[quote=Talabkar;2652876]این سایت منبع در آمد Adminه ای پی سی ولرد هستش و اگه فیل تر شه منبع در آمدشونو از دست میدن.
پس مجبورید که با این شرایط کنار بیاین[/quote
بدو بدو تا کسی ندیده پستتو ویرایش کن
الان مدیرا میریزن اینجا هممونو بن میکنن
فقط سریع
[quote=Talabkar;2652876]این سایت منبع در آمد Adminه ای پی سی ولرد هستش و اگه فیل تر شه منبع در آمدشونو از دست میدن.
پس مجبورید که با این شرایط کنار بیاین[/quote
بدو بدو تا کسی ندیده پستتو ویرایش کن
الان مدیرا میریزن اینجا هممونو بن میکنن
فقط سریع
این دیگه واقعا از اون حرف ها بود...
فرضا ادمین ها از اینجا درآمد دارن ، پس چرا مدیران و همکاران و کاربران فعال دارن کمک می کنن.
به نظر شما هدف همه ، از ادمین ها گرفته تا عضو های جدید ، غیر از کمک کردن و کسب اطلاعاته؟
من تو مدتی که اینجا عضو بودم از صفر بودم و خیلی چیزها تو خیلی زمینه ها یاد گرفتم...
با سلام....
دوستان شما اولين كسي نيستيد كه داريد به وضع كنوني اعتراض مي كنيد و آخرين كس هم نخواهيد بود.
بازم مثل هميشه آخر اين تاپيك هم قفل شدن هستش.
پس بهتره بي خيالش بشيد.
||سپاس**
/*يا حق*/
این دیگه از اون جملات گهر باری بود که هر 100 سال یکبار گفته میشه ها !!
سایت قانون داره ... شما میتونید برید توی استخر شنا ، فوتبال بازی کنید ؟
اینجا فرومه برای خودش تعریف و قوانین خاص خودش رو داره
قانون برای این نوشته شده که کاربران با این تعاریف و هدف اصلی آشنا بشن ..
مدیران و همکاران و حتی همه یوزر های فهیم و خوب این انجمن هم سعیشون اینه که محیط سالم و علمی بمونه و با هر پست و تاپیکی منحرف نشه
95% مواقع فقط پست های مشکل دار ( مغایر با قوانین ) پاک میشن ...
5 درصد باقی مونده هم مربوط میشه به اسپم - تاپیک ها تکراری و غیر ضروری و ...
در ضمن کسی مجبور نیست با این شرایط کنار بیاد ... ما همین شرایط رو ابتدای عضویت به اطلاع کلیه کاربران میرسونیم و کاربران فقط با اعلام موافقت میتونن عضو بشن ... عضویت یک یوزر هم به منزله قبول کردن همه اون شرایط و قوانین هست
ممنون از توجهتون
![]()
این اشتباهه که فکر کنید بچه های اینجا برای نفع مالی تلاش میکنن
من خودم و مثال میزنم تا به کسی بر نخوره
من 24 سالمه , دارم کار میکنم وضع مالیمم خدا رو شکر خوبه ,دستم به دهنم میرسه و به هیچ کسی احتیاج ندارم
این سایت هم هیچ نفع مادی برای من نداره ,فقط از روی علاقه دارم کار میکنم
فکر کنم اکثرا عین من باشن , حالا نه شاغل بلکه دانش آموز ,دانشجو و ........
به نظر من هم فروم خشكي هست پيسي و به شدت ديكتاتوري اما در كل بار علمي فروم خوبه
کاملا با حرف نیما موافق هستمهر حرفی رو میشه زد به شرطی که از رو منطق باشه هیچکس هم ناراحت نمیشه اینطوری دادو بیداد هم نیازی نیست
اصلا محتوای پست های پاک شده چی میتونه باشه ؟ همش رو بنویسین با دلیلش تا بقیه قضاوت کنن ..
خسته نباشید
اون 95 درصد بشه 90 درصد و اون 5 درصد باقی مانده بشه پستی که مدیر انجمن زیاد خوشش نمیاد نه اینکه پست مغایرت داشته بلکه پست مثلا فقط مثال میزنم:
پستی داریم که زننده یه صحبت با کاربر قبلی کرده و بعد پستی مفید زده اون پست نباید پاک بشه حالا میگیم نه تو انجمن های شما حتی اون پست باید پاک بشه چون و زیرا باز هم میگیم باشه اما اگر بری سر اون تاپیک و بیبینی پستت پاک شده ولی پست اون کاربر که با من حرف زده پاک نشده و من درست مثل اون کاربر عمل کردم; هم صحبت کردم و هم پستی به قول معروف مفید زدم ; اینجاش رو ببین مال من پاک شده مال اون پاک نشده اونجاست که زبونم میگه لالاری لایلای لای لای لالارینه اهل انتقادم نه اهل دعوا فقط یه گوشی بود
برید یه سر به فروم های لوس بزنید تا ببینید وجدانا چقدر مطالب مفید میشه توش پیدا کرد ؟!!
همش موزیک ، فیلم و بحث در باره مثلا همسر فلان شخصیت هالیوود ... این چه نفعی به تو و من و مملکتمون می رسونه ؟ خوب ناراضی هستید چرا نرفتید عضو یک کلوپ سرگرمی بشید نه عضو انجمن های تخصصی کامپیوتر Pc ؟
مشکل اینه که انجمن متفرقه و غیره رو بیخود بها دادند و بزرگ کردند ... که جدیدا افرادی اونجا فعالیت میکنند که ارزش چندانی نداره ولی مدعی می شوند !!!
درسته تمام فروم ها لازمه و انجمن رو بزرگتر میکنه اما کار اصلی اینجا راهنمایی درست کاربران هست و نه اسپم و نظر شخصی و ....
و واقعا تاسف باره که بعضی افراد فکر می کنند P30world به خاطر فروش محصولاتش داره فعالیت میکنه ... تاسف ... تاسف
با عرض پوزش شما یه بار چیزی رو که نوشتید بخونید ببینید چیزی دستگیرتون میشه ؟
چیزی که دستگیرم شد اینه که چرا پست بعضی ها پاک میشه چرا برای دیگران پاک نمیشه ؟
این مربوط میشه به تشخیص مدیر مربوطه ... اگه قرار بود همه کاربران حکم صادر میکردن و پست پاک میکردن چیزی باقی نمیموند از انجمن ...
نمیخوام بگم اشتباهی رخ نمیده اما خیلی ناچیزه در برابر همه فعالیت های مفید و بدون اشتباه تیم مدیران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)