شما دقیقا این عبارت رو توی![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کپی کن ... بدون هیچ چیز اضافی
با تشکر مهران...
شما دقیقا این عبارت رو توی![]()
کپی کن ... بدون هیچ چیز اضافی
با تشکر مهران...
بالاخره موفق شدم
از اقا مهران و بقیه بچه ها هم که منو تحمل کردند ممنونم
مشکل کار اینجا بود که نباید (img) داشت رو میذاشتم
بازم ممنون
حالا یه سوال دیگه اینکه اگه بخوام یه ادرس اینترنتی بذارم باید ازاستفاده کنم ؟ یعنی اینجوری ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اینکار چه لزومی داره ؟
اگر شما لینک رو بصورت اکتیو کپی کنی (یعنی متنی باشه که لینک بهش چسبیده) اونوقت باید اون لینک رو بزاری توی اون تگو لینک غیر اکتیو اونه که خود نوشته ی بالا باشه بدون هایپر لینک ... که در این صورت مشکلی نیست و خودش میره تو تگ .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب یه خرده سخت شد!!
یعنی اونی که من گذاشتم (2 پست قبل ) اشتباهه ؟
بله ... اونی که شما گذاشتید لینک اکتیوی یعنی اینطوری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید هایپر لینکشو حذف می کردید بعد متن خالی رو بدون کد و چیزی میزاشتید تو پستتون ... که بشه اینطوری :
خب ما که نمیتونیم لینک اکتیو بذاریم
حالا چه جوری هایپرلینکشو حذف کنم و بدون کد و ... توی پستم بذارم ؟ لطفا قدم به قدم بگین
الان لینک زیر ایراد داره یا نه ؟ من اول توی rapidshare اپلود کردم و بعد لینک رو اینجا کپی کردم و بعد از انتخاب لینک دکمهرو زدم
نه این مشکل نداره .... خوبه ...
اما اگه لینیک هایپر لینکی همراش بود ... یعنی اک ... تیو بود شما برای برداشتن هایپر لینکش باید اون تو ویرایشگر کپی کنی بعد اونو انتخاب کنی و بعد گزینه یرو از ویرایشگر بزنی و بعد کادر متن رو که حاوی هایپر لینکه پاک کنی . ... اگه همون لینک رپیدشیر رو یکسری کپی می کردی هم خودش می رفت تو اون کادر (چون احتمالا غیر اکتیو هست و غیر اکتیوا نیاز به تگ نداره ... خودش اتوماتیک میره توش )
عزيز من اينكه كاري نداره :اول مي ري به اين سايت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد رو browse.. كليك كن بعد عكس مورد نظرو ميزنيو البته*.jpg, *.gif, *.mp3, *.zip, *.rar
حد اکثر حجم هر فایل : 9999 kb .
حد اکثر حجم همه فایل ها با هم : 9999 kb .
بعدش رو آپلود كليك كن وصبر كن تا كامل آپلود شه وبعد اسمشو كه رو adrees نوشته
كپي كن تو شكل وارد نمودن عكس وبهد enter
ا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)