سلام
كسي از دوستان ديگه امتحان نكرده كه اگه خوب بود ما هم انجام بديم .
سلام
كسي از دوستان ديگه امتحان نكرده كه اگه خوب بود ما هم انجام بديم .
اول سلام . سایت شهراورد تو توضیحات نوشته که باید اول مرحله اول و دوم هک را انجام دهید ولی من هر چی گشتم مرحلهی دوم هک که مربوط به افزایش صدای هنزفری هستش رو پیدا نکردم . برای افزایش صدا حتما باید مرحله دوم هک رو بدونی چون در مرحله اول اصلا پوشه aatfils وجود نداره
چرا دوست عزيز مرحله اول وجود داره شما يه سري به تاپيك هك uiq3 واعمال تغييرات بزنيد توي پست دوم گذاشته شده )افزايش صداي اسپيكر(
كسي از دوستان تونستن فايلها رو از سايت شهر آورد دان كنن اگه آره برامون بزارن آخه نميدونم چرا دان نميشه!
نه نه نه نري بدي فلش كنن ها با همون آپديت درست ميشه وقتي با ۶۰۰ تومن كارت حل ميشه چرا ۵۰۰۰ تومن خرج كني!
ضمنا اينم بگم من به خاطر حرف شما دوباره كنجكاويم گل كرد و فايلهيي رو كه قبلا حسين خان داده بودن ريختم رو گوشي ولي اينبار گوشي بالا اومد!
ميدوني چيه من قبلا تمام فايلهاي داخل پوشه aatfiles رو از درايو z به درايو c منتقل نميكردم و همون 7 تا فايل رو همونطوري كپي ميكردم خب گوشي حق داشت كه بالا نميومد![]()
ببین مشکل از بلد بودن یا بلد نبودن یا حرفهای بودن نیست . هک چیزی جز دستکاری و کپی چند تا فایل بیشتر نیست . مهم توضیح دادن و ترتیب کاره که شما به درستی این کارو نکردی. درسته شما هک 4 که کار خودتون بوده کامل توضیح دادی ولی باید پیش نیاز ها رو بهتر مشخص میکردی
مثلآ:
هک اول کدومه؟
هک دوم کدومه؟
گوشی باید اپدیت باشه؟
من چند تا هک صدا توی p30world دیدم ولی کدوم اوله کدوم دوم؟
اگه لینک رو همراه توضیحات میگذاشتی خوب بود و من الان یه خرج فلش نمیرفت تو پاچم و مهم تر از اون از بین رفتن اطلاعاتم
شما که لطف کردین کاری کردین کامل انجامش بدین....
من توی هک اول و دوم گیج شدم اگه یه راهنمایی کامل بکنین من 2باره انجام میدم
اپدیت بهم گیر داد . موقع باز کردن se updater با اینکه فلش پلیر نصب کردم بازم ارور نبودن فلش پلیر رو میده . قبلآ یه کارایی با internet explorer میکردم درست میشد ولی یادم رفته. فکر کنم یه کاری با active x بود. کسی بلده؟؟؟
خب از همه راحتتر فلش پلیر 9 رو دانلود کن و نصب کن...کار میکنه.
تمامی عزیزان توجه کنن:
توی انجام این هک حتما حتما حتما یادتون باشه که پوشه AATFILES رو از درایو Z توی درایو C همون مسیر کپی کنین...چون در غیر اینصورت بی شک گوشیتون دیگه بالا نمیاد
من این هک رو امتحان کردم و مشکلی برای گوشی پیش نیومد ولی اونطوری که توی پست اول گفتن صداش همچینم زیاد نشده!!!
توضیحات اولین هکی که در این مورد بود رو حسین خان توی تاپیک هک و اعمال تغییرات(پست دوم) گذاشتن و این دومی هم که کاری نداره جز اوررایت)overwrite( کردن پوشه AATFILES جدید روی همون قبلیه.
دوستان عزیز جسارته ولی شما که میخواید صدای گوشیتون رو 10 برابر کنید به فکر سلامت گوشتون هم باشید..دو روز دیگه باید یه سمعک بخرید ده برابر صدا رو واستون تقویت کنه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)