نا امید چرا شهاب
این دیوونه کننده شده آفرین پسر
آفرین
خیلی خوشم اومد
ادامه بده رفیق
نا امید چرا شهاب
این دیوونه کننده شده آفرین پسر
آفرین
خیلی خوشم اومد
ادامه بده رفیق
ممنون...چشم میذارم....
ممنونرفیق...........
هادی وایرش یکم بهتره ولی وقتی بدون وایر باشه خیلی افتضاح میشه..... حالا شاید اینو ول کنم دوباره شروع کنم.....
شهاب انقده نا امید بازی در نیار بابا
تو کاره سه بعدی باید امید وار باشی
میگم این که عالی شده چرا ولش کنی معمولا اینا رو تکسچر میدن تو تکسچر بهش بده ببین اگه بد شد عیبی نداره
اما نصفه کاره ول نکنش
به نظرم عالی شده
هادی خوب تکسچر از کجا بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو Poser یادمه تکسچر داشت..... ولی من Poser ندارم.... هادی می تونی یکیش برام بفرستی؟؟؟؟؟؟؟
شهاب من که پوزر ندارم برای نصب یعنی داشتم اما برای اون صورته یادته همون موقع هم نمیتونستم نصبش کنم
اما تو برای اینکه بتونی براش تکسچر بسازی باید اول تو مکس با uv سگمنتا رو توی جای خودش بزاریو بعد تو فتوشاپ با یه عکس طبیعی از یه آدم برای مدلت تکسچر بسازی
ببین اگه اون آموزشه برای ساخت سر بود اونو دانلود کنی همه چی دستت میاد
خوب حالا عکس از آدم از کجا گیر بیارم؟؟؟؟ توقع نداری که از خودم عکس بگیرم؟؟؟:تیر
خوب یه سرچی تو نت بکن دیگه گمونم بتونی پیدا کنی من بهت سایت flicker.com رو پیشنهاد میکنم
هادی بگردم دنبال عکس یه آدم لخت؟؟؟؟؟ زشته!! یکی ببینه چی میگه؟؟؟
ولی پیدا کردم.... پازر رو فردا از دوستم میگیرم میریزم.... حل میشه.....
اتفاقا حل نمیشه شهاب نگاه کن اگه اون آموزشو دانلود کنی تو بخش uv میبینی که برای تکسچر دادن نباید اول عکسو درست کنی یا آماده داشته باشی بعد بدی به مدلتو بری سراغ جور کردنه سگمنت ها تو uv
بلکه باید اول سگمنت ها رو تو uv مرتب کنی بعد که همه چی منطقی شد ، ازش یه عکس بگیری و تو فتوشاپ برای این یو وی تکسچر بسازی یعنی دیگه تو مکس لازم نیست تو تنظیمات uv سگمنت ها رو جابجا کنی
حالا بازم باشه تو یه آزمایشی بکن تا ببینیم چطو میشه
موفق باشی
بابا دمت گرم شهاب جون چی ساختی
ایول
اصلا هواسم نبود بیام پست بدم....چی شده ...ایول طبیعیه طبیعی....حرف نداره.....حقا کی استاد خودمی....آفرین همینطوری خیلی خوبه....عضلات شیکمو عالی ساختی ....کف کردم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)