قیمتش چنده؟هدفون های کریتیو خوبه. مدل EP-830. سونی هم تو این محدوده هدفون های خوبی داره.
چند مدل خوب از سونی هم معرفی میکنین؟
قیمتش چنده؟هدفون های کریتیو خوبه. مدل EP-830. سونی هم تو این محدوده هدفون های خوبی داره.
چند مدل خوب از سونی هم معرفی میکنین؟
قیمت دقیق ندارم. دوستان دیگه لطف کنن قیمت بدن.
کاش میشد سری EX سونی رو پیدا کرد ... بهترین انتخاب در حدود 30 بودن... وگرنه همون 630 که رفیقمون گفت واسه شروع عالیه ... (واسه ادامه هم خیلی خوبه!)
در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند کلمه در این مورد صحبت کردم ... بسیاری از هدفونهای این دامنه قیمت رو واسه باس می بندن ؛ حالا اگه یه هدفون بیاد احوال تریبل رو هم رعایت کنه ، شاید در واقع تعادل ایجاد کرده باشه ، اما اصطلاحا میگیم واسه تریبل طراحی شده ... داستان 830 هم همینه ... به نظر من 50 نمی ارزه (=ارزش اختلاف قیمت با 630 رو عرض می کنم)
50 تومن ... (قیمت 3-4 روز پیش)
مدلهای خوب سونی هم باید از نمایندگی بپرسی که چی داره .. جدیدا کم شده .. دنبال کارای سری EX باش ... EX32 باید گیر بیاد ...
Last edited by seymour; 18-07-2009 at 13:23.
حدود قیمت ex32؟مدلهای خوب سونی هم باید از نمایندگی بپرسی که چی داره .. جدیدا کم شده .. دنبال کارای سری EX باش ... EX32 باید گیر بیاد ...
ببخشید نمایندگیش کجاس؟ احتمالا این هفته بیام تهران
Last edited by timsar jackson; 18-07-2009 at 17:53.
دوستان یه هدفون تا 150 هزار تومان معرفی کنید..
با مشخصات کامل.
نکات مهم هم اینکه خیلی خوب تو گوش فیت بشه..صدای زنده و شفاف داشته باشه..باس خوب..
ممنون.
Last edited by Eblis.W810; 19-07-2009 at 08:52.
in-ear میخوای؟
زیر 30 تومن ...
جمهوری چندین نمایندگی بزرگ داره .. پاساژهای کامپیوتر ایران و پایتخت هم نمایندگی داره ...
من رفتم sony center اصلا نمیدونستند ex32 چی هست
بلی.in ear باشه.in-ear میخوای؟
راستی دوستان فول سایز ها در کل قیمتشون از همه بیشتر هستند ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)