.از همین عکسا معلومه که بازی محشری می شه.امید وارم خوشتون بیاد
از راست به چپ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
Last edited by S.Y.K; 29-03-2009 at 13:25.
ممنون بابته عكس ها !!!
به اميد اينكه يه trailer درست و حسابي و با گرافيك خوب منتشر بشه !!!!
چون اون اولا خيلي سر و صدا كردن ولي 2تا trailer كاملا معمولي دادن !!!
در حاله ثانیه شماری هستیم!!!
خبره جدیدی نشد؟
من فکر کنم فردا پس فردا یک پیشنمایش بزارم ببینم چجوریه!!
نسخه سوم این بازی داره میاد...اون وقت من هنوز نسخه اول رو هم بازی نکردم
اساسی موندیم تو کف این بازی...اخرش برای pc ندادن بیرون...
ولی کلی تریلر و عکس ازش نگاه کردم که عقده ای نشم...با این که اون رو بازی نکردم ولی خیلی قبولش دارم
بازی که توسط خود سونی برای کنسول خودش ساخته میشه به هیچ وجه برای هیچ پلتفرمی غیر از ps عرضه نمیشه چه برسه pc.
بازی هم یکی از بهترینهای سال جاری میشه، نسخه 1 و 2 بازی آخرت بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)