برا من که دانلود کرد حجمشم یکو خورده ای مگابایت بوود !
الان دانشگاه ما تا 22 امتحان دارهاون رفقایی که میگن طرف برمی گرده بگن که الان تو کدوم دانشگاه دارن امتحان می گیرن؟ من خودم دو بار دانشگاه رفتم. هیچ دانشگاهی این موقع سال (16 تیر) امتحان نداره!

برا من که دانلود کرد حجمشم یکو خورده ای مگابایت بوود !
الان دانشگاه ما تا 22 امتحان دارهاون رفقایی که میگن طرف برمی گرده بگن که الان تو کدوم دانشگاه دارن امتحان می گیرن؟ من خودم دو بار دانشگاه رفتم. هیچ دانشگاهی این موقع سال (16 تیر) امتحان نداره!
Last edited by MaSoOd; 06-07-2008 at 12:32.

شما از zshare تونستی با دانلود منیجر دانلود کنی؟ می تونی عکسشو بگذاری ببینیم؟ از چه اینترنتی استفاده می کنی؟ و دانلود منیجرت چیه؟
لطفا اسم دانشگاهت رو هم بگو! چون تا اونجا که من می دونم الان چند ساله برای این که در روز هجدهم تیر دانشگاه نباید باز باشه؛امتحانها قبل 18 تیر تمومه!
دوستان کس دیگه ای تونست از zshare دانلود کنه؟

بله تونستم
DSL 128 & FlashGet
دانشگاه ازاد
شاید تو خود روز 18 تیر باز نباشه ولی بعدش بازه
الان بعد همین 18 تیر خودم 2 تا امتحان دارم

اگر بدون دانلود منجر از zshare دانلود كني هيچ مشكلي پيش نمي ياد.شما از zshare تونستی با دانلود منیجر دانلود کنی؟ می تونی عکسشو بگذاری ببینیم؟ از چه اینترنتی استفاده می کنی؟ و دانلود منیجرت چیه؟
لطفا اسم دانشگاهت رو هم بگو! چون تا اونجا که من می دونم الان چند ساله برای این که در روز هجدهم تیر دانشگاه نباید باز باشه؛امتحانها قبل 18 تیر تمومه!
دوستان کس دیگه ای تونست از zshare دانلود کنه؟

با دانلود منیجر هم مشکلی پیش نمیاد
دو تا پست بالا رو ببین با فلش گت دانلودش کردم

ممنون. اما عجیبه. من با فلش گت یا بدون اون ؛ اصلا نمی تونم از زد شیر دانلود کنم. کسی می دونه راه حلی چیزی وجود داره یا نه؟

من همین الان با IDM از Zshare دانلود کردم . مشکلی نداشت.
شاید مشکل از ISP شمایه؟؟؟

نمی دونم. من از صبا نت استفاده می کنم. اما همین تازگی ها مشکل پیدا کردم. در 6 ماه اخیر نداشتم. به هر حال از لطف تون ممنون.

سلام
من هم صبا نت دارم ولی مشکلی نداشت راحت دانلود شد.
نمی دونم والا مشکل عجیبیه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)