منم استفاده کردم درست شد
من از كجا بايد بفهمم كه گوشيم هك شده يا نه؟! بعد اين ساين كه ميگيد كرك رو كجا آخه بايد كپي كنم؟! كرك هم بايد رو گوشي مثل خود برنامه نصب بشه؟!! يا قبلش بايد رو فايل كرك نصب بشه؟!
دوستان كسي متوجه مشكل من نشد؟! من الان قبل اينكه مشكل با ساين كردن داشته باشم مشكلم اينه كه كرك اين برنامه رو بايد چيكار كنم و چطور ازش استفاده كنم و كجا كپيش كنم؟
خوب آقا رضا انگار شما زیاد اطلاعات کاملی ندارید از اول شروع میکنیم
در مورد سوال اولت (من از كجا بايد بفهمم كه گوشيم هك شده يا نه؟! ) خودت باید گوشی را هک کنی اینم آدرسش
اگه نمیخای گوشی را هک کنی که باید نرم افزار را ساین کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب دو تا فایل توی اون پوشه هست
1-ssm.crack.unsigned.sis
2- sym-SSM_v1.00_UIQ3.SIS
فایل اول را باید ساین کنی که آموزشش توی پست اول همین تایپیک هست ( یا باید گوشی را هک و از هک ساین استفاده کنی)
بهد از اینکه برنامه را ساین کردی برنامه شماره 1 ( همون که ساینش کردی ) با برنامه شماره 2 را داخل یک فولدر در کارت حافظه کپی کن ( مثلا توی یک فولدر در other گوشی ) حالا برنامه شماره 2 و 1 را نصب کن و از آموزش پست اول هم استفاده کن
امیدوارم درست متوجه شده باشی
با عرض سلام و خسته نباشید به اعضای گل سایت.
یه سوال: گوشیهایی که قبلا داشتم اطلاعات مسیجی که برات فرستاده میشد رو بهت میداد مثلا اگه مسیج ساعت 8 فرستاده میشد اما ساعت 12 میرسید بهت نشون میداد که کی فرستاده شده و کی رسیده،حالا روی گوشی p1i هم همچین چیزی هست؟اگه هست توضیح کامل بدید که کجا لطفا.
عرض ادب.
سلام
عزیز میشه نرم افزار رو جایی دیگه آپلود کنید؟
من نتونستم دانلود کنم...
ممنون![]()
بفرما خدمت شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه سوال دارم
این نرم افزار فقط برا تاریخه بدون اینکه ازش استفاده ای بشه و فقط رو گوشی نصب میشه ...درسته؟
درسته اگه پست اول را بخونی همه را توضیح داده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)