من نمیخوام مسله رو کش بدم ولی برای روشن شدن مطلب میگم:نوشته شده توسط hummer
دوست عزیز شما چه با موبایل کانکت شی چه با دیش چه با ... 99% از سایتهای ایرانی(( که روی سرورهای آمریکا یا کانادا هستند )) رو نمیتونی ببینی
من نمیخوام مسله رو کش بدم ولی برای روشن شدن مطلب میگم:نوشته شده توسط hummer
دوست عزیز شما چه با موبایل کانکت شی چه با دیش چه با ... 99% از سایتهای ایرانی(( که روی سرورهای آمریکا یا کانادا هستند )) رو نمیتونی ببینی
امام خميني :
آمريكا هيچ غلطي نمي تونه بكنه
اطمينان داشته باشيد اگر امريكا بتونه يك لحضه هم درنگ نمي كنه
اگر اينكار رو انجام نمي ده يا نداده بايد دنبال دليلش باشيم
كه دليل امريكا از چند حالت خارج نيست
1 - بعد از انجام اين عمل از طريق سياسي براشون مشكل درست ميشه
2 - يا از نظر اقصادي براشون نمي صرفه و ضرر مي كنند
باور كنيد اگر آمريكا از اينكارش ضرر نمي كرد تا حالا صد بار اينترنت مارو قطع كرده بود
اونا آدم هاي عاقلي هستن اگر بدونند ضرر كارشون بيشتر از منفعتش هست به هيچ وجه اون كار رو نمي كنند حتي اگر ته دلشون راضي نباشن
درست برعكس مسولان مملكت ما .....
بابا مگه حالا چي شده
قطع شد كه قطع شد فكر ميكنيد چي ميشه الي چند تا ادم بيكار كه ديگه نميتونن چت بكنن و اراجيف خالي براي هم ببدند ميخوام بدونم چند درصد از جوانهاي ايران از اينترنت براي موارد سكسي پارتي دختر بازي و چت وبلاگ هاي غير تخصصي و .... استفاده نميكنند خيلي باشه نيم درصد هست كه اوناهم زرنگتر از ما ها هستند خودشون راه را بلدن ولي كه گفته سيستم مخابراتي ومو بايل ها مشكل بهم ميزنند تنها ايرادي كه بهم ميزنه ديگه نميشه گوشيتو ببري اون ور اب ولي با خط ايران با هات تماس بگيرند ميتونند از دكل هاي مخابراتي از موبايل فقط در خاك خودشون بهره من شوند
از همه بهتر اين سيبا ...... كه بانكها در اختيار قرار دادند تا حدودي محدود ميشه ديگه از دست چك بر گشتي هم خلاص ميشند تا زه ايران ميشه ايران قديم كه با چرتكه حساب كتاب ميكردند والا قديما لش بيشتر از امروز ها هست
وقتی خسرو مترجمی میگه این یک خطر بزرگ است من که باور میکنم.
شما آدرس یک صفه ی ---- بدرد بخور رو بمن بده من حرفتو قبول می کنماز جوانهاي ايران از اينترنت براي موارد سكسي پارتي دختر بازي و چت وبلاگ هاي غير تخصصي و .... استفاده نميكنند
میشه بگی چه استفاده ی ---- میشه از اینترنت اونم بی کردیت کارت و .... کرد؟
اونم تو ایرون
اون موفع من می رم گدایی میکنم و حداقل میرم افغانستان اونجا به اینترنت وصل میشم
سایت ایرانی هم نباشه یجوری تحمل میکنم
به نظر من بهتر دیگه دربارش صحبت نکنیم.چون فایده ای نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)