تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 22 از 22

نام تاپيک: خرید دوربین عکاسی تا 500 هزار تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من این دلیل نمیشه که شما میگید سونی چون وسایل دیگه هم تولید میکنه پس نميتونه حرفه اي رو دوربين كار كنه
    راستی لازم یاد آوری کنم که سونی در ضمینه ساخت دوربین های حرفه ای از تجربیات کونیکا مینولتا استفاده میکنه
    در ضمن به نظر من در دوربین های کامپکت سونی سری w از لحاظ کیفیت تصویر از بقیه مدلهای هم رده خودش در مارکهای دیگه سر تره
    بهر حال به نظز من منطقی تر اینکه شما دوربین هایی رو از مارکهای مختلف انتخاب و اونها رو مقایسه کنید تا اون وقت تصمیم بگیری شما همین طوری نگو من از این مارک خوشن نمیاد
    ولی به نظر من دوربین سونی Sony DSLR-A200 که گفتم حتما برسی کم با این پولی که داری ضرر نمیکنی
    سلام؛
    من فكر كردم اون دوربين سوني رو به كس ديگه اي پيشنهاد كرديد. حواسم نبود. چشم حتما بررسي مي كنم. از اين بابت ممنون.
    اما همونطوري كه گفتم سوني توي دوربين خوب كار نكرده (اين نظر شخصي من هست و بر پايه هيچ دانشي نيست و فقط و فقط تجربه خودم)
    باز هم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه danavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام .
    من می خوام یه دوربین دیجیتال عکاسی بخرم و کمی تا قسمتی هم آماتور هستم . به نظر شما از Canon چه دوربینی تا نهایت قیمت 500 تومتن برای من مناسبه ؟
    من خودم نظرم G9 هست به نظر شما این دوربین برای من چطوره ؟
    تشکر .
    سلام من G9 دارم واقعا ازش راضیم دوربین خانوادگیه خوبیه.
    لرزش گیرش واقعا خوبه کمتر عکسیش تار میشه(مال من که نشده)
    رنگ هاش طبیعیه
    سرعت شاتر و دیافراگمش به صورت دستی قابل تنظیمه.
    برای عکاسی در شب حتی در نور کم کارایی خوبی داره.
    مثل دوربینهای دیگه کنون زیر( 400 تومن) وقتی تو دستت میگیری احساس نمیکنی یه اسباب بازی دستت گرفتی.
    نکته منفی این سری از دوربینها DSLR LIKE اینه که نمیتونی تو کیفت بذاری یا مثل موبایل همیشه همراهت باشه.
    به یاد داشته باش اگر یه دوربین COMPACT بگیری شاید یکم ( خیلی کم ) کیفیت عکسهاش با یه مدل DSLR LIKE متفاوت باشه ولی همیشه میتونی باخودت داشته باشیش محل کار یا کلاس درس و ... ولی G9 رو نمیتونی.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •